fbpx

Teszteld a tudásod és válaszd ki a következő úti célod!

Ciprus - TripMiner inspirációs Kvíz-játék

szerző: TripMiner.com

Aki szeret külföldre utazni annak gyerekjáték helyesen megválaszolni a TripMiner Kvíz-játékok kérdéseit. Neked is az? Van köztük nagyon könnyű és olyan kvíz is, melyet csak a megszállott utazók tudnak helyesen megválaszolni. Tedd próbára Magad és teszteld a tudásod hétről hétre, kvízről kvízre!  …és ha megtetszik valamelyik kvízben látott, olvasott úti cél, úgy vedd fel a bakancslistádra!

 

Nagyon bízunk benne, hogy akár már nyáron utazhatunk Ciprusra, és élőben is megnézhetjük ezeket a csodás helyeket, városokat, tengerpartokat!


A mai játékunk témája:

Ennek a játéknak ugyan most vége, DE...

Amennyiben hiteles forrásból és elsők között szeretnél értesülni a külföldre irányuló utazási piac éppen aktuális helyzetéről és lehetőségeiről, valamint a koronavírus-járvány hatására kialakult hatalmas és minden részletet érintő változásokról, úgy IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!


TripMiner BÓNUSZ AJÁNLAT

Ha még nem igazodsz el a koronavírus járvány hatására megváltozott utazási szabályok között, vagy csak nincs elég időd, kedved, tapasztalatod, hogy felkutasd és megtaláld a járványhelyzet elmúlása utáni külföldi nyaralásod / úti célod LEGBIZTONSÁGOSABB és LEGJOBB FELTÉTELŰ és ÁRÚ utazását (repülőjegyét, szállását, programját, stb.), úgy mi nagyon szívesen segítünk Neked ebben!

Kérjük, kattints a következő gombra és ÍRD MEG NEKÜNK, HOVA UTAZNÁL ÉS MIKOR, mi pedig elküldjük Neked, hogy mikor célszerű elkezdened a tervezést, miként utazz és mire figyelj az utazásod megtervezése, összeállítása során, hogy BIZTONSÁGOSAN és az elérhető legjobb áron utazz majd!

Amennyiben tetszett ez a kvízünk, kérjük, oszd meg és ajánld másoknak is!

Ezek a blogcikkek is érdekesek lehetnek Neked...

Szolgáltatásaink

Utazási tippjeink, ötleteink...

Hasznos infók, tippek, trükkök...

Címkefelhő

 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztCiprus – TripMiner Kvíz
  Voltál már Cipruson? ...vagy még csak most tervezed az első utad? Bármelyik is a válasz, ez a kvíz Neked készült! Kattints és próbáld ki, hogy mennyire ismered ezt a csodálatos szigetet! Ha a játék során megtetszik valamelyik ciprusi ...
 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztGörögország – TripMiner Kvíz
  Végigjártad már a görög szigeteket? ...vagy még csak most tervezed az első nyaralásod? Bár, hogy is legyen, ez a kvíz Neked készült! Kattints és teszteld le, hogy mennyire van a kisujjadban Görögország! Ha pedig beleszeretnél valamel...
 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztHorvátország – TripMiner Kvíz
  Jól ismered már Horvátországot, vagy még csak most szeretnéd megismerni? Bármelyik is a válasz, úgy ez a kvíz Neked készült! Kattints a kvízre, tedd próbára a tudásod és ha megtetszik valamelyik horvátországi hely, város, úti cé...
 • Külföldi utazásra invitálunk téged ezzel a játékkalMilyen lesz a külföldi utazások piaca a járvány hatására? (várható változások, tények, elméletek)
  Ebben a blogcikkünkben azt járjuk körül, hogy miként hatott/hat a külföldi utazások piacára a koronavírus járvány, milyen változásokat generált már eddig is és milyen változások várhatók még a (közel)jövőben.

  ...
 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztEurópai fővárosok – TripMiner Kvíz
  Aki szeret külföldre utazni annak gyerekjáték helyesen megválaszolni a TripMiner Kvíz-játékok kérdéseit. Szerinted, Neked is az? Ha ismered az európai fővárosokat, akkor ez a kvíz Neked készült! KATT a kvízre és tedd próbára a tud...
Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása