fbpx

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Nem vagyunk utazási iroda, így semmilyen jogi értelemben vett utazásszervezői, közvetítői és utazási szolgáltatásegyüttes igénybevételét elősegítő kereskedelmi tevékenységet nem végzünk, utazási szolgáltatást nem nyújtunk.
 • Nálunk semmilyen utat nem tudsz lefoglalni, befizetni, ellenben segítünk Neked az általad megadott paraméterekre, elvárásokra megtervezni és összeállítani az utazásaidat. E mellett különböző utazási tanácsokat adunk, konzultálhatsz velünk és ezek keretében megmutatjuk, hogy a tervezett utad egyes elemeire (pl., repülőjegy, szállás, stb.), az általad igénybevenni tervezett szolgáltatásokra (pl., kirándulások, programok, stb.), hol és mikor érdemes befizetned és/vagy lefoglalnod azokat, hogy a legjobb ár/érték arányon juss azokhoz hozzá.
 • Mi azért hoztuk létre ezt a weboldalt, hogy a közel három évtizedes világjáró utazási- és foglalási tapasztalatunkra támaszkodva segítsük a külföldre utazni vágyókat, hogy a lehető leginkább személyre szabott utazásokon vehessenek részt és tanítsuk meg nekik, hogy miként tudják az általuk elvárt minőségben és feltételekkel, felesleges kompromisszumok és kötöttségek nélkül, a lehető legnagyobb élményfaktorral és a legjobb ár/érték arányon megvalósítani az utazási vágyaikat, álmaikat.
 • Ezen célunk érdekében számtalan utazási lehetőséget, ötletet, tippet, tanácsot, mintautat teszünk közkincsé a weboldalunkon és minden személyesen hozzánk forduló utazni vágyónak segítünk megtervezni az utazásaikat és az elvárásaira, elképzeléseire szabott útitervet, utazási tanácsokat, utazási és foglalási ötleteket, tippeket adni, javasolni.
 • Külföldi úti célokkal, utazástervezéssel, -összeállítással és foglalással kapcsolatban szinte minden kérdéssel.
 • A honlapunkon rengeteg információt, segédanyagot és hasznos linket találsz ahhoz, hogy az utazásaidat a lehető legjobb árérték arányon Magad szervezd meg. Amennyiben ehhez segítséget kérsz tőlünk, vagy ha szeretnéd, hogy a személyreszabottságot garantáló módszereinkkel mi tervezzük meg és állítsuk össze Neked a következő utazásod, úgy az alábbi szolgáltatásainkkal tudunk Neked segíteni.
 • Minden olyan kéréssel, aminek az a célja, hogy a már nevetségesen alacsony árú (“baráti ár”, “szuper akciós ár”, “last-last minute ár”, stb.) utazási ajánlatnál vagy szolgáltatásnál mondjuk még kedvezőbb árú ugyanolyan utazást, vagy szolgáltatást!
 • Természetesen relatív, hogy mi számat “nevetségesen alacsony árúnak”, így ha ilyen kéréssel fordulsz hozzánk, akkor is megpróbálunk segíteni, de azért csodát mi sem tudunk tenni. Pl., a 0,99 eurocentes fapados repülőjegyárnál nem valószínű, hogy tudunk olcsóbbat mondani. De jobbat már lehet… De egy meghirdetett “szuper akciós utazás” már más eset, mert sokszor a “szuper akciós” jelző, csak marketing fogás és bőven lehet jobb/olcsóbb utazást találni helyette.
 • Van egy nagyon jó angol mondás, mely az utazási piacra hatványozottan igaz: “What you pay is what you get”! Azaz, nem az a kunszt, hogy az utazó találjon egy “olcsóbb megoldást”, mert mindig mindennél van “olcsóbb”, hanem az, hogy ugyanazt az utazást vagy a sokkal jobb szolgáltatást szerezd meg kedvezőbb áron és/vagy jobb feltételekkel! Ha Te is így gondolkodsz, akkor Neked megéri hozzánk fordulni, mert a külföldi utazásaid kapcsán nagyon sok mindenben tudunk Neked segíteni.
 • Ha – esetleg – bizonytalan vagy abban, hogy a “Gyakran ismételt kérdések” átolvasása után, az adott utazásoddal kapcsolatos mely kérdéseddel, kéréseddel érdemes hozzánk fordulni, akkor ne töprengj tovább! A válaszunk: “Minden olyan kérdéssel, mely az utazásod kapcsán felmerül”, hiszen velünk semmit sem veszíthetsz, csak nyerhetsz.
 • A 100%-os vevőelégedettségi rendszerünk garantálja számodra, hogy ha a leírt feltételek esetén nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal, úgy Neked semmibe nem kerül a segítségünk, hiszen ha már befizettél bármelyik szolgáltatásunkra és mi nem tudunk segíteni, vagy nem vagy elégedett azzal, amit nyújtottunk, mi visszaadjuk a befizetett szolgáltatás árát.
 • Szolgáltatásainkról, vevő elégedettségi garanciánkról és mindezek működéséről az alábbi oldalakon olvashatsz.
 • Ha az általunk javasolt utazási módszerrel utazol külföldre, akkor az alábbi oldalon szereplő MINTA egyedi utazásokat, az ott megadott időtartamban, tartalommal és minőségben kb. ilyen összegből tudod kihozni.
 • Alapvetően mi mindig 4-5*-os színvonallal/minőséggel kalkulálunk, de ahogy látod azt is feltüntetjük a mintautaknál, hogy mekkora összegből hozható ki ugyanazon utazás, ha ebből a színvonalból lejjebb adnak a külföldre utazók.
 • Az utazásod tényleges költsége a mintautaknál megadott irányárnál több, de kevesebb is lehet, ha az utazás bármely fontosabb paraméterét megváltoztatod. Pl., nem 14 napra mész, csak 8-ra, vagy a négy csillagos szálloda helyett beéred egy középkategóriás hostellel, vagy inkább 5*-os szállásra mész, business osztályon utazol, stb., mert Te mindenben a legmagasabb minőséget preferálod.
 • A megadott irányárakkal azt szeretnénk bemutatni, hogy nagyon-nagyon jó árakon (ár/érték arányon) tudsz  utazni attól függetlenül, hogy Te a luxust kedveled, vagy low budget-os büdzsével rendelkezel, ha teljesen a magad ura vagy, segítségünkkel vagy magadnak állítod össze és foglalod le az utazásaidat és vállalod az ezzel járó feladatokat, felelősséget.
 • Ha szeretnéd megspórolni az ezen utazási módszerrel járó tervezési és felkészülési időt, vagy csak segítséget kérsz tőlünk, úgy az alábbi tanácsadási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
 • …miként tudom a legjobb paraméterű és árú repülőjegyet megkeresni a tervezett utazásomhoz? —– Igen, tudunk segíteni. Ha nem akarsz/tudsz/szeretnél Magad keresgélni a különböző repjegykereső oldalakon, vagy minden egyes légitársaság weboldalán, úgy vedd igénybe a “személyreszabott egyéni út összeállítása” szolgáltatásunk!
 • …a Nekem fontos szempontok, elvárások alapján, hol, milyen szálláson lakjunk a tervezett utazásunk/nyaralásunk során? —– Természetesen tudunk segtíni, csak vedd igénybe a “személyreszabott egyéni út összeállítása” szolgáltatásunk!
 • …egy utazási ajánlatról el tudjam dönteni, hogy van-e annál kedvezőbb árú, vagy tartalmasabb? —– Igen, ebben is segítünk! Vedd igénybe “Utazási ajánlat/ár összehasonlító” szolgáltatásunk!
 • …miként tudom a legkedvezőbb áron, de a költségkeretemből kihozható legmagasabb minőségben összeállítani az utazásom? —– Igen. Ebben segít az “utazási tanácsadásunk“, ahol a tervezett utazásoddal kapcsolatban bármit megkérdezhetsz.
 • …én is megtanuljam a “szakmát”, hogy “profi” utazásokat szervezhessek magamnak/családomnak/barátaimnak? – Erről szól a TripMiner Akadémia. Ha érdekel ez a lehetőség, úgy KATT ide és írd meg nekünk!
 • Ahogy látod, minden olyan kérdésben tudunk Neked segíteni, mely utazással, annak megtervezésével, foglalásával kapcsolatos és ahhoz kell, hogy minél kedvezőbb áron tudj minél személyre szabottabb utakat összeállítani. De ha nem szeretnél ezzel rengeteg időt tölteni és nem szeretnél mellényúlni, úgy kérj tőlünk segítséget és mi megtervezzük és összeállítjuk az utazásod, a céljaidnak, elvárásaidnak megfelelően.
 • Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találod meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni Neked.

Szolgáltatásaink

Utazási tippjeink, ötleteink...

Hasznos infók, tippek, trükkök...

menü bezárása