fbpx

UTAZÁSI TANÁCSADÁS ÉS SZAKMAI SEGÍTSÉG AZ UTAZÁSOD MEGSZERVEZÉSÉHEZ
(konzultáció az úti célod szakértőjével)

TripMiner.com Személyre szabott Utazási Tanácsadás - Kinek ajánljuk?

Minden külföldre utazónak, aki független, tapasztalt, szakértő segítséget szeretne külföldi utazása megtervezéséhez és megszervezéséhez – utazzon akár utazási irodával vagy saját szervezésben – és igaz rá, bármelyik alábbi állítás:

 • szeretné minden részletében a saját igényére szabni a tervezett külföldi utazását.
 • szeretné az általa eltervezett utazást az elérhető lehető legjobb áron, a legtöbb tartalommal és a költségvetéséből elérhető legmagasabb színvonalon megvalósítani.
 • időt szeretne spórolni és nem akar napokat/heteket azzal tölteni, hogy felkutassa a neki leginkább megfelelő tartalmú/árú/színvonalú utazást, vagy annak bármely összetevőjét (pl., repülőjegy, szállás, programok, úti cél infó, stb.)
 • nem rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal ahhoz, hogy az igényeinek megfelelő külföldi utazást megtalálja vagy megszervezze és lefoglalja.
 • még nem tudja pontosan hova és miként utazzon, de az elvárásait, elképzeléseit már tudja fogalmazni.
 • elakadt az utazása tervezése/szervezése/foglalása során és szakértő segítségre van szüksége.
 • nem tudja, hol foglalja le, vagy fizesse be a tervezett utazását, hogy az elvárt színvonalat és tartalmat kapja, de a legjobb áron (árérték-arányon).
 • ...vagy egyszerűen csak kérdései vannak a tervezett külföldi utazásával, úti céljával kapcsolatban és szeretne válaszokat, információt kapni az adott témában, úti célban szakértő utazási tanácsadótól.

Ha a fentiek közül bármelyik állítás igaz Rád, úgy a legjobb helyen jársz, hiszen csak pár kattintás választ el attól, hogy megválaszoljuk a kérdéseidet, vagy segíthessünk Neked az utazásod, nyaralásod megtervezésében, megszervezésben! Olvass tovább, vagy KATT az alábbi gombra és ott tudod majd megadni az időpontot, amikor választ adhatunk az összes felmerült kérdésedre.

Mit tartalmaz a TripMiner.com Személyre szabott Utazási Tanácsadás?

 • Egy 40 perces személyes telefonos vagy online konzultációt az adott terület utazási szakértőjével, mely során a tervezett utazásoddal kapcsolatos kérdéseidre - az igényeidet, elvárásaidat figyelembevéve - személyedre szabott választ kapsz.
 • A beszélgetés során a tervezett utazásoddal kapcsolatos minden olyan kérdésre választ adunk, mely ahhoz kell, hogy a rendelkezésedre álló utazási költségvetésedből a lehető legtöbbet ki tudd hozni az utazásod során, így egy olyan külföldi utazást tudj megvalósítani/lefoglalni/befizetni, melyre igazán vágysz!
 • A konzultáció során bármilyen tervezéssel, szervezéssel, úti cél kiválasztással, úti terv összeállítással, szolgáltató választással, foglalással kapcsolatos kérdésre választ adunk. Ezek mellett megosztunk veled több olyan releváns, az utazásod megtervezését és megszervezését segítő utazási és foglalási tanácsot, tippet, információt, megoldást, melyek révén sokkal kedvezőbben, jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy most összeállítandó utazást, vagy annak bármely részét. (pl., nemzetközi vagy országon belüli repülőjegyek, szállások, helyi közlekedés, étkezés, program, biztosítás, vízum, stb.)

Mennyibe kerül az utazási tanácsadás?

 • A Te úti célodra, utazási igényeidre szabott utazási tanácsadást / konzultációt - jelenleg - mindössze 14.900Ft/alkalom díjért érheted el.
 • Ezen árért amellett, hogy a tervezett utazásoddal kapcsolatos összes kérdésedre választ adunk, valamint számos utazási és foglalási tanácsot, tippet, megoldást is megosztunk Veled, melyek révén sokkal kedvezőbben, vagy több/jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy összeállítandó utazást, (vagy annak bármely részét), mintha ezeket a foglalási tippeket, megoldásokat nem alkalmaznád.
 • Bízunk benne, hogy Te is kedvezőnek találod a konzultációs díjunkat, főleg annak tükrében, hogy - az úti célod függvényében - több tíz-, de akár több százezer forinttal is olcsóbb lehet a külföldi utazásod ugyanolyan, vagy jobb minőség mellett, ha az minden részletre kiterjedően, szakértő által kerül megtervezésre, összeállításra.
 • Ha nem vagy állandó világjáró és rutinos online utazásszervező, aki naprakészen ismeri az utazási piac minden lehetőségét, megoldását és az egyes utazási régiókra szóló és a legjobb árakat/feltételeket nyújtó szolgáltatókat, megoldásokat, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni/megkapni ugyanazt az utazást (benne a repülőjegyet, szállást, kirándulást, stb.) mintha megfogadod a konzultáció során elhangzó javaslatainkat, ötleteinket.
 • 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazónak is tudunk új, hasznos ötleteket, tanácsokat adni, melyek révén az - általunk nagyon fontosnak tartott - minőséget, színvonalat megtartva, sőt, akár növelve(!), tovább tudod csökkenteni az utazási költségeidet és még inkább az igényeidre, elvárásaidra szabva tudod az utazásaidat összeállítani. Ezért, semmit sem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert a "Személyre szabott utazási tanácsadás" szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. A garancia működéséről két ponttal lejjebb részletesen olvashatsz

Hogyan működik?

 • Ezen az oldalon található bármely "Megrendelem...", "Kérem...", "Kíváncsi vagyok..." gomb megnyomása után feljön egy részletes leírás a "Személyre szabott utazási tanácsadás" szolgáltatás működéséről és egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni.
 • Itt kell megadnod a megbeszélni kívánt témát, úti célt és itt tudod megadni az elérhetőségi adataidat is (név, telefonszám), illetve itt tudod becsatolni az általad már - esetlegesen - kinézett utat, vagy utazási ajánlatot, annak árát és tartalmát, ha - esetleg - erről szeretnél egyeztetni.
 • Itt tudod majd kiválasztani a telefonos beszélgetés időpontját, amikor kollégánk a megadott telefonszámodon felhív és a tervezett utazásoddal kapcsolatos minden kérdést át tudtok beszélni.
 • Amennyiben külföldi számot adsz meg, vagy nem telefonon szeretnél egyeztetni, úgy kérjük, rendelkezz internet kapcsolattal, mert a konzultáció Viberen keresztül zajlik majd.
 • Az adatok megadása után már csak el kell fogadni az ÁSZF-t és a - GDPR miatt kötelező - Adatkezelési Szabályzatot, illetve itt tudod majd online kifizetni a Tanácsadás díját is.
 • Ezután nincs más dolgod, mint a kérdésiddel felkészülni az egyeztetésre és - az általad választott időpontban - várni a Szakértőnk jelentkezését!

Miért jó/előnyös Neked a Személyre szabott Utazási Tanácsadás? Garanciák...

 • Rengeteg időt és nagyon sok pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy olyan infókat kapsz majd tőlünk, amiket elég nehéz összegyűjteni az Internetről, mert vagy nem érhetők el egyszerűen, vagy azért, mert hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd és kipróbálod őket.
 • Tudjuk, hogy rengeteg ember oszt meg utazási tippeket, ötleteket az Internet-en (legtöbbjét szörnyű olvasni), de tudomásul kell venni, hogy napjainkra az Interneten történő személyes utazástervezés, -összeállítás egy külön "szakma" lett, rengeteg buktatóval és alkalmi (értsd, nem napi szinten) utazóknak, felhasználóknak, átláthatatlan mennyiségű információval.
 • Mi ebben, a tervezett utazásoddal kapcsolatos információáradatban segítünk Neked eligazodni, hogy maradéktalanul elégedett legyél az általad elképzelt, majd lefoglalt utazással és ráadásul mindehhez az általad elérhető, legjobb áron juss hozzá.
 • Az egyik legfontosabb érv a "TripMiner.com Utazási Tanácsadás" mellett, hogy mi nem egy utazási szolgáltató (utazási iroda, repjegy- vagy szállásfoglaló oldal, stb.) dealerei, azaz ügynökei vagyunk és az ő ajánlataikat kell, hogy ajánljuk, hanem mi minden utazási szolgáltatótól függetlenek vagyunk! Mi - a Te szempontjaid, utazási elvárásaid alapján - NEKED DOLGOZUNK, Neked szeretnék a legjobbat, a legjobb áron ajánlani, mert ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk és legközelebb is hozzánk jössz vissza és/vagy minket ajánlasz majd az ismerőseidnek a Facebook-on, az Instán és a baráti beszélgetéseken.
 • Kockáztatsz valamit, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunkat? Szerintünk, semmit! Annyira biztosak vagyunk a szolgáltatásunk valós értékében, hogy erre a szolgáltatásunkra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk! Garantáljuk, hogy a beszélgetés során számos olyan utazási tanácsot, foglalási javaslatot, ötletet, trükköt kapsz majd tőlünk, melynek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd, kedvezőbben foglalni/külföldre utazni és sokkal személyedre szabottabb utat fogsz összeállítani vagy kiválasztani, mintha nem beszéltünk volna.
 • A 100%-os pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy amennyiben nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek megvalósítása révén ne tudnád minimum a tanácsadói díj összegét megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre a díját visszafizetjük.
 • Ahogy látod, semmi sem veszíthetsz, ha konzultálunk a tervezett külföldi utazásodról! Így ha külföldre utazol, vagy ilyen utazást tervezel, vedd igénybe a Személyedre szabott Utazási Tanácsadásunkat és élvezd az igényeidre, elvárásaidra összeállított külföldi utazások minden kényelmét, maximális élményfaktorát és az utazásodért fizetett legkedvezőbb foglalási árat!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása