fbpx

SZEMÉLYRE SZABOTT UTAZÁSI TANÁCSADÁS
(telefonos konzultáció az úti célod szakértőjével)

TripMiner.com Személyre szabott Utazási Tanácsadás - Kinek ajánljuk?

Minden külföldre utazónak nagyon hasznos ez a független, személyre szabott utazási tanácsadás – utazzon akár utazási irodával, akár saját szervezésben – aki

 • szeretné minden részletében a saját igényére szabni a tervezett külföldi utazását.
 • szeretné az általa eltervezett utazást az elérhető lehető legjobb áron, a legtöbb tartalommal és legjobb színvonalon megvalósítani.
 • időt szeretne spórolni és nem akar napokat/heteket azzal tölteni, hogy megtalálja és megszervezze a neki leginkább megfelelő tartalmú/árú/színvonalú utazást, vagy annak bármely összetevőjét (pl., repjegy, szállás, program, stb.)
 • nem rendelkezik elég idővel, tudással, tapasztalattal ahhoz, hogy az igényeinek megfelelő külföldi utazást megtalálja vagy megszervezze, majd lefoglalja
 • még nem tudja pontosan hova és miként utazzon, de az elvárásait, elképzeléseit meg tudja fogalmazni.
 • elakadt az utazása tervezése/foglalása során és nagy személyes tapasztalattal rendelkező utazói/foglalói/szervezői segítségre van szüksége.
 • nem tudja, hol foglalja le, vagy fizesse be a tervezett utazását, hogy az elvárt színvonalat és tartalmat kapja, de a legjobb áron (árérték-arányon).
 • ...vagy egyszerűen csak kérdései vannak a tervezett külföldi utazásával, úti céljával kapcsolatban és szeretne válaszokat, információt kapni egy, a témában szakértő utazási tanácsadótól.

Kinek nem ajánljuk ezt a szolgáltatást?

Olyan külföldre utazóknak, akik

 • évente többször utaznak külföldre, nagyon rutinosak és ismerik a következő utazásuk - maradéktalanul igényeikre szabott - megszervezéséhez szükséges ÖSSZES utazási- és foglalási lehetőséget, trükköt, megoldást és még soha nem csalódtak semmiben az utazásaik során.
 • szinte végtelen szabadidővel rendelkeznek és van kedvük, idejük és ami a legfontosabb, megfelelő SZAKÉRTELMÜK minden fontos és releváns utazási információnak, kérdésnek utánanézni.
 • mindig ugyanoda utaznak, ugyanott foglalnak, mindent tudnak a kinézett úti célról és nem akarnak változtatni ezen a szokásukon, még akkor sem, ha minőségibb, élménydúsabb utazást és kedvezőbb árakat kapnának.
 • akik olyan speciális infókat szeretnének megtudni, hogy pl., "Meddig van nyitva McDonald’s a Times Square-en?" (Az ilyen kérdésekre, ott a célirányos keresés a Google-on)

Mit tartalmaz a TripMiner.com Személyre szabott Utazási Tanácsadás?

 • Egy 40 perces személyes telefonos konzultációt az adott terület utazási szakértőjével, mely során a tervezett utazásoddal kapcsolatos kérdéseidre személyedre/igényeidre szabott egyedi választ kapsz.
 • A beszélgetés során a tervezett utazásoddal kapcsolatos bármilyen tervezéssel, úti terv összeállítással, szolgáltató választással, foglalással kapcsolatos kérdésre választ adunk. És megosztunk veled több olyan releváns, az utazásod megtervezését és megszervezését segítő tanácsot, tippet, információt, megoldást, melyek révén sokkal kedvezőbben, jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy most összeállítandó utazást, vagy annak bármely részét. (pl., nemzetközi vagy országon belüli repülőjegy, szállás, helyi közlekedés, étkezés, program, biztosítás, vízum, stb.)

Mennyibe kerül az utazási tanácsadás?

 • A Te utazási igényeidre, elvárásaidra szabott utazási tanácsadást / konzultációt - jelenleg - mindössze 14.900Ft/alkalom díjért érheted el.
 • Ezen árért amellett, hogy a tervezett utazásoddal kapcsolatos kérdéseidre választ kapsz, számos információt, foglalási tippet, utazási megoldást is megosztunk Veled. Ezek révén sokkal kedvezőbben, vagy több/jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy most összeállítandó utazást, vagy annak bármely részét, mintha ezeket a foglalási tippeket, megoldásokat nem alkalmaznád.
 • Bízunk benne, hogy Te is kedvezőnek találod a díjunkat, főleg annak tükrében, hogy több tíz-, de akár több százezer forintot is spórolhatsz egy utazásodon, (de akár csak a repülőjegyeken, vagy a szállásdíjon is), ha azt minden részletében megtervezzük Neked. Ezáltal megtudod, hogy hol, mikor és miként érdemes azt lefoglalni, hogy a legkedvezőbb árat és/vagy a legjobb feltételeket, szolgáltatásokat és minőséget kapd meg.
 • Ha nem vagy gyakorlott utazó és foglaló, aki naprakészen ismeri az online utazási piac minden lehetőségét, megoldását és az egyes utazási régiókra szóló és a legjobb árakat/feltételeket nyújtó szolgáltatókat, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni ugyanazt az utazást (vagy a repülőjegyet, szállást, kirándulást, stb.) mintha megfogadod a javaslatainkat, ötleteinket.
 • 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazónak is tudunk új, hasznos ötleteket, tanácsokat adni, melyek révén az - általunk nagyon fontosnak tartott - minőséget, színvonalat megtartva, sőt! akár növelve, tovább tudod csökkenteni az utazási költségeidet és még inkább az igényeidre, elvárásaidra szabva tudod az utazásaidat összeállítani. Ezért, semmit sem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert a "Személyre szabott utazási tanácsadás" szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. A garancia működéséről két ponttal lejjebb részletesen olvashatsz.

Hogyan működik?

 • Ezen az oldalon található bármely "Megrendelem...", "Kérem...", "Kíváncsi vagyok..." gomb megnyomása után feljön egy részletes leírás a "Személyre szabott utazási tanácsadás" szolgáltatás működéséről és egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni.
 • Itt kell megadnod a megbeszélni kívánt témát, úti célt és itt tudod megadni az elérhetőségi adataidat is (név, telefonszám) illetve itt tudod becsatolni az általad már esetlegesen kinézett utat, annak árát és szolgáltatástartalmát, ha - esetleg - arról szeretnél egyeztetni.
 • Itt tudod majd kiválasztani a telefonos beszélgetés időpontját, amikor kollégánk a megadott telefonszámodon felhív és a tervezett utazásoddal kapcsolatos minden kérdést át tudtok beszélni.
 • Amennyiben külföldi számot adsz meg, vagy nem telefonon szeretnél egyeztetni, úgy kérjük, rendelkezz internet kapcsolattal, mert a konzultáció Viberen keresztül zajlik majd.
 • Az adatok megadása után már csak el kell fogadni az ÁSZF-t és a - GDPR miatt kötelező - Adatkezelési Szabályzatot, illetve itt tudod majd online kifizetni a Tanácsadás díját is.
 • Ezután már nincs más dolgod, mint a kérdésiddel felkészülni az egyeztetésre és - az általad választott időpontban - várni a Szakértőnk jelentkezését!

Miért jó/előnyös Neked a Személyre szabott Utazási Tanácsadás? Garanciák...

 • Rengeteg időt és nagyon sok pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy olyan infókat kapsz majd, amiket elég nehéz összegyűjteni az Internetről, mert vagy nem érhetők el egyszerűen, vagy azért, mert hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd és kipróbálod őket.
 • Tudjuk, hogy rengeteg ember oszt meg utazási tippeket, ötleteket az Internet-en (nagyrészüket szörnyű olvasni), de tudomásul kell venni, hogy napjainkra az Interneten történő személyes utazástervezés, -összeállítás egy külön "szakma" lett, rengeteg buktatóval és alkalmi (értsd, nem napi szinten) utazóknak, felhasználóknak, átláthatatlan mennyiségű információval.
 • Mi ebben, a tervezett utazásoddal kapcsolatos információáradatban segítünk Neked eligazodni, hogy maradéktalanul elégedett legyél az általad elképzelt, majd lefoglalt utazással és ráadásul mindehhez az általad elérhető, legjobb áron juss hozzá.
 • Az egyik legfontosabb érv a "TripMiner.com Utazási Tanácsadás" mellett, hogy mi nem egy utazási szolgáltató (utazási iroda, repjegy foglaló oldal, stb.) dealerei, azaz ügynökei vagyunk és az ő ajánlataikat kell, hogy ajánljuk, hanem mi minden utazási szolgáltatótól függetlenek vagyunk! Mi - a Te szempontjaid, utazási elvárásaid alapján - NEKED DOLGOZUNK, a Te érdekeidet képviseljük. Neked szeretnék a legjobbat, a legjobb áron ajánlani, mert ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk és legközelebb is hozzánk jössz vissza és/vagy minket ajánlasz majd az ismerőseidnek a Facebook-on, az Instán és a baráti beszélgetéseken.
 • Mit kockáztatsz ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk? Semmit! Garantáljuk, hogy a beszélgetés során számos olyan utazási tanácsot, foglalási javaslatot, ötletet, trükköt kapsz majd tőlünk, melynek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd, kedvezőbben foglalni, és sokkal személyedre szabottabb utat fogsz összeállítani, mintha nem beszéltünk volna.
 • Hiszi a piszi, mondhatod. De mivel több évtizedes utazási és internetes foglalási rutin, tapasztalat áll mögöttünk, így erre a Tanácsadásra (is) 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ami azt jelenti, hogy amennyiben nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek megvalósítása révén ne tudnád a tanácsadói díj összegét megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre ezt a díjat visszafizetjük.
 • Ahogy látod, semmi sem veszíthetsz, így vedd igénybe a Személyedre szabott Utazási Tanácsadásunkat és élvezd az igényeidre összeállított külföldi utazások minden kényelmét és az elérhető legjobb árát!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása