fbpx

Körutazás Srí Lankán

10 nap, 8 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 315.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 510.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 35-40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 190.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Colombo – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 8 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással, (akár helyi sofőrrel)
 • az út során számos helyi várost, nevezetességet és nemzeti parkot keresünk fel, pl., Negombo, Pinnawala, Dambulla, Sigiriya, Polonnaruwa, Hiriwadunna falulátogatás, Kandy folklórbemutató, Nuwara Eiya (a fény városa, teatermelő vidék) Yala nemzeti Park, Galle kereskedőváros, Waskaduwa, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., a Szent Fog temploma Kandyban, barlangszentély együttes Dambullaban, vagy az erőd romjai Sigiriyaban
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Sri Lankai pillanatképek

Ázsia-Bhután-Fecskefarok pillangó
Ázsia-Sri Lanka-Tradicionális halászok a naplementében
Ázsia-Sri Lanka-Tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya Fortress-kanyargós lépcsősor
Ázsia-Sri Lanka-Lótuszvirág
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya-Majom család
Ázsia-Sri Lanka-Boldog nő a vonaton
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya Lion Rock Fortress
Ázsia-Sri Lanka-Folyóban fürdő elefántok
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya-Tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Gal Vihara-Sziklából faragott óriás Buddha
Ázsia-Sri Lanka-Ősi freskó-Sigiriyai lányok gyümölcsökkel
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya-Lion's Paw-Oroszlán mancs
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya-Lion Rock
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya-Lion Rock
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya-Lion Rock

 • UNESCO világörökségek közül: Polonnaruva ősi városa, Kandy Szent Városa, Galle óvárosa és erődítményei, Sigiriya ősi városa, Polonnaruva ősi városa, Dambulla Arany Temploma, Sri Lanka központi Felföldjei
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Sri Lankához: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Sri Lanka ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., vadles a Yala Nemzeti Parkban, elefánt fürdetés a Pinnawella-i elefánt menhelyen, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Sri Lankára jellemző élményeket, kalandokat (pl., a Kataragama Fesztivál elefántokkal és dobosokkal, Colombo-ban a  Cinnamon Gardens, teaszüret útban Nuwara Eliya felé, vagy a csodás fehér homokos part Unawatuna Beach-en, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved, járd be Sri Lanka összes szegletét, de akár a közeli Maldív-szigetekre is átugorhatsz, ahol csodálatos természeti szépségű szigeteken nyaralhatsz.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Indián keresztül és nézd meg a Taj Mahal-t, vagy menj egy klasszikus útvonalon Dubai-on keresztül, esetleg kösd össze a Sri Lankai kirándulást egy Maldív-szigeteki pihenéssel.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., utazás elefántháton, Yala Nemzeti Park belépőjegy, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása