fbpx

Nyugat-Karibi hajóút

10 nap, 8 éjszaka, repülővel, (ebből 1 éj 4-5*-os szállás Miamiban és 7 éj Karib-tengeri hajóút valamelyik nagy hajótársasággal Miamiból vagy Fort Lauderdale-ből),  két fő esetén

irányár kb. 335.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 650.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 45-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülő- és hajójegyet, úgy akár már 275.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • repülőjegy Budapest – Miami (USA) – Budapest illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással.
 • a hajóút előtt egy éjszaka szállás Miami-ban 4-5* hotelben.
 • 7 éjszakás Karib-tengeri hajóút a Karib-tengeri nyugati térségébe valamelyik nagy, ismert hajótársasággal, mely Miamiból, vagy Fort Lauderdale-ből indul.
 • a hajón teljes ellátás (étkezés, szállás) 7 éjszakára, két ágyas belső kabinban.
 • a hajóút kikötői illetéke.
 • a hajó térítésmentes szolgáltatásainak korlátlan használata (medencék, fitness-terem, show műsorok, szórakoztató programok, sportolási lehetőségek, stb.).
 • Mivel naponta kb. egy tucat óceánjáró indul ezen kikötőkből a Karib-tengerre, így az egyéni szempontjaid, elvárásaid alapján kell a lehetséges hajóutak és hajóstársaságok közül kiválasztani a Neked leginkább megfelelőt.
 • Ezen utazás során – a kiválasztott hajóút függvényében – az alábbi országokba juthatsz el: Bahamák, Mexikó, Belize, Jamaika, Kajmán szigetek, Haiti, Kuba, Dominikai Köztársaság, Puerto Rico stb.
 • Ha hét napnál hosszabb hajóutat választasz, úgy akár eljuthatsz a Karib-tenger nyugati részének távolabbi pontjaira is, pl., Panama, Honduras, Costa Rica, Kolumbia, stb.
 • Mivel az általad kiválasztott hajóút dönti el, hogy mely országokba juthatsz el és ott mely városokban, kikötőkben köt ki a hajó, így javasoljuk, hogy minden kikötőben szállj le a hajóról és nézz körül egyénileg, vagy fizess be (külön összegért) valamely szervezett kirándulásra. Ezen kirándulások leghatékonyabb és legjobb árú kiválasztásához szívesen nyújtunk segítséget.
 • Ha nem szeretnél kirándulni, úgy semmi gond, maradj a hajón és élvezd a szolgáltatásait, vagy fürdőzz, napozz az adott sziget közeli csodás tengerpartján. A lényeg, hogy azt csináld, amit legjobban szeretnél, hiszen egy ilyen hajóúton a lehetőségeid szinte határtalanok.
 • A megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter, stb.) leszámítva az egész hajózási szezonban érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a kiválasztott hajóút, hajó, a hajóút hossza, a kabintípus, és az utazás/foglalás dátuma is jelentősen módosíthatják az utazásod végső költségét.
 • Azt is figyelembe kell venned, hogy késő tavasztól késő őszig az óceánjárók többsége elhagyja a Karib-tengert és máshol (főleg Európában) cruise-olnak, így a Nyugat Karibi hajózásnak késő ősztől tavasz közepéig tart a főszezonja.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Karib-tengeri pillanatképek

Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút
Ázsia Bahrein Omán Qatar hajóút külföldi utazás
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút-Bahamák

 • Ahogy az előző fejezetben is írtuk a tengerhajózás kulcsa, hogy az igényeidnek, elvárásaidnak (és a pénztárcádnak) megfelelő hajóstársaságot és utat válassz és tervezd meg előre, hogy az egyes kikötőkben, mit szeretnél megnézni és a hajó nyújtotta számtalan lehetőségből mit szeretnél kipróbálni. Ezt már eldöntheted a hajóút kiválasztása és megtervezése során, de akár a hajón is, hiszen minden hajón egy külön TV csatorna fogja a nap 24 órájában bemutatni, hogy milyen kirándulási és más pénzköltési lehetőségeid vannak és mennyiért. Persze ez nem lesz olcsó, így ha költségkímélő és élménymaximalizáló ötletekre, tippekre van szükséged, csak keress meg minket és segítünk a tervezésben, hogy ne fizess aranyárat olyan szolgáltatásokért, kirándulásokért, melyeket sokkal kedvezőbb áron is elérhetsz.
 • Minden Karib-tengeri sziget más és más, így mindenhol számos egyedi, más szigetre nem jellemző természeti szépséget láthatsz. Szinte minden szigeten búvárkodhatsz, snorkelezhetsz, űzhetsz számtalan vízisportot, úszhatsz a delfinekkel, de akár a rájákkal is, és persze napozhatsz és fürdőzhetsz a világ legszebb tengerpartjain.
 • A kiválasztott nyugat Karib-tengeri hajóút során megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, de ha szeretnéd, segítünk Neked kiválasztani a Neked/Nektek leginkább megfelelő hajóutat és számos ötletet, tippet adunk, hogy mit tegyél, és ne tegyél a hajón, illetve miként tudod az egyes kirándulásokat, programokat a legjobb áron elérni, megvalósítani.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a hajóúthoz: az első, egy kis ízelítő a Karib-tenger világából, míg a második a Lonely Planet Miami ajánlója:
>
 • Ez a Karib-tengeri hajóút – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott utazás – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, mikor és hány napra tudsz/szeretnél a Karib-tengerre utazni, milyen hajóutat, kabintípust  választasz és hajón, mit, miként teszel, milyen programokon veszel részt.
 • Javasoljuk, hogy minél több dolgot, látványosságot nézz meg és minél több programon vegyél részt, hiszen egy tengeri hajóút teljesen unikális, más utazási formához nem fogható élmény. Hihetetlen élmény, hogy amíg Te étkezel, szórakozol és alszol, a hajó egy másik országba visz és reggel egy teljesen új helyen, környezetben ébredsz és alig várod, hogy ezt az új országot/várost is felfedezd.
 • Javasoljuk, hogy – a kiválasztott hajóút függvényében – feltétlen vegyél részt egy kishajós kiránduláson Miamiban a Biscayne-öbölben vagy egy airboat-os kiránduláson az Everglades Nemzeti Parkban. Tegyél egy  kirándulást Osho Rios-nál (Jamaica) a Dunn’s River vízeséshez, majd nézd meg a Delfin-öblöt. Szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz tengeri teknős farmra a Kajmán-szigeteknél, vagy elmész rájákat simogatni a derékig érő vízben. Ha a kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor keress fel Miami Beach valamelyik ínyenc éttermét pl., The Bazaar by Jose Andres vagy a Stripsteak by Michael Mina-t.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Nyugat Karib-tengeri hajóút során megtapasztalható élményeket, kalandokat! pl., Mexikóban kirándulás a Yucatan-félszigeten elhelyezkedő, Xcaret Ökológiai és Archeológiai Parkba, vagy Tulum-ba. Látogasd meg Ocean Cay szigetét. ami a Bimini-szigetcsoport egyike és védett tengeri rezervátum is egyben.
 • Ha megteheted, ne csak tíz napra utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és fedezd fel egész Floridát, a Bahama-szigeteket, vagy vegyél részt két különböző hajóúton, mely teljesen különböző szigetekre megy (pl., Nyugat Karib-tenger és Kelet Karibi szigetek)
 • Az is egy érdekes kirándulás, ha nem egyenesen (“megállás nélkül”) utazol Miamiba, hanem megállsz valamelyik európai városban (pl., Isztambul, Lisszabon, vagy Párizs). Ha – esetleg – még nem jártál ezen városokban, úgy itt is körülnézel, mielőtt pihensz egy nagyot az óceánjárón.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Miamiba New Yorkon, vagy Washingtonon keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön pár napot.

Ha minket bízol meg a Karib-tengeri hajóutad megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utazásod mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a hajóúton igénybe vett fakultatív kirándulások és elfogyasztott alkoholos italok
 • hajóúton fizetendő kötelező borravaló. (Ennek mértéke hajótársaságonként változik, de ha jó helyen és időpontban foglalod a hajóutat, úgy akár kedvezményként megkaphatod, így nem kell megfizetned.)
 • egyéb egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., delfinekkel úszás, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora a Ocean Drive-on, business osztályú repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz, stb.

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása