fbpx

SZEMÉLYRE SZABOTT UTAZÁSTERVEZÉS

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat?

Minden olyan külföldre utazónak és utazását még most tervezőnek, ajánljuk “Személyre szabott utazástervezés” szolgáltatásunkat, aki:

 • szeretne résztvenni egy olyan utazáson, mely teljes mértékben a személyes igényeire, vágyaira és elképzeléseire van szabva.
 • szeretné a lehető legtöbbet kihozni a tervezett külföldi utazásából, azaz szeretné ezt az utazást az általa elvárt minőségben, tartalommal, szolgáltatásokkal és az elérhető legjobb áron megvalósítani.
 • szeretne 20-50%-ot megspórolni ahhoz képest, mintha egy ugyanolyan minőségű és tartalmú csoportos-, vagy egyedi útra egy "hagyományos" utazási irodánál fizetne be.
 • nem rendelkezik min. 30-40 óra szabadidővel és a szükséges szintű/mélységű utazási piacismerettel és megfelelő rutinnal, tapasztalattal ahhoz, hogy maga találja ki, állítsa össze és szervezze meg a legjobb ár-érték-tartalom arányú utazást az általa tervezett úti célra.
 • szeretne élni azokkal az - ismert és kevésbé ismert - nagyon kedvező megtakarítási lehetőségekkel, árkedvezményekkel, ajánlatokkal, tippekkel, ötletekkel és trükkökkel, amit az utazási piac kínál az Internetes utazástervezés, -foglalás esetén.

Kinek nem ajánljuk?

Olyan utazóknak, akik

 • még nem döntötték el, hogy kipróbálják a külföldi utazás ezen trendi, jövőbemutató módját és továbbra is utazási irodák csomagútjaira fognak befizetni.
 • találtak maguknak olyan nagyon kedvező utazási megoldást, vagy ajánlatot (pl., last-last minute, önköltségi árú, ingyen szállás, stb.) amit se árban, se szolgáltatásban nem lehet überelni.
 • már eldöntötték, hogy a meglévő utazási ajánlatukat fogadják el és foglalják le és még egy kedvezőbb árú/tartalmú utazási ajánlat/megoldás/lehetőség ellenére sem döntenének másként.
 • élete az utazás, mert állandóan úton vannak, így ismerik az utazási piac összes lehetőségét és van idejük, tapasztalatuk abban, hogy miként találják meg a leginkább igényeikre szabott, elvárásaiknak mindenben megfelelő ajánlatokat és mindezeket a legjobb áron,.
 • mindig maximálisan megvoltak elégedve az általuk választott utazási móddal, vagy utazási iroda minden egyes szolgáltatásával, annak árával és soha semmilyen hiányérzetük, vagy problémájuk nem volt a kapott szolgáltatással és annak minőségével.
 • azon túl, hogy ismernek néhány agyon reklámozott összehasonlító és/vagy foglalóoldalt, azt is tudják, hogy az egyes desztinációk/utazási típusok esetén hol és miként érdemes a lehető legjobb tartamú és árú utazási szolgáltatások (pl., szállás, hajójegy, repjegy, autóbérlés, program, stb.) hasznos infók, árak, tippek után kutatni és a leginkább személyre szabott megoldást lefoglalni.
 • még nincsenek meggyőzve az általunk javasolt, TripMiner utazási módról.
 • Ha - esetleg - Te is ebbe a csoportba tartozol, úgy javasoljuk, hogy olvasd rendszeresen a blogunkat, nézd meg a mintaútjainkat és ha tetszik Neked, amit írunk, ajánlunk és ahogy gondolkodunk, úgy próbáld ki a személyes igényeidre szabott utazási tanácsadásunkat és rögtön látni fogod, hogy miért érdemes TripMiner módon utazni.

Mit tartalmaz a" Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunk?

 • Az általad megadott úti cél, a személyes igényeid, elvárásaid és egyéb információd alapján - a több évtizedes tapasztaltunk és a legfrissebb Internetes árak, lehetőségek, ajánlatok alapján - megtervezzük a tervezett utazásodat és javaslatot teszünk annak minden szükséges elemére, részletére. Ez a javaslat tartalmazni fogja az általad elvárt, legjobb ár/érték arányú utazási módot (pl., nemzetközi és belső repülőjegy, vonatjegy, hajójegy, saját autó, vagy autóbérlés, stb.), az utazásod útitervét, a szállást/szállásokat (az általad elvárt színvonalon, minőségben és szolgáltatásokkal) és az igényeidhez szabott programokat, valamint ezek elérhetőségét és foglalási lehetőségeit.
 • Ezen útiterv és javaslat mellett kapni fogsz tőlünk egy, az utazási desztinációdra vonatkozó "TripMiner Kisokost" is, benne rengeteg hasznos információval, linkkel és elérhetőséggel, valamint egy tipp- és ötletgyűjteményt, hogy miként teheted még kellemesebbé és anyagilag kedvezőbbé a tervezett utazásod.
 • Annak érdekében, hogy a leginkább személyre szabott utat/utazást tudjuk Neked megtervezi, meg kell ismernünk Téged, az elképzeléseidet, igényeidet és azt, hogy mit vársz majd el a tervezett utazásod során. Ezeket az információkat, adatokat - ezen szolgáltatásunk megrendelése során - egy kb. 15 perc alatt kitölthető, nagyon pontos és részletes online kérdéssor megválaszolásával tudod majd megosztani velünk.
 • Tudjuk, sokan szeretnek az elképzeléseikről, terveikről szóban beszélni, de a fenti kérdőívet 30 év utazási tapasztalatával állítottuk össze, így ezen kérdőív kitöltése sokat fog segíteni Neked is abban, hogy kellő részletességgel és mélységben átgondolod a tervezett utazással kapcsolatos igényeidet, elvárásaidat, szempontjaidat. Mi pedig így tudunk Neked teljesen az igényeidre szabott útitervet és programokat tervezni, összeállítani és ajánlani. Ebben segít majd Neked ez az online kérdéssor, mert - tapasztalatunk szerint - jópár kérdésre Magadtól nem is gondolnál előre, csak az utazás alatt, akkor pedig már sokszor késő.
 • (Ha még nincs konkrét elképzelésed, hogy hova szeretnél utazni, így még utazási tanácsokra, tippekre, ötletekre van szükséged, úgy kérd inkább a "Személyre szabott Utazási Tanácsadás" szolgáltatásunkat!)
 • A fent felsorolt információkat írásban kapod meg, de amennyiben szükséged lesz ezekről szóban is konzultálni, úgy erre is lehetőséget biztosítunk.

Mennyibe kerül a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatás?

 • Ezen szolgáltatásunk tanácsadó díja, az általad kért/tervezett személyedre szabott utazás teljes-, vagy ha csak részelemeket kérsz /pl., legoptimálisabb repülőjegy/, úgy ezen részelemek általunk felkutatott, legkedvezőbb foglalási árának 11%-a, de min. 39.000Ft.
 • Ezen tanácsadói díjért minden olyan információt, utazási tanácsot, foglalási linket, tippet, ötletet összegyűjtünk és összefoglalva a javaslatunkban írásban megadunk Neked, mely ahhoz kell, hogy az általad tervezett utazás a lehető legjobban az igényeidre legyen szabva és mindezt az általunk felkutatott, legjobb foglalási áron és/vagy az általad fontosnak tartott feltételekkel tud lefoglalni.
 • Ha csak az utazásod valamely részének (pl., repülőjegy, szállás, stb.) az optimalizálást várod el tőlünk, úgy értelemszerűen, a tanácsadó díjunk csak ezen részelem általunk felkutatott legkedvezőbb foglalási ára alapján kerül felszámolásra.
 • Bízunk benne, hogy Te is nagyon kedvezőnek találod ezt a tanácsadó díjunkat, hiszen ha nem vagy gyakorlott utazó, aki naprakészen ismeri az online utazási piac minden lehetőségét, megoldását és az egyes utazási régiókra szóló legjobb árakat/feltételeket nyújtó foglaló oldalakat, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni ugyanazt az utazást, mintha megfogadod a javaslatainkat, ötleteinket.
 • 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazónak is tudunk újat mutatni, javasolni, hasznos ötleteket, tanácsokat adni, amivel az általunk nagyon fontosnak tartott minőséget, színvonalat megtartva, (sőt, akár növelve), tovább tudod csökkenteni az utazási költségeidet és még inkább az igényeidre, elvárásaidra szabott utazáson tudsz résztvenni. Ezért, semmit sem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. A garancia működéséről két ponttal lejjebb részletesen olvashatsz.

Hogyan működik ez a szolgáltatás?

 • Ezen oldal bármelyik "...megrendelem...", "...kipróbálom..." feliratú gombjának megnyomása után feljön egy összefoglaló oldal erről a szolgáltatásról és egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni.
 • A szolgáltatás alapinformációi után részletesen leírjuk a fizetési feltételeket, mely után, bankkártyás fizetéssel ki tudod egyenlíteni a szolgáltatás alapdíját (39.000.Ft)
 • Ennek kiegyenlítése után, azonnal megnyílik a tervezett utazásoddal kapcsolatos, személyes preferenciáidra, igényeidre, céljaidra, elképzeléseidre rákérdező kérdéssor, melynek maradéktalan megválaszolása után kezdjük meg a tervezést és az elképzelt utad összeállítását.
 • Minden fontos, az utazásod összeállításához nélkülözhetetlen információt be fogunk kérni és itt kell majd megadnod az e-mail-es elérhetőséged (ha szeretnéd a telefonszámod is), ahova az igényeidre megtervezett utazás paramétereit (annak fent leírt összes tartalmát, útitervét, foglalási lehetőségeit stb.) elküldhetjük.
 • Többek között olyan kérdésekre kell majd választ adnod, mint pl., a tervezett úti cél, utazási időszak vagy időpont, napok száma, az utazás célja, jellege, az együtt utazó személyek száma, tervezett költségvetés, de rá kérdezünk majd a személyes preferenciáidra, elképzeléseidre és arra is, hogy milyen szempontjaid és elvárásaid vannak az utazás egyes elemeinek (pl., repjegy, szállás, stb.) igénybevétele során.
 • A megrendelés során - természetesen - el kell fogadnod az Általános Szerződési Feltételeket és a GDPR miatt kötelező Adatkezelési Szabályzatot és ha kifizetted az alapdíjat, mi megkezdjük a munkát és a lehető leggyorsabban, de max. öt munkanapon belül jelentkezünk nálad a minden részletében rád szabott utazási és foglalási tervvel, javaslattal.
 • Soknak tartod az öt munkanapot? Igazad van. Sok is lehetne… De! Mi nem sablonokból dolgozunk és nem kész programokat, utazásokat áruló utazási irodáknak "ügynökösködünk", hanem a Te felkérésedre, Neked segítünk és adunk utazási tanácsot. Ennek keretén belül a Te elvárásaidra tervezzük meg és állítjuk össze azt az utazásod és annak a legjobb árú lefoglalási lehetőségeit, amit szeretnél és elképzeltél. Ugye, így már nem is olyan sok az az öt munkanap.
 • Miután elkészültünk az utazásod megtervezésévével, a megadott e-mail címedre küldünk egy levelet, benne a megtervezett és összeállított utazásodat tartalmazó javaslatunk linkjével. Ebben a javaslatban fogod megtalálni az általad elképzelt út/utazás minden egyes paraméterét, úti tervét és az egyes részelemek lefoglalásához javasolt weboldalakat, linkeket, tanácsokat és ebben a levélben lesz a tanácsadói díjunkból még ki nem fizetett összegről szóló díjbekérő is.
 • Ezután nincs más dolgod, mint átnézni a javaslatainkat és ha megfelelőnek találod, úgy a felkutatott linkeken lefoglalni a szükséges utazási elemeket (pl., repjegy, szállás, program, stb.) és kifizetni a szolgáltatásunkból még ki nem fizetett összeget.
 • Az általunk összeállított javaslat alapján a tényleges foglalások lebonyolítása végtelenül egyszerű lesz, de fontos, hogy az egyes utazási szolgáltatók szerződési feltételit mindig olvasd át, hiszen azok vonatkoznak majd az általad lefoglalt szolgáltatásra és velük állsz majd szerződéses kapcsolatban az adott utazási elem (pl., szállás) vonatkozásában. Ha lesz olyan utazási elem (pl., repülőjegy), amit a legjobb ár érdekében célszerű lesz/lenne később megvenned, úgy annak foglalási módjára és határidejére is részletes információt fogunk adni, annak figyelembevételével, hogy mikor a legkedvezőbb azok befoglalása.

Miért jó/előnyös Neked a "Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunk? Garanciák...

 • Ezen szolgáltatásunk igénybevételével egy olyan egyedi utazáson veszel majd részt, melynek minden eleme a teljesen Rád, a Te igényeidre, elvárásaidra van szabva és mindezt a piacon az adott pillanatban elérhető, legjobb áron, (ár/érték arányon) fogod lefoglalni és megkapni.
 • Egy nagyobb, hosszabb családi utazás esetén valószínűleg több százezer forintot is meg fogunk Neked takarítani más utazási módokhoz képest úgy, hogy a minőség semmit nem fog csökkenni, sőt, sokkal jobban a személyed és a családod igényeire lesz szabva az utazásod, mintha egy előre összeállított és meghirdetett csoportos utazásra fizettél volna be.
 • Ha gyakorlott internetes utazó/foglaló vagy, akkor is komoly összeget fogsz majd megspórolni javaslatainkkal, mert tapasztalatunk szerint, ugyanazt az összetett utat kb. 20-25-%-kal olcsóbban tudjuk Neked megtervezni és összetenni, mintha azt Te magadnak intéznéd/foglalnád. Hacsak, nem Te is egy olyan internetes utazási szakértő vagy, aki mindent tud erről az Internet-en tervezett utazási és foglalási lehetőségekről, megoldásokról.
 • Rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg azzal is, hogy olyan infókat, tippeket, megoldásokat kapsz tőlünk, amiket elég nehéz összegyűjteni az Internetről, mert vagy nem érhetők el egyszerűen, vagy hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd és kipróbálod.
 • Tudomásul kell venni, hogy napjainkra az Interneten történő személyes utazástervezés-összeállítás-foglalás egy külön "szakma" lett, rengeteg buktatóval és alkalmi utazóknak átláthatatlan mennyiségű információval, így nem csoda, ha sokan nem mernek, vagy tudnak belevágni abba, hogy maguk találják meg a nekik megfelelő, és legjobb árú utazási lehetőségeket, szolgáltatásokat, megoldásokat.
 • FONTOS! Mi egyetlen egy utazási irodának sem vagyunk ügynökei, hanem kizárólag Neked, a Te igényeid alapján dolgozunk, ezért Neked szeretnék az általad elvárt utazást legjobb áron megtervezni és annak legjobb árú foglalási lehetőségeit felkutatni. Mert tudjuk, ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk és legközelebb is hozzánk jössz vissza, ha külföldre utazol és minket ajánlasz majd az ismerőseidnek a Facebook-on, az Instán és a baráti beszélgetéseken.
 • Mit kockáztatsz ha kipróbálod a szolgáltatásunk? Semmit! Garantáljuk, hogy amennyiben megrendeled ezt a szolgáltatásunk, a tervezett utad teljes mértékben Rád, az elvárásaidra lesz szabva és mindezt az adott pillanatban, az Interneten elérhető legjobb áron tudod majd lefoglalni, megkapni. E mellett számos olyan javaslatot, ötletet, tippet és trükköt kapsz majd tőlünk, melynek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd, kedvezőbben foglalni, egyes utazási szolgáltatásokhoz hozzájutni, vagy sokkal személyedre szabottabb élményeket fogsz átélni, mintha nem kérted volna ezt az utazástervezést segítő segítő szolgáltatásunkat.
 • Hiszi a piszi, mondhatod. De mivel több évtizedes rutin és tapasztalat áll mögöttünk, így erre a szolgáltatásunkra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az általunk összeállított utat/utazást (ugyanazokra a napokra és tartalommal) teljesen más webolda(la)kon összességében kedvezőbb áron találod meg és foglalod le 24 órán belül, vagy nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek együttes megvalósítása révén ne tudnád minimum a szolgáltatunk díját megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre az általad már befizetett tanácsadói díjat visszafizetjük.
 • Mit veszíthetsz? Szerintünk, semmit, így próbáld ki MOST a „Személyre szabott utazástervezés" szolgáltatásunkat, így KATT a lenti gombra!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása