fbpx

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Nem vagyunk utazási iroda, így semmilyen jogi értelemben vett utazásszervezői, közvetítői és utazási szolgáltatásegyüttes igénybevételét elősegítő kereskedelmi tevékenységet nem végzünk, utazási szolgáltatást nem nyújtunk.
 • Nálunk semmilyen utat nem tudsz lefoglalni, befizetni, ellenben segítünk Neked az általad megadott paraméterekre, elvárásokra megtervezni és összeállítani az utazásaidat, különböző utazási tanácsokat adunk, konzultálhatsz velünk és ezek keretében megmutatjuk, hogy a tervezett utad esetében, annak egyes elemeire, az általad igénybevenni tervezett szolgáltatásokra, hol érdemes befizetned és/vagy lefoglalnod azokat, hogy a legjobb ár/érték arányon juss azokhoz hozzá.
 • Mi azért hoztuk létre ezt a weboldalt, hogy a közel három évtizedes utazási- és internetes foglalási szakmai tapasztalatunkra támaszkodva segítsük a külföldre utazni vágyókat és tanítsuk meg nekik, hogy miként tudják az általuk elvárt minőségben és feltételekkel, felesleges kompromisszumok és kötöttségek nélkül, a lehető legnagyobb élményfaktorral és a legjobb ár/érték arányon megvalósítani az utazási vágyaikat, álmaikat.
 • Ezen célunk érdekében számtalan utazási lehetőséget, ötletet, tippet, tanácsot, mint utat teszünk közkincsé a weboldalunkon és minden személyesen hozzánk forduló utazni vágyónak segítünk megtervezni az utazásaikat és az elvárásaira, elképzeléseire szabott útitervet, utazási tanácsokat, utazási és foglalási ötleteket, tippeket adni, javasolni.
 • Úti célokkal, utazástervezéssel, -összeállítással és foglalással kapcsolatban szinte minden kérdéssel.
 • Ahogy látod, a honlapunkon rengeteg információt, segédanyagot és hasznos linket találsz ahhoz, hogy az utazásaidat a lehető legjobb árérték arányon Magad szervezd meg, de amennyiben ehhez segítséget kérsz tőlünk, vagy ha szeretnéd, hogy a személyreszabottságot garantáló módszereinkkel mi tervezzük meg és állítsuk össze Neked a következő utazásod, úgy az alábbi szolgáltatásainkkal tudunk Neked segíteni.
 • Minden olyan kéréssel, aminek az a célja, hogy a már nevetségesen alacsony árú (baráti ár, szuper akciós ár, last-last minute ár, stb.) szolgáltatásnál mondjuk még kedvezőbb árút!
 • Természetesen relatív, hogy mi számat “nevetségesen alacsony árúnak”, így ha ilyen kéréssel jössz hozzánk, akkor is megpróbálunk segíteni, de azért csodát mi sem tudunk tenni. (Pl., a 0,99 EURO CENT-es fapados repülőjegyárnál nem valószínű, hogy tudunk olcsóbbat mondani. De jobbat már lehet…)
 • Van egy nagyon jó angol mondás, mely az utazási piacra hatványozottan igaz: “What you pay is what you get”, azaz nem az a kunszt, hogy az utazó találjon egy “olcsóbb megoldást”, hanem az, hogy ugyanazt, vagy a sokkal jobb szolgáltatást szerezd meg, kedvezőbb áron és/vagy jobb feltételekkel és ha Te is így gondolkodsz, akkor biztos sok mindenben tudunk Neked segíteni
 • Ha bizonytalan vagy abban, hogy az adott kérdéseddel, kéréseddel érdemes-e hozzánk fordulni, akkor ne töprengj tovább, a válaszunk igen, keress meg minket, mert semmit nem veszíthetsz.
 • A 100%-os vevő elégedettségi rendszerünk garantálja számodra, hogy ha a leírt feltételek esetén nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal, úgy Neked semmibe nem kerül a segítségünk, hiszen ha már befizettél volna bármelyik szolgáltatásunkra is, mi visszaadjuk az árát.
 • Szolgáltatásainkról, vevő elégedettségi garanciánkról és mindezek működéséről az alábbi oldalakon olvashatsz.
 • Ha az általunk javasolt utazási módszerrel utazol külföldre, akkor az alábbi oldalon szereplő MINTA egyedi utazásokat, az ott megadott időtartamban, tartalommal és minőségben kb. ilyen összegből tudod kihozni.
 • Az adott utazásod végleges költsége – természetesen – lehet ennél több, vagy kevesebb is, ha az utazás bármely fontosabb paraméterét megváltoztatod. Pl., nem 14 napra mész, csak 8-ra, vagy a négy csillagos szálloda helyett beéred egy középkategóriás hostellel, vagy inkább 5*-os szállásra mész, mert Te mindenben a legmagasabb minőséget preferálod.
 • Ezen irányárakkal azt szeretnénk bemutatni, hogy nagyon-nagyon jó árakon (ár/érték arányon) tudsz  utazni attól függetlenül, hogy Te a luxust kedveled, vagy low budget-os büdzsével rendelkezel, ha teljesen a magad ura vagy, magadnak állítod össze és foglalod le az utazásaidat és vállalod az ezzel járó feladatokat és felelősséget.
 • Ha szeretnéd megspórolni az ezen utazási módszerrel járó tervezési és felkészülési időt, vagy csak segítséget kérsz tőlünk, úgy az alábbi tanácsadási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
 • …miként tudom a legjobb paraméterű és árú repülőjegyet megkeresni a tervezett utazásomhoz? — Igen. Ha nem akarsz Magad keresgélni a különböző repjegykereső oldalakon, vedd igénybe a “személyreszabott egyéni út összeállítása” szolgáltatásunk!
 • …a Nekem fontos szempontok alapján, hol, milyen szálláson lakjunk a tervezett utazásunk/nyaralásunk során? — Természetesen. Csak vedd igénybe a “személyreszabott egyéni út összeállítása” szolgáltatásunk
 • …egy utazási ajánlatról el tudjam dönteni, hogy van-e annál kedvezőbb árú, vagy tartalmasabb? — Igen, vedd igénybe “Utazási ajánlat/ár összehasonlító” szolgáltatásunk!
 • …miként tudom a legkedvezőbb áron, de a költségkeretemből kihozható legmagasabb minőségben összeállítani az utazásom? — Igen. Ebben segít az “utazási tanácsadásunk“, ahol bármit megkérdezhetsz.
 • …én is megtanuljam a “szakmát”, hogy “profi” utazásokat szervezhessek magamnak/családomnak/barátaimnak? – Erről szól a TripMiner Akadémia. Ha érdekel ez a lehetőség, úgy KATT ide és írd meg nekünk.
 • Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Szolgáltatásaink

Utazási tippjeink, ötleteink...

Hasznos infók, tippek, trükkök...

menü bezárása