fbpx

ÍGY MŰKÖDIK A TRIPMINER UTAZÁSI MÓDSZER

A TripMiner utazási módszer - pár lépésben összefoglalva

Ez az álmodozás, tervezés időszaka. Nézz körül az Interneten és inspirálódj, hallgasd szájtátva a barátaid élménybeszámolóit, nézd meg az utazási irodák ajánlatait, vagy nézd meg az ötletadó külföldi útjainkat, úti terveinket és találd ki, hogy hova szeretnél elutazni és/vagy elvinni a családod.

 

Ha megvan az úti cél, kérj rá (gyűjts be) jó sok árat, árajánlatot, nézd meg tüzetesen ezek mit tartalmaznak és válaszd ki közülük a Neked leginkább tetszőt! Biztos lehetsz benne, hogy akitől az adott ajánlatod kaptad vagy találtad, azt fogja sugallni, hogy az ajánlata „csak ma, csak most, csak Neked” szól, de ez nagyon ritkán igaz, így ne dőlj be a push-olásnak és nézelődj tovább! De, mindig mentsd el a Neked tetsző ajánlatokat (pl., mert nagyon jó az ára, magas minőségű a tartalma, érdekes, életreszóló programokat nyújt, stb.)!

 

Több száz megtervezett és leutazott utazással a hátunk mögött tudjuk, hogy egy adott utat, utazást bármilyen időszakra nagyjából ugyanolyan feltételekkel össze lehet állítani és kb. ugyanolyan összegből lehet kihozni – leszámítva a szezon miatti áringadozásokat – feltéve, ha tudod, hogy mit, hol, hogyan és mikor kell lefoglalni. …és mi ebben vagyunk jók, mert ebben van több évtizedes tapasztalatunk. Így ha elakadsz, keress meg minket és segítünk Neked.

Ha már van a tarsolyodban egy kiválasztott, Neked tetsző úti terv, vagy utazási árajánlat, akkor nincs más dolgod, mint leellenőrizni, hogy nem tudod-e ugyanazt a külföldi utazást/utat jobb, kedvezőbb feltételekkel, vagy magasabb minőségi tartalommal lefoglalni és megszerezni.

 

Ezt az ellenőrzést elvégezheted saját Magad is, ha tudod, hogy hol, mit(!) és hogyan(!) kell ellenőrizni, de mi is szívesen segítünk Neked ebben. A honlapunkon megtalálod az általunk is használt leghasznosabb árösszehasonlító oldalakat a különböző utazási elemekre (repülőjegy, szállás, autóbérlés, stb.), így ezek pillanatnyi ajánlataiból már tudsz tájékozódni az árakról és a lehetőségekről. Ha nem igazodsz el ezeken a weboldalakon, vagy szeretnél tartalmasabb, Rád szabottabb külföldi utazáson résztvenni, és/vagy kedvezőbb, több, jobb szolgáltatást tartalmazó árakat elérni, úgy kérdezz meg minket a begyűjtött utazási ajánlatodról, annak tartalmáról és az általad megszerzett, kapott áráról, árszínvonaláról.

 

Erről a szolgáltatásunkról ITT olvashatsz bővebben.

Ha kiderült számodra, hogy van jobb árú, kedvezőbb feltételű, vagy tartalmasabb, minőségibb utazási lehetőség, mint, amilyen ajánlatot máshonnan kaptál, vagy Magadnak összeállítottál, akkor három dolgot tehetsz:

  1. Lefoglalod/befizeted a drágább utat, mert… Azt nem tudjuk, ez miért lenne jó Neked, de ez is egy lehetőség. 😊 
  2. Az oldalunkra belinkelt, általunk leghasznosabbnak ítélt foglaló oldalakon keresztül lefoglalod ezt a kedvezőbb, általad jobbnak ítélt utat. Ez már egy racionális döntés, de van egy harmadik út is…
  3. Kérj egy kis szakmai segítséget a tapasztalt és rutinos utazási szakértőinktől és mi egy telefonos konzultáció keretében segítünk tippeket, ötleteket adni, hogy miként tudod még tovább optimalizálni, és teljesen Magadra, az igényeidre szabni az általad tervezett utazást, illetve miként tudod tovább csökkenteni, racionalizálni annak költségét, úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására, SŐT! Ha megfogadod a tanácsainkat, valószínűleg több, magasabb szolgáltatást fogsz kapni ugyanazért, vagy még kedvezőbb árért.

Erről a szolgáltatásunkról ITT olvashatsz részletesen.

Ha nincs elég időd, vagy tapasztalatod, hogy Magad tervezd meg a következő külföldi utazásod, vagy szeretnél egy minden részletében Rád, a családodra, az elvárásaidra szabott utazáson résztvenni, de mindezt az adott pillanatban elérhető lehető legjobb áron, akkor vedd igénybe külföldi utazás tervező és összeállító szolgáltatásunkat!

 

A szolgáltatásunk keretében mi minden részletében egy, az igényeidre, elvárásaidra szabott külföldi utazást állítunk össze Neked, kimaxoljuk a tervezett utazásod tartalmát, élményfaktorát és megmutatjuk, hogy hol és miként tudod ezt a lehető legjobb áron befoglalni, befizetni.

 

Ezen szolgáltatásunk teljesen egyedülálló, hiszen jelenleg nincs egyetlen egy automatikus foglalóoldal sem az Interneten, mely a rendelkezésedre álló összes utazási lehetőségből, típusból, módból egy gombnyomásra részleteiben megmutatná, hogy melyik a leginkább igényeidre, elvárásaidra szabott legjobb ár/értékarányú külföldi utazás. Ennek az az oka, hogy egy valóban személyreszabott utazást kb. 90-100 szempont alapján kell összetenni és kb. 200 különböző profilú weboldal, állandóan változó kínálatával kell(ene) az adott pillanatban képben lenni és azonnal foglalhatóvá tenni.

 

Ilyen automatikus weboldal még évekig nem lesz a piacon, ezért  készítettünk több irányadó mintautat, melyek között megtalálod a Magyarországról induló, egy adott ország, vagy régió felfedezéséhez  ajánlott legnépszerűbb utakat, utazásokat és azt is láthatod, hogy ezeket az ott megadott színvonalon, kb. mekkora alapösszegből lehet a mi módszerünkkel megvalósítani.

 

Ha tetszik a megközelítésünk és/vagy a mintaútjaink ára, akkor ne habozz, hanem élj a lehetőséggel és állítsd össze ezek alapján az utazásod, vagy  próbáld ki a személyedre szabott utazás tervező szolgáltatásunkat, mely révén sokkal jobb áron, jóval tartalmasabb külföldi utazáson vehetsz majd részt!

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása