fbpx

Dominikai nyaralás - Punta Cana, Bavaro Beach, Puerto Plata, Bayahibe, Boca Chica, stb.

9 nap, 7 éjszaka, repülővel, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, all inclusive ellátással, két fő esetén

irányár kb. 375.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 500.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
Átlagban 20-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás, az all inclusive ellátás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 250.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Punta Cana (Dominikai Köztársaság) – Budapest,  ideális átszállással, étkezéssel, csomagdíjjal, illetékkel, adókkal
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os magas utasértékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel
 • all inclusive ellátás
 • transzfer a szállodába és a reptérre
 • az utazásba tervezett és megnézni javasolt látványosságok, nevezetességek: Santo Domingo városnézés (Piramida de America Katedrális, Kolumbusz Világítótorony, Nemzeti Palota, Zona Colonial – a történelmi óváros, Alcázar de Colon, The 3 Eyes Nemzeti Park, stb.), hajókirándulás Saona szigetre (itt pl. a Canton de la Playa tengerpart felfedezése) Cap Cana (delfinárium), stb. és persze rengeteg napozás, pihenés és fürdés a tengerben, de ez a lista a konkrét igényeid és a Dominikán töltött tényleges idő alapján tetszőlegesen bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter, iskolai szünetek ideje) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a repülőjegy, valamint a szállás típusa, tényleges foglalási ideje, akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Dominikai pillanatképek

Közép-Amerika-Dominika
Közép-Amerika-Dominika-Érett kakaó
Közép-Amerika-Dominika-Karibi piros virág
Közép-Amerika-Dominika-Karib-szigetek
Közép-Amerika-Dominika-Achiote
Közép-Amerika-Dominika- Saona Island
Közép-Amerika-Dominika-Karib-tenger
Közép-Amerika-Dominika-Karib-tenger
Közép-Amerika-Dominika-Caribbean Sea
Közép-Amerika-Dominika
Közép-Amerika-Dominika- Catalonia Bavaro Beac
Közép-Amerika-Dominika
Közép-Amerika-Dominika-Cave Of Miracles
Közép-Amerika-Dominika-Punta Cana.
Közép-Amerika-Dominika-Bavaro Beach

 • UNESCO világörökségek közül Santo Domingo történelmi óvárosát és a Morne Trois Pitons Nemzeti Parkot érdemes megnézni.
 • A Dominikai Köztársaságban megnézhető számos egyéb nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen ha kéred a segítségünket, az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a Dominikai Köztársasághoz: az első, az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Dominika ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, hány napra tudsz/szeretnél Dominikára utazni, milyen színvonalú és minőségű szálláson szeretnél lakni, mikor kívánod a tényleges foglalásokat (repülőjegy, szállás) megcsinálni és mi mindent szeretnél a Dominikai Köztársaságban csinálni, megnézni.
 • Javasoljuk, hogy vegyél részt egy szigetkiránduláson és keresd fel, a The 3 Eyes National Park-ot (Santo Domingo), vagy tegyetek egy kirándulást az El Limon Vízeséshez, ahol  felejthetetlen élményben lesz részed. Ezt a vízesést a dzsungelen keresztül lóháton is megközelítheted, így már az odavezető út is egyedi és lenyűgöző lesz. Ha a kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor keresd fel a Nakamurát, vagy a Pearl Beach Club-ot, vagy a Filigranát Santo Domingo-ban.
 • Ha van kedved, próbálj ki a Dominikai Köztársaságra jellemző élményeket, kalandokat, pl., ha szereted a delfineket és vízi élővilágot, akkor  látogass el az Ocean World Adventure Park-ba (Puerto Plata), és feltétlenül nézd meg Saona Island-ot  nem messze Punta Cana-tól.
 • Ha megteheted, ne csak egy hétre utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., tíz napra, két hétre, három hétre…) és fedezd fel az egész szigetet, vagy kapcsolj hozzá ehhez a kiránduláshoz más karibi szigetet is. Pl., szállj fel egy tengerjáró hajóra, így egy hetes cruise alatt akár négy-öt másik Karib-tengeri szigetre is eljuthatsz (Guadeloupe, Martinique, Barbados, Grenada, St. Lucia stb.).
 • Az is egy érdekes kirándulás, ha nem egyenesen utazol Dominikára, hanem pl. az USA-n keresztül (New York, Miami, Fort Lauderdale, San Juan, stb.) repülsz és ha még nem jártál ezen városokban, úgy itt is körülnézel, mielőtt pihensz egy nagyot valamelyik dominikai nyaralóhelyen.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel a Dominikai Köztársaság több városába is megérkezhetsz (Santo Domingo, Punta Cana, Puerto Plata, stb.)  és több légitársasággal is utazhatsz akár Budapestről, de akár Bécsből is, így mindig nézz nagyon körül, mert még  főszezonban is találhatsz nagyon kedvező árú repülőjegyet, ha minden logikus kiinduló, átszálló és érkező repülőteret végignézel.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • alapesetben egy dominikai nyaralás all inclusive, azaz mindenki azért jön ide, hogy gyönyörű tengerpartokon és jobbnál jobb szállodákban pihenjen és szinte ki se kelljen mozdulnia a szállodából, ha étkezni szeretne. Persze vannak, akik – különböző okok miatt – nem veszik igénybe az all inclusive ellátást, hanem inkább maguk oldják meg az étkezésük. Nekik úgy kell készülni, hogy – bár az étkezés minősége, mennyisége mindig egyénfüggő, de – kb. napi 4.000Ft-nyi helyi pénzből (dominikai peso) vagy amerikai dollárból már bőségesen meg tudod oldani a napi étkezésed. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., bálnales, delfinekkel úszás, karib-szigetek közötti  repülőjegy ára, vitorlázás, vízisielés, stb.) Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása