fbpx

SZERETNÉL KÜLFÖLDRE UTAZNI?
SEGÍTÜNK NEKED!
RENGETEG UTÁNAJÁRÁST ÉS PÉNZT SPÓROLUNK NEKED + AZ UTAZÁSOD MINDEN RÉSZLETÉBEN AZ IGÉNYEIDRE SZABOTT LESZ!

Személyre szabott Utazási Tanácsadás - Mi ez? Miben segít Neked? Hogy működik?

A koronavírus-járvány fenekestől forgatta fel a külföldi utazások piacát, ezért a korábban megszokott utazási és foglalási módok, folyamatok, rutinok már nem, vagy nem problémamentesen működnek. Ha külföldre szeretnél utazni (vagy oda kell utaznod), úgy számtalan új, eddig nem létező szempontot, lehetőséget és megoldást kell végiggondolnod és ezek közül a leginkább személyedre szabottat kiválasztanod, hogy az utazásod ne rémálom, hanem egy – minden szempontból biztonságos – (álom)utazás legyen!

Mi ebben a gyökeresen megváltozott külföldi utazási helyzetben tudunk Neked egyedülálló segítséget és személyedre szabott megoldásokat nyújtani!

Mire számíts, ha még idén vagy jövőre bármikor külföldre szeretnél utazni és/vagy ott nyaralni? 

 • Ha külföldi utazást/nyaralást tervezel, rengeteg kérdésre kell megoldást találnod. (pláne most, amikor a Covid-19, a határzárak és a kötelező karantén-előrások alapjaiban határozzák meg a lehetőségeidet...)
 • Az alábbi kérdések biztos felmerülnek Benned: Hova utazz? Mikor? Miként? Mit csinálj (csinálhatsz) kint? Hol foglalj? Mikor? Mit? Mennyiért?
 • DE! A legfontosabb kérdés, hogy miként tudsz BIZTONSÁGOSAN külföldre utazni, úgy, hogy a járvány ellenére egy életreszóló, élménydús, igényeidre szabott utazásban legyen részed, lehetőleg nagyon jó, kedvező áron?
 • Kihez fordulsz megbízható válaszokért, valós segítségért? Utazási irodához? A barátaidhoz? Mindenféle "szakértő" Facebook közösséghez? ...vagy reklámok alapján döntesz?
 • Ha jobban belegondolsz, egyik helyről sem fogsz a Te igényeidre, elvárásaidra szabott választ és MEGOLDÁST kapni, hiszen SENKI NEM FOG A TE FEJEDDEL GONDOLKODNI! Mindenki a saját érdekei, vagy tapasztalatai alapján ad majd Neked javaslatot, ötletet és ajánlatot, így a rengeteg - és sajnos, sokszor egymásnak ellentmondó - ötlet, javaslat után általában Magadra maradsz és így kell eldöntened, hogy mit és hogyan csinálj.
 • ...és itt jön képbe a TripMiner.com, hiszen ezen a ponton tudunk Neked nagyon sokat segíteni. Mi a Te fejeddel fogunk gondolkodni, hiszen csak így tudunk az igényeidnek, elvárásaidnak leginkább megfelelő ár/érték arányú utazást megtervezni, összeállítani és a legjobb ajánlatokat (repjegy, szállás, stb.), lehetőségeket bemutatni.
 • Mi minden piaci szereplőtől függetlenek vagyunk, hiszen nem egy adott utazási terméket (kész utat, adott légitársaságot) értékesítünk, hanem a TE FELKÉRÉSEDRE, A TE ÉRDEKEIDET KÉPVISELVE, AZ ELVÁRÁSAID ALAPJÁN, NEKED DOLGOZUNK. Ez a legerősebb garancia arra, hogy MINDIG az igényeidnek leginkább megfelelő, lehető legjobb (árú, színvonalú, tartalmú, stb.) megoldásokat fogjuk Neked javasolni, ajánlani.
 • Ha élni szeretnél ezen egyedülálló szolgáltatásunk minden előnyével és kényelmével, nincs más dolgod, mint a lenti gombon felvenni velünk a kapcsolatot és az általunk javasolt külföldi utazási javaslatok és igényeidre szabott utazási, foglalási tanácsaink, megoldásaink után, nem lesz kérdés számodra, hogy legközelebb is kihez fordulj majd utazási, utazásszervezési tanácsért, segítségért! (A TripMiner.com-hoz, azaz hozzánk... ;-))

Ha szeretnéd megismerni a szolgáltatásunk minden részletét, úgy olvass tovább, de ha már a fentiekből is látod, hogy milyen hatalmas segítséget tudunk Neked nyújtani és milyen sok időt, energiát és pénzt tudunk Neked megspórolni, úgy KATT a lenti gombra és foglalj egy időpontot, amikor az összes utazással kapcsolatos kérdésedet átbeszélhetjük, megoldhatjuk.

Kinek ajánljuk a Személyre Szabott Utazási tanácsadásunk?

Minden MINŐSÉGI külföldi utazást kereső utazónak és az olyan külföldi nyaralást tervezőknek, akik az EGYEDI, IGÉNYEIKRE SZABOTT, ÉLMÉNYDÚS utazásra vágynak – utazzanak akár utazási irodával vagy saját szervezésben.

Nem tudod eldönteni, hogy vajon Neked tudunk-e segíteni? Ha a lenti állítások közül egy is igaz Rád, akkor KERESS MEG MINKET, MERT BIZTOS NAGYON SOKAT TUDUNK NEKED SEGÍTENI.

 • a COVID-19 járvány miatt elbizonytalanodtál és aggódsz a külföldi utazások miatt.
 • időt szeretnél spórolni és nem akarsz napokat/heteket azzal tölteni, hogy felkutasd a Neked leginkább megfelelő tartalmú/árú/színvonalú utazást, vagy annak bármely összetevőjét (pl., repülőjegy, szállás, programok, úti cél infó, stb.)
 • szeretnéd minden részletében a saját igényére szabni a tervezett (vagy kényszerű) külföldi utazásod.
 • szeretnéd az általad eltervezett utazást az elérhető lehető legjobb áron, a legtöbb tartalommal és a rendelkezésedre álló költségvetésedből az elérhető legmagasabb színvonalon megvalósítani.
 • nem rendelkezel szükséges tudással, tapasztalattal ahhoz, hogy az igényeidnek megfelelő külföldi utazást felkutasd vagy megszervezd és lefoglald.
 • még nem tudod pontosan hova és miként utazz, de az elvárásaidat, elképzeléseidet már tudod fogalmazni.
 • elakadtál az utazásod tervezése/szervezése/foglalása során és segítségre van szükséged a továbblépéshez.
 • nem tudod, hol foglald le, vagy fizesd be a tervezett utazásod, hogy az elvárt színvonalat és tartalmat kapd, de a legjobb áron (árérték-arányon).
 • ...vagy egyszerűen csak kérdéseid vannak a tervezett külföldi utazásoddal, úti céloddal kapcsolatban és szeretnél válaszokat, információt kapni az adott témában, úti célban szakértő utazási tanácsadótól.

Ha a fentiek közül bármelyik állítás igaz Rád, úgy csak pár kattintás választ el attól, hogy megválaszoljuk a kérdéseidet, vagy segítsünk Neked az utazásod, nyaralásod megtervezésében, megszervezésben! KATT az alábbi gombra és ott tudod megadni azt az időpontot, amikor konzultálhatunk és választ adhatunk az összes felmerült kérdésedre.

Olvasd el, mit mondanak rólunk a visszatérő ügyfeleink

Mit tartalmaz a TripMiner.com Személyre szabott Utazási Tanácsadás?

 • Egy 40 perces személyes telefonos vagy online konzultációt az általad tervezett/választott úti cél utazási szakértőjével.
 • A konzultáció során bármilyen utazástervezéssel, -szervezéssel, úti cél kiválasztással, úti terv összeállítással, szolgáltató választással, foglalással kapcsolatos kérdésedre személyedre szabott választ kapsz.
 • Így a rendelkezésedre álló utazási költségvetésedből a lehető legmagasabb színvonalon tudsz majd utazni és a lehető legtöbb élményben lesz majd részed egy olyan BIZTONSÁGOS külföldi utazás során, amilyen igazán vágysz!
 • A fentiek mellett megosztunk veled több olyan releváns, az utazásod megtervezését és megszervezését segítő utazási és foglalási tanácsot, tippet, információt, megoldást, melyek révén sokkal kedvezőbben, jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy most összeállítandó utazást, vagy annak bármely részét. (pl., nemzetközi vagy országon belüli repülőjegyek, szállások, helyi közlekedés, étkezés, program, biztosítás, vízum, stb.)

Mennyibe kerül az utazási tanácsadásunk?

 • A Te úti célodra, utazási igényeidre szabott utazási tanácsadást / konzultációt - jelenleg - mindössze 14.900Ft/alkalom díjért érheted el.
 • Ezen árért amellett, hogy a tervezett utazásoddal kapcsolatos összes kérdésedre választ adunk, valamint számos utazási és foglalási tanácsot, tippet, megoldást is megosztunk Veled, melyek révén sokkal kedvezőbben, vagy több/jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy összeállítandó utazást, (vagy annak bármely részét), mintha ezeket a foglalási tippeket, megoldásokat nem alkalmaznád.
 • Bízunk benne, hogy Te is kedvezőnek találod a konzultációs díjunkat, főleg annak tükrében, hogy - az úti célod függvényében - több tíz-, de akár több százezer forinttal is olcsóbb lehet a külföldi utazásod ugyanolyan, vagy jobb minőség mellett.
 • Ha nem vagy állandó világjáró és rutinos online utazásszervező, aki naprakészen követi és ismeri a COVID-19 miatt megváltozott külföldi utazási piac lehetőségeit, veszélyeit, megoldásait és az egyes utazási célpontokra vonatkozó legjobb árakat/feltételeket nyújtó szolgáltatókat, megoldásokat, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni/megkapni ugyanazt az utazást (benne a repülőjegyet, szállást, programokat, stb.) mintha megfogadod a konzultáció során elhangzó javaslatainkat, ötleteinket.
 • 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazónak is tudunk új, hasznos ötleteket, tanácsokat adni, melyek révén az - általunk nagyon fontosnak tartott - minőséget, színvonalat megtartva, sőt, akár növelve(!), tovább tudod csökkenteni az utazási költségeidet. Ezért, semmit sem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert a "Személyre szabott utazási tanácsadás" szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. A garancia működéséről két ponttal lejjebb részletesen olvashatsz

Hogyan működik?

 • Ezen az oldalon található bármely "Megrendelem...", "Kérem...", "Kíváncsi vagyok..." gomb megnyomása után feljön egy részletes leírás a "Személyre szabott utazási tanácsadás" szolgáltatás működéséről és egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni.
 • Itt kell megadnod a megbeszélni kívánt témát, úti célt és itt tudod megadni az elérhetőségi adataidat is (név, telefonszám), illetve itt tudod becsatolni az általad már - esetlegesen - kinézett utat, vagy utazási ajánlatot, annak árát és tartalmát, ha - esetleg - erről szeretnél egyeztetni.
 • Itt tudod majd kiválasztani a telefonos beszélgetés időpontját, amikor kollégánk a megadott telefonszámodon felhív és a tervezett utazásoddal kapcsolatos minden kérdést át tudtok beszélni.
 • Amennyiben külföldi számot adsz meg, vagy nem telefonon szeretnél egyeztetni, úgy kérjük, rendelkezz internet kapcsolattal, mert a konzultáció Viberen keresztül zajlik majd.
 • Az adatok megadása után már csak el kell fogadni az ÁSZF-t és a - GDPR miatt kötelező - Adatkezelési Szabályzatot, illetve itt tudod majd online kifizetni a Tanácsadás díját is.
 • Ezután nincs más dolgod, mint a kérdésiddel felkészülni az egyeztetésre és - az általad választott időpontban - várni a Szakértőnk jelentkezését!

Miért jó/előnyös Neked a Személyre szabott Utazási Tanácsadás? Garanciáink

 • Rengeteg időt, utánajárást és nagyon sok pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy olyan infókat kapsz majd tőlünk, amiket nagyon nehéz összegyűjteni az Internetről, mert vagy nem érhetők el egyszerűen, vagy azért, mert hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd és kipróbálod őket.
 • Szolgáltatásunkban ötvözzük a digitális világ kényelmét és a személyes kiszolgálás exkluzivitását. Úgy kapsz tőlünk szakértő segítséget, igényeidre szabott válaszokat és személyedre szabott megoldásokat, hogy ki sem mozdulnod az otthonod kényelméből.
 • Számunkra nem egy munka az utazástervezés, hiszen ez a hobbink is, így nemcsak 150 ország bejárásának tapasztalatát adjuk át, hanem benne van a szívünk, lelkünk is. Akkor vagyunk a legboldogabbak, ha Te maradéktalanul elégedett vagy azzal, amit tőlünk kapsz.
 • A TripMiner-nél nem léteznek sablon utak, úti tervek és utazási megoldások, hiszen ahogy minden utazó más és más, úgy az általunk javasolt és összeállított útjaink is különbözőek, de minden esetben maximálisan az igényeidre szabottak.
 • Általunk elkerülheted a saját szervezésű utak, utazások buktatóit, hiszen napjainkra az Interneten történő utazástervezés, -összeállítás egy külön "szakma" lett, így ha nem ezzel foglalkozol nap, mint nap, úgy esélyed nincs, hogy képben legyél a szinte naponta változó feltételekkel és a különböző igényeknek megfelelő legjobb megoldásokkal.
 • Az egyik legfontosabb előnye a "TripMiner.com Utazási Tanácsadásnak", hogy mi nem egy utazási szolgáltató (utazási iroda, repjegy- vagy szállásfoglaló oldal, stb.) dealerei, azaz ügynökei vagyunk és az ő ajánlataikat kell, hogy ajánljuk Neked, hanem mi tőlük teljesen függetlenek vagyunk! Mi - a Te szempontjaid, utazási elvárásaid alapján - NEKED DOLGOZUNK, Neked szeretnék a legjobbat, a legjobb áron ajánlani, mert ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk és legközelebb is hozzánk jössz vissza és/vagy minket ajánlasz majd az ismerőseidnek, ha külföldre utaznak.
 • Semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunkat, hiszen, annyira biztosak vagyunk a segítségünk valós értékében, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk rá! Garantáljuk, hogy a konzultációnk során olyan sok és hasznos utazási tanácsot, foglalási javaslatot, ötletet, trükköt kapsz majd tőlünk, melyek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd, kedvezőbben foglalni/külföldre utazni és sokkal jobban személyedre, igényeidre szabottabb utat fogsz lefoglalni, összeállítani, mintha nem beszéltünk volna.
 • A 100%-os pénzvisszafizetési garancia pedig azt jelenti, hogy amennyiben nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek megvalósítása révén ne tudnád minimum a tanácsadói díj összegét megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre a díját visszafizetjük.
 • Ahogy láthatod, a szolgáltatásunkkal csak nyerhetsz (vagy ha máshonnan nézed) semmit sem veszíthetsz! Ezért, ha akár a közel jövőben, akár 2021-ben bármikor külföldi utazást/nyaralást tervezel, EGYEZTESS VELÜNK és élvezd az igényeidre, elvárásaidra összeállított külföldi utazások minden kényelmét, maximális élményfaktorát és az utazásodért fizetett legkedvezőbb foglalási árakat!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása