fbpx

Körutazás Hongkong, Makaó, Kuala Lumpur, Szingapúr

11 nap, 8 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 335.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 800.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 55-60%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 275.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást.

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Hong Kong (Kína) és  Szingapúr – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belső repülőjegy: Hong Kong – Kuala Lumpur
 • 8 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Hongkong 3 éjszaka, Kuala Lumpur 3 éjszaka, Szingapúr 2 éjszaka
 • Az utazás során minden városban (Hongkong, Kuala Lumpur, Szingapúr) helyi közlekedéssel, metróval és busszal közlekedünk
 • az út során számos helyi várost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetsz  fel, pl., Hongkongban Viktória csúcs és a Lantau sziget, Makaó (Makaó szigetei: Taipa, Coloane), Malájzia (Kuala Lumpur, Batu barlangok, Melaka, stb.) Szingapúr (Putrajaya, Melaka, Sentosa-sziget stb.)
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetsz meg köztük a leghíresebbeket, pl., Aberdeen úszó falu (Hongkong), Makaóban a  Makaó torony, Lisszabon kaszinó, Szent Pál katedrális romjai, stb. Kuala Lumpurban Jamek Mosque, Nemzeti Mecset, Petronas ikertornyok, Putrajaya-ban Istana Melawati a királyi család lakhelye, Melakaban Cheng Hoon Teng templom, míg Szingapúrban a Szent András Székesegyház, Szuperfa-liget, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Kínai Holdújév) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Malájziai és Dél-Kínai (Makaó, Hongkong) pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül: Makaó történelmi városmagja, míg Malájziában Melaca történelmi városa és a Lenggong-völgyi archeológiai örökség
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző pont) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Malajziához: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Malajzia ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., ha szereted az állatokat és különösképpen a pandákat, akkor Makaóban vár a Macau Giant Panda Pavilion, és ha már itt jársz akkor a történelmi sétálóövezett is keresd fel (Historic Centre of Macau), vagy Hong Kong-ban a nagyon látványos Tua Pek Kong Temple-t hatalmas szobraival. Amennyiben szereted a természetközeli programokat, akkor ott a helyed Borneón a Sapi szigeten és Kota Kinabalu-ban stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Malajziára és az út alatt felkeresett “városállamokra” jellemző élményeket, kalandokat (pl., ne hagyd ki a gyermekek és gyermeklelkű felnőttek számára egyaránt fantasztikus programot, a Legoland Malaysia-t, az Angry Birds Activity Parkot, vagy az i-City vidámpark, de felejthetetlen élményben lesz részed, ha beülsz Langkawi síkabinjába és felutazol vele Langkawi legmagasabb pontjára (Langkawi Sky Cab), stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely az út során felkeresett városokban és környékükön elérhető és Téged érdekel. Ha van kedved, járd be egész Borneót, vagy kirándulj egy nagyot Malájzia Nemzeti Parkjában, Taman Negara őserdejében.
 • Ezen út egy open jaw jegyre épül, mely révén Hongkongba érkezel és onnan indul a kirándulás, majd Szingapúrban végződik és onnan indul haza a repülő. Mivel ezen városokba nincs közvetlen járat Budapestről, így használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Hongkongba Dubai-on, Doha-n, vagy Pekingen keresztül és a kiválasztott városban is állj meg pár napra és ott is nézz körül!

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. átlag napi 4.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten bármelyik városban.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl. Szingapúr valamelyik ikonikus luxus hoteljében való elhelyezés (pl. Raffles Hotel), business osztályú repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása