fbpx

Nyaralás Brazíliában - Rio de Janeiro és az Iguazú-vízesés

10 nap, 8 éjszaka Brazília, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 495.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.000.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 445.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy Budapest – Rio de Janeiro (Brazília) – Budapest illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Rio de Janeiro – Iguacu Falls – Rio de Janeiro
 • 7 nap Rio de Janeiro, 3 nap Iguazú-vízesés, ahol mind a brazil, mind az argentin oldal megnézésre kerül
 • 8 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • ezen utazás során Rióban metróval és busszal, az Iguazú-vízesésnél taxival közlekedünk
 • az út során számos nevezetességet és nemzeti parkot keresünk majd fel, pl., Iguacu Nemzeti Park, Madár Park, Iguazú-vízesés (brazil és argentin oldal), Tijuca Nemzeti Park, Corcovado hegy, Cukorsüveg-hegy, Itaipu erőmű, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan látványosságot, nevezetességet nézünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., Megváltó Krisztus szobra vagy a Cukorsüveg-hegy, Ipanema, Copacabana, Maracana Stadion, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. a Riói Karnevál ideje) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Rio de Janeiroi pillanatképek

Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Corcovado-Krisztus szobra
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Serra Dos Orgaos Park-Bambuszerdő
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Sugarloaf Mountain
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Napnyugta az öbölben
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Botafogo Bay
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Sugarloaf Mountain
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Sugarloaf Mountain
Dél-Amerika-Brazília-Rio de Janeiro-Copacabana

 • UNESCO világörökségek közül Brazília kiemelt látnivalói: Rio de Janeiro kultúrtáj,  Carioca Tájegység, Iguacu Nemzeti Park
 • Ezen utazás  során megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm utunk egyik fénypontjához, Rio De Janeiro-hoz: az első, a város hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Rio de Janeiro (Brazília) ajánlója:
 • Ez a Brazília megismerését szolgáló utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., egy szamba est megtekintése vagy egy séta a Botanikus Kertben (Jardim Botanico), de csodálatos emlék lesz a fogaskerekű utazás a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Rio de Janeirora jellemző élményeket, kalandokat. pl., akkor utazz el Brazíliába, amikor a Karnevál zajlik, vagy vegyél néhány szambaleckét valamelyik tánciskolában, de az is fantasztikus élmény lesz, ha megnézel egy helyi csapatok (pl., Botafogo, Flamengo, Vasco de gama, Fluminense, stb.) közötti futball-rangadót a Maracana Stadionban.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót Brazíliában,  mely Téged érdekel. Ha van kedved járd be Brazília őserdei vidékét, vagy Rio de Janeiro környékét, vagy hajózz az Amazonas-on, vagy tölts el pár napot a riói tengerparton, akár a Copacabana, akár az Ipanema Beach-en.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Rioba jó hosszű átszállással Amszterdamon, Párizson, vagy Zürich-en keresztül, így lehetőséged lesz ezen városokban is körülnézni, megnézni a legemblematikusabb látnivalókat és bepillantani ezen városok életébe is.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 5.000Ft-nyi  helyi pénzből (brazil reál és argentin peso) már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., őserdei dzsiptúra, szambaiskola belépőjegy, luxus lakosztályban való elhelyezés, business repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása