fbpx

ÍGY UTAZZ,
ha az igényeidre, elvárásaidra szabott egyedi külföldi utazást,
programokat és utazási élményeket szeretnél!

…és mindezt az elérhető legjobb áron

Ilyen egyszerű, így csináld...

 • Nálad jobban senki nem ismer Téged (a családodat, a barátaidat és a leendő útitársaidat), így csak akkor lesz igazán rád/rátok szabva bármilyen külföldi utazásod, ha az a Te/Ti igényeiteknek, elvárásaitoknak megfelelően lesz összeállítva és lebonyolítva.
 • Az igényeitek megismeréséhez nem kell más, mint tedd fel magadnak a szükséges kérdéseket és pontosan fogalmazd meg a tervezett külföldi utazás, nyaralás minden részletével kapcsolatos elvárásaidat, vágyaidat!
 • Tapasztalatunk szerint, ha teljesen Magadra (vagy bárki más) elvárására szeretnél szabni egy külföldi utazást, kb. 90-100 szempontot kell figyelembevenni, köztük olyanokat, mint pl., mit szeretnél megnézni, kipróbálni, hol és milyen körülmények között szeretnél lakni, ott milyen szolgáltatásokra vágysz és persze mennyi pénzből szeretnél mindezt kihozni, stb. (Ha elakadsz a helyes kérdések feltevésében ITT tudunk segíteni.)
 • Ezután, gyűjts be a tervezett utazással kapcsolatos minden szükséges és lehetséges információt az interneten! Ha valamire ott nem találsz információt, akkor az a kérdésed nem is létezik. 🙂 (Csak tudnod kell, hogy, mit, hol és miként keress…)
 • Ha összegyűjtöttél minden infót, úgy már csak egy – de talán a legnehezebb dolog van hátra – hogy az utazásod egyes elemeit (pl., repülőjegy, szállás, autóbérlés, helyi programok, vízum, biztosítás, vonat- és buszjegy, stb.) hol foglald le, fizesd be, vagy rendeld meg, hogy az igényeidnek mindenben megfelelő szolgáltatást a LEGKEDVEZŐBB ÁRON, DE A LEGJOBB MINŐSÉGBEN kapd meg.
 • Nem véletlenül emeltük ki az előző mondatot, mert ez egy nagyon fontos pont. Hiszen utazhatsz külföldre bármilyen büdzsével és elvárással, de egy többezer dolláros napi árú szálloda is lehet hatalmas csalódás, míg egy ingyenes couchsurfing megoldással is királyi élményekben lehet részed.
 • Ha pedig mindez a lehető legjobb áron, minőségben és feltételekkel sikerült megoldani és lefoglalni, nincs más hátra, mint a lehető legjobban felkészülni az utazásra, hogy 100%-osan ki tudd élvezni annak minden pillanatát és egy életreszóló, felejthetetlen élményben legyen részed.
 • Ha Magadnak szervezed a külföldi utazásod, vagy az igényeidre szabva mi tervezzük meg Neked, úgy nem kell másokhoz alkalmazkodnod, szabadon választhatod meg, hogy mikor indulsz, hol állsz meg, mit nézel meg, merre mész, meddig maradsz, stb.
 • Hatalmas előny, hogy nem kell olyan helyeket megnézned (27. templom, 154. festmény, 12. ajándékárus, stb.), amiket nem akarsz, és ha valamilyen program nem tetszik, meguntad, vagy már elfáradtál, úgy bármikor leléphetsz, vagy változtathatsz az adott napi programodon.
 • Ha a mi módszerünkkel utazol, akkor teljesen a Magad ura vagy, ami persze felelősség is, de cserébe olyan rugalmassá teheted az utazásod, mely a saját igényeidnek maximálisan megfelel és egy utazási iroda által szervezett csoportos utazás esetén teljesen elképzelhetetlen.
 • Bár egyre többen állnak neki maguk megszervezni a külföldi utazásaikat, azért nem szabad elfelejteni, hogy ez egy igen komoly, összetett és időigényes(!) feladat, így nyugodtan nevezhetjük akár egy külön szakmának is.
 • Ahhoz, hogy megtaláld az elvárásaidnak leginkább megfelelő, de emellett legjobb árú utazási lehetőségeket, megoldásokat, nagyon sok szempontot kell figyelembevenned, pl., ismerned kell az iparági know-how-kat, az utazási piac aktuális kínálatát, a megoldási lehetőségeket és még ekkor is folyamatosan változó feltételekkel és hihetetlen nagy szórású, állandóan változó árakkal fogsz találkozni.
 • Rengeteg időt(!) és pénzt spórolhatsz, ha okosan tervezed meg és állítod össze az utazásod, benne olyan alapelemekkel, hogy mivel és hogyan utazol/közlekedsz (pl., repülő, vagy vonat, vagy busz, vagy saját autó, vagy bérautó, esetleg bérelt sofőr), megtalálod-e a céljaidnak/igényeidnek leginkább megfelelő, minden paraméterében megfelelő szállást (pl., elhelyezkedés(!), illetve az utad során igénybevett különböző szolgáltatásokra (étkezés, egyedi programok, idegenvezető, látványosságok, stb.) mennyit, mikor és hogyan  költesz.
 • Ezen infókat és a Neked való legjobb tartalmú, árú lehetőségeket nagyon nehéz és hosszú idő összegyűjteni az Internetről, mert hatalmas a kínálat és minden szolgáltató igyekszik a saját ajánlatát a legjobbnak feltüntetni.
 • Ezért, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy nem vagy elégedett a felkutatott lehetőségekkel és a kapott árakkal, úgy mindig az adott területen jártas, FÜGGETLEN utazási szakértőtől kérj segítséget, hogy valós képet kapj az elérhető szolgáltatásokról és az árakról.
 • Mivel utazási piac egy több ezermilliárd dolláros piac, aminek több millió szereplője van szerte a világban, így nagyon nehéz kiválasztani, hogy kihez fordulj, hogy valós, nem elfogult és nem öncélú segítséget, tanácsot kapj.
 • Általánosságban azt javasoljuk, hogy az utazásod megszervezése során mindig több forrásból tájékozódj, pláne, ha egy szolgáltató (pl., szálloda, program, utazási iroda, stb.) a saját szolgáltatását/termékét szeretné eladni számodra, hiszen olyat még nem hallhattál, hogy valaki NEM jószívvel ajánlja a saját szolgáltatását! 😉
 • Ezért hasznosak a MEGBÍZHATÓ, nagy, szolgáltatófüggetlen kereső, listázó és minősítő oldalak információi, vagy az utazási irodáktól FÜGGETLEN utazási tanácsadók, mert mindegy nekik, hogy az adott témában, melyik szolgáltatót (pl., szállást, programot) veszed majd igénybe.
 • Fontos, hogy az “automatikus” kereső és listázó weboldalakkal és az ott olvasott információkkal is vigyáznod kell, mert ezeket az oldalakat is okosan összetett algoritmusok vezérlik, így ezek is rengeteg, Téged is befolyásoló trükköt alkalmaznak (lásd, vonatkozó blogcikkeink).
 • Ezen szolgáltatók minősítő rendszerei is kijátszhatók, illetve tudnod kell, hogy ezen gyűjtőoldalak információt, adatait, hogyan értékeld és milyen módon vedd őket figyelembe a saját utad, utazásod szempontjából.
 • Éppen ezért, ezen szolgáltatókat, metakeresőket mi is folyamatosan figyeljük, szondázzuk és az adott területen belül (pl., szállás, programok, autóbérlés, stb.) a relatíve legjobbnak, leghasznosabbnak ítélteket a weboldalunkon is elérhetővé tesszük.
 • Ha pedig elakadsz, akár a teljes utad megtervezésében, összeállításában, vagy annak csak valamely részével nem boldogulsz, úgy a megfelelő szolgáltatásainkkal tudunk Neked segíteni. A számodra nagyon hasznos, a felesleges kiadásoktól megvédő és személyedre szabott, minőségi szolgáltatásainkat ITT találod.
 • Alapvetően Mindenkinek, hiszen egyrészt ez az utazási piac fejlődésének leggyorsabban bővülő szegmense, másrészt csak így lehet kihozni a teljes személyreszabottságot és a maximális egyedi élményfaktort a külföldi utazásaidból.
 • Természetesen, vannak és lesznek, akik különböző okok miatt (pl., idős kor, kényelem, tapasztalatlanság, nyelvtudás hiánya, stb.)  ragaszkodnak a hagyományos  megoldásokhoz, azaz elmennek egy utazási irodához, ott katalógusból kinéznek egy utat és befizetnek rá. Őket is meg tudjuk érteni, de nekik is felvetjük – ha kellően nyitottak – próbáljanak ki egyszer egy teljesen rájuk, az igényeikre szabott utazást és tapasztalják meg az ezzel járó szabadságot, egyediséget és élvezzék, hogy a korábbi utazási módjukhoz képest mennyivel szabadabban és kedvezőbb áron tudnak utazni. Ha pedig elakadnak az utazásuk egyedi összeállításában, kérjenek tőlünk segítségét!

Gyakori kérdések

 • Nem vagyunk utazási iroda, így semmilyen jogi értelemben vett utazásszervezői, közvetítői tevékenységet nem végzünk, utazási szolgáltatást nem nyújtunk.
 • Nálunk semmilyen utat nem tudsz közvetlenül befizetni, ellenben segítünk Neked az általad megadott paraméterekre, elvárásokra megtervezni és összeállítani az utazásaidat és megmutatjuk, hogy a tervezett utad esetében, annak egyes elemeire, az általad igénybevenni tervezett szolgáltatásokra, hol érdemes befizetned és/vagy lefoglalnod azokat, hogy a legjobb ár/érték arányon juss azokhoz hozzá.
 • Mi azért hoztuk létre ezt a weboldalt, hogy a közel három évtizedes utazási- és internetes foglalási szakmai tapasztalatunkra támaszkodva segítsük a külföldre utazni vágyókat és tanítsuk meg nekik, hogy miként tudják az általuk elvárt minőségben és feltételekkel, felesleges kompromisszumok és kötöttségek nélkül, a lehető legnagyobb élményfaktorral és a legjobb ár/érték arányon megvalósítani az utazási vágyaikat, álmaikat.
 • Ezen célunk érdekében számtalan utazási lehetőséget, ötletet, tippet, tanácsot teszünk közkincsé a weboldalunkon és minden személyesen hozzánk forduló utazni vágyónak segítünk megtervezni az utazásaikat és az elvárásaira, elképzeléseire szabott útitervet, utazási tanácsokat, utazási és foglalási ötleteket, tippeket adni, javasolni.
 • Úti célokkal, útösszeállítással, utazástervezéssel és foglalással kapcsolatban szinte minden kérdéssel.
 • Ahogy látod, a honlapunkon rengeteg információt, segédanyagot és hasznos linket találsz ahhoz, hogy az utazásaidat a lehető legjobb árérték arányon Magad szervezd meg, de amennyiben ezen túl szakmai segítséget kérsz tőlünk, vagy ha szeretnéd, hogy a személyreszabottságot garantáló módszereinkkel mi tervezzük meg és állítsuk össze Neked a következő utazásod, úgy az alábbi szolgáltatásainkkal tudunk Neked segíteni.
 • Minden olyan kéréssel, aminek az a célja, hogy a már nevetségesen alacsony árú (baráti árú, szuper akciós, készletkisöpréses ár, stb.) szolgáltatásnál mondjuk még kedvezőbb árút!
 • Természetesen relatív, hogy mi számat “nevetségesen alacsony árúnak”, így ha ilyen kéréssel jössz hozzánk, akkor is megpróbálunk segíteni, de azért csodát mi sem tudunk tenni. (Pl., a 0,99 EURO CENT-es fapados repülőjegyárnál nem valószínű, hogy tudunk olcsóbbat mondani. De jobbat már lehet…)
 • …és van egy nagyon jó angol mondás, mely az utazási piacra hatványozottan igaz: “What you pay is what you get”, azaz nem az a kunszt, hogy az utazó találjon egy “olcsóbb megoldást”, hanem az, hogy ugyanazt, vagy a sokkal jobb szolgáltatást szerezd meg, kedvezőbb áron és/vagy jobb feltételekkel!
 • Ha bizonytalan vagy abban, hogy az adott kérdéseddel, kéréseddel érdemes-e hozzánk fordulni, akkor ne töprengj tovább, a válaszunk igen, keress meg minket, mert semmit nem veszíthetsz.
 • A 100%-os vevő elégedettségi rendszerünk garantálja számodra, hogyha nem vagy elégedett valamelyik saját szolgáltatásunkkal, mert nem azt kaptad tőlünk, amit annak leírásában ígértünk, úgy Neked semmibe nem kerül a segítségünk, hiszen ha már kifizetted az adott saját szolgáltatásunk ellenértékét, mi visszafizetjük az árát.
 • Szolgáltatásainkról, vevő elégedettségi garanciánkról és mindezek működéséről az alábbi oldalakon olvashatsz.
 • Ha az általunk javasolt utazási módszerrel utazol külföldre, akkor az alábbi oldalon szereplő MINTA egyedi utazásokat, az ott megadott időtartamban, tartalommal és minőségben kb. ilyen összegből tudod kihozni.
 • Az adott utazásod végleges költsége – természetesen – lehet ennél több, vagy kevesebb is, ha az utazás bármely fontosabb paraméterét megváltoztatod. Pl., nem 14 napra mész, csak 8-ra, vagy a négy csillagos szálloda helyett beéred egy középkategóriás hostellel, vagy inkább 5*-os szállásra mész, mert Te mindenben a legmagasabb minőséget preferálod.
 • Ezen irányárakkal azt szeretnénk bemutatni, hogy nagyon-nagyon jó árakon (ár/érték arányon) tudsz  utazni attól függetlenül, hogy Te a luxust kedveled, vagy low budget-os büdzsével rendelkezel, ha teljesen a magad ura vagy, magadnak állítod össze és foglalod le az utazásaidat és vállalod az ezzel járó feladatokat és felelősséget.
 • Ha szeretnéd megspórolni az ezen utazási módszerrel járó tervezési és felkészülési időt, vagy csak segítséget kérsz tőlünk, úgy az alábbi tanácsadási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
 • …miként tudom a legjobb paraméterű és árú repülőjegyet megkeresni a tervezett utazásomhoz? — Igen. Ha nem akarsz Magad keresgélni, vedd igénybe a “személyreszabott egyéni út összeállítása” szolgáltatásunk!
 • …a Nekem fontos szempontok alapján, hol, milyen szálláson lakjunk a tervezett utazásunk/nyaralásunk során? — Természetesen, csak vedd igénybe a “személyreszabott egyéni út összeállítása” szolgáltatásunk
 • …egy utazási ajánlatról el tudjam dönteni, hogy van-e annál kedvezőbb árú, vagy tartalmasabb? — Igen, vedd igénybe “Utazási ajánlat/ár összehasonlító” szolgáltatásunk!
 • …miként tudom a legkedvezőbb áron, de a költségkeretemből kihozható legmagasabb minőségben összeállítani az utazásom? — Igen. Ebben segít az “utazási tanácsadásunk“, ahol bármit megkérdezhetsz.
 • …én is megtanuljam a “szakmát”, hogy “profi” utazásokat szervezhessek magamnak/családomnak/barátaimnak? – Erről szól a TripMiner Akadémia.
 • Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Szolgáltatásaink

Utazási tippjeink, ötleteink...

Hasznos infók, tippek, trükkök...

menü bezárása