fbpx

Dél-Amerikai Nagykörút

23 nap, 21 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 790.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.800.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50-55%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 605.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Lima és Rio de Janeiro – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Lima-Cusco; La Paz-Santiago de Chile-Punte Arenas; El Calafate-Buenos Aires-Foz do Iguacu; Iguasu Falls-Rio de Janeiro
 • 21 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az út során az egyes országokon belül autóbusszal, minibusszal, panoráma vonattal, komppal, hajóval, iránytaxival utazunk annak megfelelően, hogy melyik a legmegfelelőbb/legideálisabb számunkra
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot keresünk majd fel, pl., Lima, Paracas Nemzeti Park, Ballestas szigetek, Cusco, Machu Picchu, Puno, Titicaca-tó, La Paz, Santiago de Chile, Valparaiso, Puenta Arenas, Perito Moreno gleccser, El Calafate, Buenos Aires, Colonia del Sacramento, Iguasu Vízesés, Rio de Janeiro, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., Megváltó Krisztus szobra vagy a Cukorsüveg-hegy Rióban, a Machu Picchu Peruban, vagy Colonia del Sacramento Uruguay-ban.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Bolíviai, Chilei pillanatképek

Dél-Amerika-Chile-Nyershús szendvics-Crudo Valdiviano
Dél-Amerika-Chile-Tradícionális étel-Empanada
Dél-Amerika-Chile-Las Condes-Felhőkarcolók
Dél Amerika-Bolívia-flamingó csapat
Dél Amerika-Bolívia-La Paz-kézműves piac-kesztyűk
Dél Amerika-Bolívia-Isla de Sol-Titicaca tó-rőzsehordó asszony
Dél Amerika-Bolívia- dohányzó indián nő
Dél Amerika-Bolívia-La Paz-kormánypalota
Dél Amerika-Bolívia-Uyuni Nemzeti Park-felhők/flamingók
Dél Amerika-Bolívia-Uyuni-csincsilla
Dél Amerika-Bolívia-Coca levelek-tea
Dél Amerika-Bolívia-kék gyarmati épületek az óvárosban
Dél Amerika-Bolívia-Lapaz-székesegyház
Dél Amerika-Bolívia-La Paz-kézműves táskák a piacon
Dél-Amerika-Paraguay-Elnöki Palota
Dél Amerika-Paraguay-Jezsuita romok
Dél Amerika-Argentina-Márvány épület
Dél-Amerika-Argentina-Buenos Aires-Templom
Dél-Amerika-Argentína-Buenos Aires-Történelmi épület
Dél-Amerika-Peru-Machu Picchu-láma
Dél-Amerika-Peru-Puno-Lagunillas-tó
Dél Amerika-Peru-Cusco-Huaynapicchu-Szent völgy
Dél Amerika-Peru-Machu Picchu-felhős hegyek
Dél-Amerika-Peru-Taquile sziget-Textilművészet

 • UNESCO világörökségek közül: Peruban Lima történelmi központja, Machu Picchu történelmi területe, Valparaiso történelmi negyed (Chile), Los Glaciares Nemzeti Park (Argentína), Iguassu Nemzeti Park (Brazília és Argentína), Colonia del Sacramento történelmi negyed (Uruguay)
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm utunk egyik fénypontjához, Rio De Janeiro-hoz: az első, a város hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Rio de Janeiro ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., túrázás az Inca ösvényen, focimeccs-nézés a Maracana Stadionban, vagy egy szamba est megtekintése Rio de Janerioban, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Perura/Brazíliára/Chilére/Argentínára/Bolíviára jellemző élményeket, kalandokat (pl., Akkor utazz, amikor a Karnevál zajlik Rióban, iratkozz be egy tangó iskolába Buenos Aires-ben, hajózz a Titicaca tavon, rágcsálj cocalevelet Peru-ban, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved túrázz sokat, akár Peruban, akár az Andokban, hajózz az Amazonas-on, vagy tölts el pár napot az argentin pampákon.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Peruba New Yorkon, vagy Miami-n keresztül, így lehetőséged lesz egy New York-i városnézésre, vagy hazafelé befizetni egy bahamai hajóútra, hogy kipihend a perui kirándulásod fáradalmait. …vagy mit szólnál hozzá, ha Panamán keresztül utaznál és megnéznéd az Atlanti- és a Csendes Óceánt összekötő, egyben a Világ legnagyobb zsiliprendszerét?

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., sétarepülés a Nazca vonalak felett, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása