fbpx

Ecuador, Kolumbia és a Galapagos-szigetek

15 nap, 13 éjszaka Ecuador, Kolumbia, Galapagos utazás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 790.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.900.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50-60%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 690.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • Nemzetközi repülőjegy (Budapest – Bogota (Kolumbia) és Guayaquil (Ecuador) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással.
 • Belföldi repülőjegyek: Bogota-Pereria-Bogota, Bogota-Quito, Quito-Baltra-Guayaquil.
 • Repülőtéri transzferek busszal, taxival.
 • 9 éjszakára szállás Kolumbiában és Ecuadorban 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel.
 • A galapagos-i négy napos tartózkodás alatt idegenvezető által vezetett csomagtúra költsége (szállással, transzferrel, reggelivel, parkbelépőkkel, stb.). Ezen négy napos kirándulás során betekintést nyerünk a Galapagos csodálatos, endemikus  élővilágába (oroszlánfókák, szulák, leguánok, lávasirályok, óriás teknősök, fregattmadarak, kaktusz-erők, stb.), de amennyiben több időt szeretnél Galapagos-on tölteni, úgy a Galapagos utazás ezen részét több naposra, akár 6-8-10-re is tervezzük Neked.
 • Az utazás során Kolumbia és Ecuador-on belül autóbusszal, egyéb tömegközlekedési eszközökkel, valamint bérelt autóval közlekedünk, annak megfelelően, hogy melyik a legmegfelelőbb/legideálisabb számunkra.
 • Az utazás során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk fel, pl., Bogotában az Aranymúzeum, Cerro Monserrate hegy, Zipaquira sókatedrális, Pereira kávéültetvényei, Cocora völgy (óriás viaszpálma) Quitóban a Metropolitana katedrális, El Sagrario, Otavalóban a Cuicocha vulkáni kráter és lehetőségünk nyílik arra is, hogy egyszerre álljunk egyik lábunkkal az északi, míg a másikkal a déli félgömbön.
 • A megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Ecuador, Kolumbia pillanatképek

Dél-Amerika-Ecuador-Cojitambo
Dél-Amerika-Ecuador-Párnák
Dél-Amerika-Ecuador-Quito-Basilica Del Voto Nacional
Dél-Amerika-Ecuador-Madárka
Dél-Amerika-Ecuador-Kolibri
Dél-Amerika-Ecuador-Multicolor kukorica
Dél-Amerika-Ecuador-Rák
Dél-Amerika-Ecuador-El Cajas National Park
Dél-Amerika-Kolumbia-Béka
Dél-Amerika-Kolumbia
Dél-Amerika-Kolumbia-Piedra De Penol-Guatape szikla
Dél-Amerika-Kolumbia- Pico Cristobal Colon
Dél-Amerika-Kolumbia-Kávéfa
Dél-Amerika-Kolumbia-Cartagena-Souvenirs
Dél-Amerika-Kolumbia-Skarlát Ibisz
Dél-Amerika-Kolumbia-Cartagena-San Felippe erőd
Dél-Amerika-Galapagos Islands-Galapagosi óriás teknőc
Dél-Amerika-Ecuador

 • UNESCO világörökségek közül: Quito óvárosa, Galápagos-szigetek Nemzeti Park, Pereira környéki kávé kultúrtáj.
 • Ezen Galapagos utazás során megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm ezen utazáshoz: az első Ecuador hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Ecuador és a Galapagos utazás ajánlója:
 • Ez a Galapagos utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. Ha számodra Peru szimpatikusabb, mint Kolumbia, úgy csatold hozzá ezen országot Ecuadorhoz és Galapagos-hoz és nézd meg (többek között) Lima-t, a Machu Picchu-t és Titicaca tavat Peru és Chile határán.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Ecuadorra/Kolumbiára/és a Galápagos-szigetekre jellemző élményeket, kalandokat (pl.,Ecuadorban keresd fel Cartagena UNESCO Világörökségi listáján szereplő, történelmi belvárosát, vagy az El Cajas Nemzeti Parkot, és feltétlenül nézd meg a Pailon del Diablo-t, ami egy csodálatos vízesés Banosban. Ezen kívül nagyon látványos még Puerto Ayora-ban a Reserva El Chato-t is. Bogotában járva ne hagyd ki a Capitolio Nacional-t, a Plaza Bolivar-t, míg a Galápagos-szigeteken pedig a Darwin Island, Isla Lobos, és a Santa Cruz Island is a felfedezésedre vár.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved túrázz sokat Ecuador-ban az  Amazonas felső szakaszán az UNESCO védettséget élvező Yasuni Nemzeti Park-ban, vagy nézd meg kisrepülőről Peruban  a Nazca vonalakat!
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., ne egyes járattal repülj Bogotába, hanem Panamán keresztül és nézd meg a világ legnagyobb zsilip-rendszerét a Panama-csatornát! De hazafelé utazhatsz New Yorkon, vagy Miami-n keresztül, így lehetőséged lesz egy New York-i városnézésre, vagy Miamiban befizetni egy bahamai hajóútra, hogy kipihend a Galapagos utazás fáradalmait.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl.,  luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, business repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni.
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani.
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz.

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása