fbpx

SZEMÉLYRE SZABOTT
UTAZÁSI TANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Kinek ajánljuk?

Olyan érdeklődőnek és leendő utazónak, aki

 • szeretné a lehető legjobb áron, de legtöbb tartalommal és legjobb színvonalon megvalósítani a tervezett utazását, de nem tudja hogy csinálja, hol, mit és hogyan foglaljon
 • még nem tudja pontosan hova és miként utazzon, de van már elképzelése, hogy milyen irány jöhet szóba és az elvárásait meg tudja fogalmazni
 • elakadt a saját tervezés/foglalás során és tapasztalt utazói/foglalói segítségre van szüksége
 • még nem állított össze magának utazást, vagy tervezett már, de nem igazán rutinos benne
 • nem tudja, hol foglalja le, vagy fizesse be a kinézett utazását, hogy a választott színvonalhoz képest a legjobb áron (árérték arányon) tegye azt meg
 • nem akar napokat/heteket azzal tölteni, hogy megtalálja a neki megfelelő legjobb tartalmú és árú utazást, vagy annak bármely összetevőjét (pl., repjegy, szállás, stb.)
 • ...vagy egyszerűen csak kérdései vannak a tervezett utazásával, úticéljával kapcsolatban és szeretne válaszokat kapni egy, a témában szakértő utazási tanácsadótól

Kinek nem ajánljuk?

Olyan utazóknak, akik

 • évek óta rendszeresen utaznak külföldre, nagyon rutinosak és ismerik a következő utazásuk - maradéktalanul igényeikre szabott - lebonyolításához szükséges összes utazási- és foglalási lehetőséget, trükköt, megoldást, így most is a legjobb áron fogják lefoglalni a legjobb ár/érték arányú utazást
 • szinte végtelen szabadidővel rendelkeznek és van kedvük, idejük és ami a legfontosabb: SZAKÉRTELMÜK minden fontos és releváns utazási információnak, kérdésnek utánanézni
 • mindig ugyanoda utaznak, ugyanott foglalnak, mindent tudnak a kinézett úti célról és nem akarnak változtatni ezen a szokásukon, még akkor sem, ha minőségibb, élménydúsabb utazást és kedvezőbb árakat kapnának
 • akik olyan speciális infókat szeretnének megtudni, hogy pl., "Meddig van nyitva McDonald’s a Times Square-en?" (Az ilyen kérdésekre, ott a célirányos keresés a Google-on)

Mit tartalmaz?

 • Egy 40 perces személyes telefonos konzultációt az adott terület utazási szakértőjével, mely során a tervezett utazásoddal kapcsolatos kérdéseidre választ kapsz
 • A beszélgetés során bármilyen utazástervezéssel, úti terv összeállítással, foglalással kapcsolatos kérdésre választ kapsz és megosztunk veled több olyan releváns, általunk ismert és használt lehetőséget, információt, tippet, megoldást, mellyel sokkal kedvezőbben, vagy több/jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy most összeállítandó utazást, vagy annak bármely részét (pl., nemzetközi vagy országon belüli repülőjegy, szállás, helyi közlekedés, étkezés, program, biztosítás, vízum, stb.)

Mennyibe kerül?

 • A Te utazási igényeidre, elvárásaidra szabott utazási tanácsadást / konzultációt - bevezetési kedvezményként - mindössze 14.900Ft/alkalom díjért érheted el és ezen árért amellett, hogy a tervezett utazásoddal kapcsolatos kérdéseidre választ kapsz, számos információt, foglalási tippet, utazási megoldást is megosztunk Veled, melyek révén sokkal kedvezőbben, vagy több/jobb/magasabb minőségben és szolgáltatással foglalhatod le az általad eltervezett, kinézett, vagy most összeállítandó utazást, vagy annak bármely részét.
 • Bízunk benne, hogy Te is kedvezőnek találod a díjunkat, hiszen akár több tíz-, de akár több százezer forintot is spórolhatsz egy utazáson, (de akár csak a repülőjegyen, vagy a szálláson is), ha azt jól megtervezed és tudod, hogy hol, mikor és miként érdemes azt lefoglalni, hogy a legkedvezőbb árat és/vagy a legjobb feltételeket, szolgáltatásokat és minőséget kapd meg.
 • Ha nem vagy gyakorlott utazó és foglaló, aki naprakészen ismeri az online utazási piac minden lehetőségét, megoldását és az egyes utazási régiókra szóló és a legjobb árakat/feltételeket nyújtó szolgáltatókat, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni ugyanazt az utazást (vagy a repülőjegyet, szállást, kirándulást, stb.) mintha megfogadod a javaslatainkat, ötleteinket.
 • Mivel mi 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazóknak is tudunk új, hasznos ötleteket, tanácsokat mondani, amivel az általuk fontosnak tartott minőséget, színvonalat megtartva, (sőt, akár növelve), tovább tudják csökkenteni az utazási költségeiket és még inkább az igényeikre, elvárásaikra szabva tudják azokat összeállítani, így olvasd el a 'Miért jó/előnyös Neked ez a szolgáltatásunk? Garanciák...' blokkot, melyből kiderül, hogy semmit nem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert erre is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Hogyan működik?

 • Ezen az oldalon található bármely "Megrendelem...", "Kérem...", "Kíváncsi vagyok..." gomb megnyomása után feljön egy részletes leírás és egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni
 • Itt kell megadnod a megbeszélni kívánt témát és úti célt, itt tudod megadni az elérhetőségi adataidat (név, telefonszám) illetve itt tudod becsatolni az általad már esetlegesen kinézett utat, annak árát és szolgáltatástartalmát, ha arról szeretnél egyeztetni.
 • Itt tudod majd kiválasztani a telefonos konzultáció időpontját, amikor kollégánk a megadott telefonszámon majd felhív és minden kérdésedre választ ad.
 • Amennyiben külföldi számot adsz meg, vagy nem telefonon szeretnél egyeztetni, úgy kérjük, rendelkezz internet kapcsolattal, mert a konzultáció Viberen keresztül zajlik majd
 • Ezután jönnek az Általános Szerződési Feltételeket és a GDPR miatt kötelező Adatkezelési Szabályzat és itt tudod majd online kifizetni a Tanácsadás díját is.
 • Ezután már nem kell mást tenned, mint a kérdésiddel felkészülni az egyeztetésre és az általad választott időpontban várni a Szakértőnk jelentkezését!

Miért jó/előnyös Neked ez a szolgáltatásunk? Garanciák...

 • Rengeteg időt és nagyon sok pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy olyan infókat kapsz majd, amiket elég nehéz összegyűjteni az Internetről, mert vagy nem érhetők el egyszerűen, vagy azért, mert hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd ezeket és kipróbálod őket.
 • Tudomásul kell venni, hogy napjainkra az Interneten történő személyes utazástervezés, -összeállítás egy külön "szakma" lett, rengeteg buktatóval és alkalmi (értsd, nem napi szinten) utazóknak, felhasználóknak, átláthatatlan mennyiségű információval
 • Mi ebben, a tervezett utazásoddal kapcsolatos információáradatban segítünk Neked eligazodni, hogy maradéktalanul elégedett legyél az általad elképzelt, majd lefoglalt utazással és ráadásul mindehhez az általad elérhető, legjobb áron juss hozzá.
 • Az egyik legfontosabb szempont, hogy mi nem egy weboldal, vagy utazási szolgáltató dealerei (ügynökei) vagyunk és az ő ajánlataikat kell, hogy ajánljuk, hanem mi minden utazási szolgáltatótól függetlenek vagyunk. Mi - a Te szempontjaid, utazási elvárásaid alapján - NEKED DOLGOZUNK, a Te érdekeidet képviseljük. Neked szeretnék a legjobbat, a legjobb áron ajánlani, mert ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk és legközelebb is hozzánk jössz vissza és/vagy minket ajánlasz majd az ismerőseidnek a Facebook-on, az Instán és a baráti beszélgetéseken.
 • Mit kockáztatsz? Semmit. Garantáljuk, hogy a beszélgetés során számos olyan utazási tanácsot, foglalási javaslatot, ötletet, trükköt kapsz majd tőlünk, melynek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd, kedvezőbben foglalni, és sokkal személyedre szabottabb utat fogsz összeállítani, mintha nem beszéltünk volna.
 • Hiszi a piszi, mondhatod. De mivel több évtizedes utazási és internetes foglalási rutin, tapasztalat áll mögöttünk, így erre a Tanácsadásra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek megvalósítása révén ne tudnád a tanácsadói díj összegét megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre ezt a díjat visszafizetjük.
 • Ahogy látod, semmi sem veszíthetsz, így vedd igénybe a Személyedre szabott Utazási Tanácsadásunkat és élvezd a Neked összeállított utazások minden kényelmét és az elérhető legjobb árát!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása