fbpx

Kuba nyaralás, körutazás - Havanna, Varadero, Cienfuegos, Trinidad

11 nap, 9 éjszaka Kuba nyaralás vagy körutazás, 4-5*-os magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 325.000 Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 750.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 195.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • Nemzetközi repülőjegy Budapest – Havanna vagy Varadero (Kuba) – Budapest illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással.
 • 9 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel (igény esetén all inclusive ellátás – felár ellenében).
 • Repülőtéri transzfer érkezéskor és induláskor.
 • A nagyobb városok közötti utazás autóbusszal.
 • Ezen utazás során számos várost, nevezetességet, látványosságot kereshetünk fel majd fel. Pl., Havanna (El Capitolio, Catedral de San Cristobal, Havanna Óvárosa – La Habana Vieja, Plaza de Armas, La Cabana Erőd, El Malecon, El Morro, Paseo del Prado, Plaza de la Revolución és a Forradalmi Múzeum, Rum Múzeum, Szivar manufaktúra, stb.). Cienfuegos (Laguna Guanaroca, Castillo de Jagua, El Nicho vízesés, stb.), Zapata-félsziget (Parque Nacional Ciénaga de Zapata), Trinidad (Palacio Brunet, Palacio Cantero, Szentháromság Plébániatemplom – Kuba legnagyobb temploma, stb.), Santa Clara, stb.
 • A megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter, stb.) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kubai pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül több is megnézhető, mint pl, Havanna óvárosa és erődítményei, Trinidad városa és a Los Ingenios völgy, San Pedro de la Roca-erőd, Desenbarco del Granma Nemzeti Park, Alejandro de Humboldt Nemzeti Park, Cienfuegos történelmi központja, stb.
 • Kubában lévő rengeteg egyéb (előző blokkban is említett) látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm kubai nyaraláshoz, körutazáshoz: az első az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Kuba ajánlója:
 • Ez a kubai nyaralás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott utazás – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, hány napra tudsz/szeretnél Kubába utazni, milyen színvonalú és minőségű szálláson szeretnél lakni, mikor kívánod a tényleges foglalásokat (repülőjegy, szállás) megcsinálni és mi mindent szeretnél Kubában csinálni, megnézni.
 • Kuba sokkal több, mint Havanna, Varadero, napsütés és tenger. Ezért mindenféleképpen javasoljuk, hogy ne csak napozni menj Kubába, mert akkor szinte semmit nem fogsz átélni ezen különleges ország lassan tovatűnő atmoszférájából. Mozdulj ki a szállodából és minél több időt tölts el a helyiek között, legyen az egy “sima” kirándulás, vagy egy cél nélküli séta pl., Old Havannában, vagy bármelyik vidéki városban.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Kubára jellemző élményeket, kalandokat (pl., keresd fel az igazán egyedülálló Jardines De La Reina-t, látogasd meg a Península de Zapata National Park-ot. Ha van kicsit kalandvágyóbb vagy, úgy ne klasszikus turistahelyeken nyaralj, hanem pl., a Guardalavaca Beach-en, a Playa Pilar-on, vagy Cayo Santa Maria-n és persze snorkelezz, vitorlázz és élvezd a Karib-tenger csodálatos világát ebben az egyedülállóan különleges országban.
 • Ha megteheted, ne csak egy hétre/tíz napra utazz el kubai nyaralásra, hanem minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és fedezd fel az egész országot/szigetet, Kuba minden rejtett zugát (pl., Camagüey, Disznó-öböl, Santiago de Cuba, stb.) vagy kapcsolj hozzá ehhez a kiránduláshoz más közeli és könnyen elérhető országot, mint pl., Mexikó, Panama, vagy USA. Amely helyeken akár Miami-ban, akár Forl Lauderdale-ben, akár Cancun-ban/Cozumel-en felszállhatsz egy tengerjáró hajóra és  egy hetes cruise alatt, akár négy-öt másik Karib-tengeri szigetre is eljuthatsz (pl., Puerto Rico, Virgin-szigetek, Haiti, Guadeloupe, Martinique, stb.) és összehasonlíthatod Kubával.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Kubába Panamán keresztül, így lehetőséged lesz megnézni a Világ legnagyobb zsiliprendszerét és gyere haza Miamin keresztül, ahol szintén körülnézhetsz, vagy befizethetsz egy pár napos bahamai hajóútra, hogy kipihend a kubai kirándulásod fáradalmait. 🙂

Ha minket bízol meg a kubai nyaralásod, körutazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • A reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi konvertibilis pesoból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten).
 • Alapesetben egy kubai nyaralás all inclusive, azaz mindenki azért jön ide, hogy gyönyörű tengerpartokon és jobbnál jobb szállodákban pihenjen és szinte ki se kelljen mozdulnia a szállodából, ha étkezni szeretne. Megértjük, ha valaki így dönt, de mindenkinek azt javasoljuk, hogy töltsön el pár napot az igazi Kuba felfedezésével, mert felejthetetlen élményben lesz része. De ha ez a “kaland” nem érdekel/nem szeretnéd és inkább all-inclusive ellátást szeretnél a választott tengerparti szállodában, úgy kérjük jelezd és a pénztárcádhoz illő, legjobbat fogjuk Neked javasolni.
 • A nem jelzett az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., katamarán kirándulás, vízisíelés, mélytengeri horgászat költsége, business repülőjegy ára, stb.) Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged. Csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • Poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni.
 • Útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani).
 • Ajándékok, “vásárfia”, költőpénz.

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása