fbpx

SZEMÉLYRE SZABOTT UTAZÁSTERVEZÉS

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat?

Minden olyan külföldre utazónak és utazását még most tervezőnek, aki:

 • olyan egyedi külföldi utazásra vágyik, mely teljes mértékben a személyes igényeire, elvárásaira és elképzeléseire van szabva, összeállítva.
 • szeretné a legtöbb élményt, kalandot kihozni a tervezett külföldi utazásából.
 • a tervezett külföldi utazását az általa elvárt minőségben, programmal és tartalommal, de az elérhető legjobb áron szeretné megvalósítani.
 • nem rendelkezik min. 30-40 óra szabadidővel és a szükséges szintű/mélységű utazási piacismerettel, rutinnal, tapasztalattal ahhoz, hogy maga találja ki, járjon utána és szervezze meg az elkézelt külföldi utazását.
 • szeretne 20-50%-ot megspórolni ahhoz képest, mintha egy ugyanolyan minőségű és tartalmú csoportos-, vagy egyedi útra egy "hagyományos" utazási irodánál fizetne be.
 • szeretne élni azokkal az - ismert és kevésbé ismert - nagyon kedvező megtakarítási lehetőségekkel, árkedvezményekkel, ajánlatokkal, tippekkel, ötletekkel és trükkökkel, amit az utazási piac kínál az Internetes utazástervezés, -foglalás esetén.

Ha fentiekből már csak egy pont is igaz Rád, úgy érdemes kipróbálnod ezt a szolgáltatást, hiszen csak nyerhetsz vele!

Kinek nem ajánljuk ezt a szolgáltatást?

Olyan utazóknak, akik:

Mit tartalmaz a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunk?

 • Az általad megadott úti cél, a személyes igényeid, elvárásaid és az összes egyéb általad megadott szempont alapján az általad elvárt legkisebb részletig megtervezzük és összeállítjuk az utazásodat.
 • Ennek során a több évtizedes világjáró tapasztaltunkra, rutinunkra, helyismeretünkre és az online elérhető legjobb, legkedvezőbb utazási és foglalási lehetőségekre, megldásokra, árakra is támaszkodunk.
 • Javaslatot teszünk az utazásod minden szükséges elemére, részletére. Ez a javaslat tartalmazni fogja az általad elvárt, legjobb ár/érték arányú utazási módot (pl., nemzetközi és belső repülőjegy, vonatjegy, hajójegy, saját autó, vagy autóbérlés, stb.), az utazásod útitervét, a szállást/szállásokat (az általad elvárt színvonalon, minőségben és szolgáltatásokkal) és az igényeidhez szabott programokat, valamint ezek legkedvezőbb elérhetőségét és foglalási lehetőségeit.
 • Ezen útiterv és javaslat mellett kapni fogsz tőlünk egy, az utazási desztinációdra vonatkozó "TripMiner Kisokost" is, benne rengeteg hasznos információval, linkkel és elérhetőséggel, valamint egy tipp- és ötletgyűjteményt, hogy miként teheted még élménydúsabbá és anyagilag kedvezőbbé a tervezett utazásod.
 • Annak érdekében, hogy a leginkább személyedre szabott utat/utazást tudjuk Neked összeállítani, meg kell ismernünk az elképzeléseidet, igényeidet és azt, hogy mit vársz majd el a tervezett utazásod során. Ezeket az információkat, adatokat - ezen szolgáltatásunk megrendelése során - egy kb. 15 perc alatt kitölthető, nagyon pontos és részletes online kérdéssor megválaszolásával tudod majd megosztani velünk.
 • Tudjuk, sokan szeretnek az elképzeléseikről, terveikről szóban beszélni, de a fenti kérdőívet 30 év utazási tapasztalatával állítottuk össze, így ezen kérdőív kitöltése sokat fog segíteni Neked is abban, hogy kellő részletességgel és mélységben átgondolod a tervezett utazással kapcsolatos igényeidet, elvárásaidat, szempontjaidat. Mi pedig így tudunk Neked teljesen az igényeidre szabott útitervet és programokat tervezni, összeállítani és ajánlani. Ebben segít majd Neked ez az online kérdéssor, mert - tapasztalatunk szerint - jópár kérdésre Magadtól nem is gondolnál előre, csak az utazás alatt, akkor pedig már sokszor késő.
 • (Ha még nincs konkrét elképzelésed, hogy hova szeretnél utazni, így még nem "utazás tervezésre", hanem utazási tanácsokra, tippekre, ötletekre van szükséged, úgy kérd a "Személyre szabott Utazási Tanácsadás" szolgáltatásunkat ITT!
 • Az utazásoddal kapcsolatos összes információt írásban kapod meg, de ha szükséged lesz ezekről szóban is konzultálni, úgy erre is lehetőséget biztosítunk.

Mennyibe kerül a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatás?

 • Ezen szolgáltatásunk tanácsadó díja, az általad tervezett, személyedre szabott utazás teljes, - vagy ha csak részelemeket kérsz /pl., legoptimálisabb repülőjegy/, úgy ezen részelemek általunk felkutatott, legkedvezőbb foglalási árának 11%-a, de min. 39.000Ft.
 • Ezen tanácsadói díjért az általad elvárt legkisebb részletig megtervezzük és összeállítjuk az utazásodat, hogy Neked már csak foglalni kelljen.
 • Minden információt, utazási tanácsot, tippet, ötletet, foglalási linket egy anyagban összefoglalva, összegyűjtünk és írásban átadunk Neked, ami ahhoz kell, hogy az utazásod a legjobb foglalási áron és/vagy az általad fontosnak tartott feltételekkel tud lefoglalni.
 • Ha csak az utazásod valamely részének (pl., repülőjegy, szállás, stb.) a megtervezését, összeállítását várod el tőlünk, úgy értelemszerűen, a tanácsadó díjunk csak ezen részelem általunk felkutatott legkedvezőbb foglalási ára alapján kerül felszámolásra.
 • Bízunk benne, hogy Te is nagyon kedvezőnek találod ezt a tanácsadó díjunkat, hiszen ha nem vagy egy sokat látott és tapasztalt világtazó, aki naprakészen ismeri az online utazási piac minden lehetőségét, megoldását és az egyes utazási régiókra vonatkozó legjobb utazási és foglalási lehetőségeket, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni ugyanazt az utazást, mintha megfogadod a javaslatainkat, ötleteinket.
 • 100%-ban biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazónak is tudunk újat mutatni, javasolni, hasznos ötleteket, tanácsokat adni, amivel az általunk nagyon fontosnak tartott minőséget, színvonalat megtartva, (sőt, akár növelve), tovább tudod csökkenteni az utazási költségeidet és még inkább az igényeidre, elvárásaidra szabott külföldi utazásban lehet részed. Ezért, semmit sem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk! A garancia működéséről két ponttal lejjebb részletesen olvashatsz.

Hogyan működik ez a szolgáltatás?

 • Ezen oldal bármelyik "...megrendelem...", "...kipróbálom..." feliratú gombjának megnyomása után feljön egy összefoglaló oldal erről a szolgáltatásról és egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni.
 • A szolgáltatás alapinformációi után részletesen leírjuk a fizetési feltételeket, mely után, bankkártyás fizetéssel ki tudod egyenlíteni a szolgáltatás alapdíját (39.000.Ft)
 • Ennek kiegyenlítése után, azonnal megnyílik a tervezett utazásoddal kapcsolatos, személyes preferenciáidra, igényeidre, céljaidra, elképzeléseidre rákérdező kérdéssor, melynek maradéktalan megválaszolása után kezdjük meg a tervezést és az elképzelt utad összeállítását.
 • Minden fontos, az utazásod összeállításához nélkülözhetetlen információt be fogunk kérni és itt kell majd megadnod az e-mail-es elérhetőséged (ha szeretnéd a telefonszámod is), ahova az igényeidre megtervezett utazás paramétereit (annak fent leírt összes tartalmát, útitervét, foglalási lehetőségeit stb.) elküldhetjük.
 • Többek között olyan kérdésekre kell majd választ adnod, mint pl., a tervezett úti cél, utazási időszak vagy időpont, napok száma, az utazás célja, jellege, az együtt utazó személyek száma, tervezett költségvetés, de rá kérdezünk majd a személyes preferenciáidra, elképzeléseidre és arra is, hogy milyen szempontjaid és elvárásaid vannak az utazás egyes elemeinek (pl., repjegy, szállás, stb.) igénybevétele során.
 • A megrendelés során - természetesen - el kell fogadnod az Általános Szerződési Feltételeket és a GDPR miatt kötelező Adatkezelési Szabályzatot és ha kifizetted az alapdíjat, mi megkezdjük a munkát és a lehető leggyorsabban, de max. öt munkanapon belül jelentkezünk nálad a minden részletében rád szabott utazási és foglalási tervvel, javaslattal.
 • Soknak tartod az öt munkanapot? Igazad van. Sok is lehetne… De! Mi nem sablonokból dolgozunk és nem kész programokat, utazásokat áruló utazási irodáknak "ügynökösködünk", hanem a Te felkérésedre, Neked segítünk és adunk utazási tanácsot. Ennek keretén belül a Te elvárásaidra tervezzük meg és állítjuk össze azt az utazásod és annak a legjobb árú lefoglalási lehetőségeit, amit szeretnél és elképzeltél. Ugye, így már nem is olyan sok az az öt munkanap?
 • Miután elkészültünk az utazásod megtervezésévével és összeállításával, a megadott e-mail címedre küldünk egy levelet, benne a megtervezett és összeállított utazásodat tartalmazó javaslatunk linkjével. Ebben a javaslatban fogod megtalálni az általad elképzelt út/utazás minden egyes paraméterét, úti tervét és az egyes részelemek lefoglalásához javasolt weboldalakat, linkeket, tanácsokat és ebben a levélben lesz a tanácsadói díjunkból még ki nem fizetett összegről szóló díjbekérő is.
 • Ezután nincs más dolgod, mint átnézni a javaslatainkat és ha megfelelőnek találod, úgy a felkutatott linkeken lefoglalni a szükséges utazási elemeket (pl., repjegy, szállás, program, stb.) és kifizetni a szolgáltatásunkból még ki nem fizetett összeget.
 • Az általunk összeállított javaslat alapján a tényleges foglalások lebonyolítása végtelenül egyszerű lesz, de fontos, hogy az egyes utazási szolgáltatók szerződési feltételit mindig olvasd át, hiszen azok vonatkoznak majd az általad lefoglalt szolgáltatásra és velük állsz majd szerződéses kapcsolatban az adott utazási elem (pl., szállás) vonatkozásában. Ha lesz olyan utazási elem (pl., repülőjegy), amit a legjobb ár érdekében célszerű lesz/lenne később megvenned, úgy annak foglalási módjára és határidejére is részletes információt fogunk adni, annak figyelembevételével, hogy mikor a legkedvezőbb annak befoglalása.

Miért jó/előnyös Neked a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunk? Garanciák...

 • Ezen szolgáltatásunk igénybevételével teljesen egyedi külföldi utazásban lesz részed, melynek minden eleme teljesen Rád, a Te igényeidre, elvárásaidra lesz szabva és az adott pillanatban elérhető, legjobb áron tudod lefoglalni és megkapni.
 • Rengeteg utánjárást, időt és pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy Neked semminek nem kell utánajárnod, csak egyeztetjük a külföldi utazásoddal kapcsolatos legfontosabb paramétereket, elvárásaidat és mi pár napon belül foglalásra készen szállítjuk az igényeidnek megfelelően összeállított utazást, úti tervet.
 • A foglalásra készen összeállított utazáson túl, számtalan költségcsökkentő és minőségnövelő utazási tanácsot, tippet, megoldást kapsz tőlünk, amiket elég nehéz összegyűjteni az Internetről, mert vagy nem érhetők el egyszerűen, vagy hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd és kipróbálod.
 • Egy nagyobb, hosszabb családi utazás esetén valószínűleg több százezer forintot is meg fogunk Neked takarítani úgy, hogy a minőség semmit nem fog csökkenni, sőt, sokkal jobban a személyed és a családod igényeire lesz szabva az utazásod, mintha egy előre összeállított és meghirdetett csoportos utazásra fizettél volna be.
 • Ha gyakorlott internetes utazó/foglaló vagy, akkor is komoly összeget fogsz majd megspórolni javaslatainkkal, mert tapasztalatunk szerint, ugyanazt az összetett külföldi utazást kb. 20-25-%-kal olcsóbban tudjuk Neked megtervezni és összetenni, mintha azt Te magadnak intéznéd/foglalnád. Kivéve, ha Te is egy olyan internetes utazási szakértő vagy, aki mindent tud erről az Internet-en tervezett utazási és foglalási lehetőségekről, megoldásokról.
 • Tudomásul kell venni, hogy napjainkra az Interneten történő személyes utazástervezés-összeállítás-foglalás egy külön "szakma" lett, rengeteg buktatóval és alkalmi utazóknak átláthatatlan mennyiségű információval, így nem csoda, ha sokan nem mernek, vagy tudnak belevágni abba, hogy maguk találják meg a nekik megfelelő, és legjobb árú utazási lehetőségeket, szolgáltatásokat, megoldásokat.
 • FONTOS! Mi egyetlen egy utazási irodának sem vagyunk ügynökei, hanem kizárólag Neked, a Te igényeid alapján dolgozunk, ezért Neked szeretnék az általad elképzelt külföldi utazást legjobb áron megtervezni és annak legjobb árú foglalási lehetőségeit felkutatni. Mert tudjuk, ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk és legközelebb is hozzánk jössz vissza, ha külföldre utazol és minket ajánlasz majd az ismerőseidnek a Facebook-on, az Instán és a baráti beszélgetéseken.
 • Rendkívül fontos szempont, hogy semmit sem kockáztatsz ha kipróbálod a szolgáltatásunk, mert - a több évtizedes online utazás-szervezési rutin és tapasztalat révén - erre a szolgáltatásunkra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az általunk összeállított utat/utazást (ugyanazokra a napokra és tartalommal) teljesen más webolda(la)kon összességében kedvezőbb áron találod meg és foglalod le 24 órán belül, vagy nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek együttes megvalósítása révén ne tudnád minimum a szolgáltatunk díját megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre az általad már befizetett tanácsadói díjat visszafizetjük.
 • Mit veszíthetsz? Szerintünk, semmit, így próbáld ki MOST a „Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunkat, így KATT a lenti gombra!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása