fbpx

Köszönjük, hogy
velünk szeretnék megtervezni a következő utazásod

 • 30 éves utazási tapasztaltunk alapján garantáljuk, hogy a tervezett utazásod – az általad elvárt összes részletében – az elvárásaidra, az igényeidre lesz szabva és mindezt az általunk ismert és általad elérhető legjobb áron tudod majd lefoglalni.
 •  
 • Mivel mi függetlenek vagyunk minden utazási szolgáltatótól, így biztosítjuk Neked, hogy tőlünk mindenben azt fogod kapni, amire szükséged van, amit szeretnél és nem azt, ami valamely utazási szolgáltató számára az eladásra váró, tuti “slágertermék”.
 •  
 • Mivel mi közvetlenül Neked, a Te elvárásaid alapján dolgozunk, így  számunkra egyetlen egy  cél létezik, hogy Te maradéktalanul elégedett legyél velünk és az általunk javasolt utazással, úti tervvel, annak árával, mert akkor legközelebb is minket kérsz meg az utazásaid megtervezésére.
 •  
 • Ha először vagy itt, akkor olvass tovább, ha pedig már tudod, milyen sokat jelent (és ér) a segítségünk, akkor KLIKK a piros gombra és kezdjük el a tervezést!

Miért jó Neked, ha mi tervezzük meg az utazásod?

 • Az utazásod minden részlete (pl., időzítés, színvonal, tartalom, szolgáltatások, minőség, programok, élmények, stb.) a Te/családod/csapatod/útitársaid elvárásaira, igényeire lesz szabva.
 • A-tól Z-ig készen megkapsz minden szükséges információt, hogy az igényeidnek megfelelő legjobb ár-érték arányú utazáson vehess részt, így rengeteg időt, energiát és utánajárást fogsz megspórolni.
 • Nagyságrendekkel jobb (kedvezőbb, kisebb) áron fogsz utazni és valószínűleg magasabb minőségen, mintha Magad szerveznéd az utazásod, arról nem is beszélve, mintha egy utazási irodánál fizetnél be egy előre összeállított és meghirdetett csomagtúrára.
 • Számos olyan egyedi, a tervezett utazásod során kamatoztatható utazási/foglalási tippet, tanácsot, ötletet fogsz kapni tőlünk, melyekkel még színvonalasabbá és személyedreszabottabbá teheted az utazásod, és/vagy kedvezőbb áron juthatsz majd hozzá az egyes elemeihez (pl., repjegy, szállás, program, stb.).

Mit kapsz, ha megrendeled a személyedre szabott utazástervező szolgáltatásunk?

 1. Egy nagyon részletes, az elvárásaid, igényeid alapján, személyedre összeállított úti-, költség- és foglalási tervet, javaslatot, valamint rengeteg nagyon hasznos, az adott desztinációra vonatkozó utazási/foglalási tanácsot, tippet, ötletet.
 2. Ezen útiterv minden eleméhez (pl., repülőjegy, szállás, autóbérlés, programok stb.) belinkelve megadjuk, hogy mikor, hol és milyen módon érdemes lefoglalnod, hogy a lehető legkedvezőbb áron juss hozzá az adott szolgáltatáshoz.
 3. Ezen részletes úti- és foglalási terv mellé, kapsz tőlünk egy, az adott utazásra, desztinációra. vonatkozó info- és linkgyűjteményt, melyben minden olyan információ benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a lehető legtökéletesebb utazáson vehess részt (pl., vízum beszerzési infók, oltások, helyi közlekedési infó, biztosítások, biztonsági szabályok, stb.).
 4.  Ezen kívül megosztunk Veled jópár, hosszú évek alatt összegyűjtött utazási információt, tippet, trükköt, melyekkel mi milliókat spóroltunk az elmúlt évek utazásai során és ezeket nem kell Neked kitapasztalnod, hanem rögtön használhatod őket.
 5. Több, mint 30 év, több, mint 300 utazás és közel 150 ország bejárása során megszerzett utazási rutint, tapasztalatot és mindezek írásos esszenciáját.

Mennyit ér az utazástervező szolgáltatásunk?

 • Ez egy nagyon jó kérdés! Minden attól függ, hogy mennyire vagy gyakorlott és rutinos utazó és utazástervező?
 • Ha évtizedek óta Magad tervezed és szervezed az útjaidat, bejártad az egész világot és örömödet leled abban, ha utanként min. 30-40, de inkább 80-100 órát eltöltesz a szervezéssel, akkor Neked - nem tudjuk. Bár - valószínűleg - Neked is tudnánk jópár új, spórolós vagy minőségnövelő, upgrade(!) trükköt, tippet mutatni...
 • De ha nem vagy profi világutazó és/vagy nincs fölösleges 30-40 (de inkább 80-100) órád, hogy a lehető legjobb, legkedvezőbb, leginkább az igényeidre szabott utazást állítsd össze Magadnak, akkor nagyon sokkal többet ér Neked, mint az ára, ha együtt dolgozunk és megrendeled ezt a szolgáltatást.
 • Tapasztalunk alapján egy egyéni út tervezése során, (célállomástól függően) egy utazási irodához képest 20-50%-kal, míg egy magát gyakorlottnak mondott utazó által összeállított utazáshoz képest 15-25%-kal fogjuk kedvezőbb áron ugyanazt az utat összeállítani változatlan, de inkább minőségibb tartalom mellett.
 • Ezen infók és a tapasztalatunk alapján, az általunk meghatározott tanácsadói díj elenyésző ahhoz képest, hogy milyen sokat spórolhatsz a segítségünkkel, mindezt úgy, hogy tartalmasabb, személyre szabottabb az igényeidnek megfelelő utazáson fogsz majd résztvenni.
 • Ezen szolgáltatásunk tanácsadó díja: az általad kért/tervezett személyedre szabott utazás teljes-, vagy ha csak részelemeket kérsz /pl., legoptimálisabb repülőjegy/, úgy ezen részelemek általunk felkutatott, legkedvezőbb foglalási árának 11%-a, de min. 39.000Ft.
 • Mivel a szolgáltatásunk díja százalékosan van meghatározva, így minél drágább lesz a tervezett utad költsége, annál nagyobb lesz az a megtakarítás, amit segítségünkkel elérhetsz.
 • Tapasztalatunk alapján, egy Európán kívüli, összetettebb, két hetes család nyaralás esetén több százezres, de akár milliós(!) nagyságrendű is lehet a megtakarítás - ugyanazon utazás(!) esetén! De már egy pár napos, kétszemélyes európai "kiruccanás" esetén is több tízezres, de akár százezres megtakarítással számolhatsz, ha az utazás minden elemére odafigyelsz és a szükséges utazási elemet, a megfelelő helyen és időben foglalod le.
 • Mivel van egy alapdíja (39.000Ft) a személyreszabott utak tervezésnek, így azt javasoljuk, hogy abban esetben kérd ezt a szolgáltatásunk, ha az utazásod tervezett költsége a 350.000Ft-ot meghaladja, de ha ezt az összköltséget nem éri el, de mégis szükséged van utazási tanácsra, tippekre, trükkökre, javaslatokra, úgy kérd inkább a telefonos személyre szabott utazási tanácsadásunkat ITT!

Mi történik, ha megrendelem ezt a szolgáltatást?

 1. Leesik egy hatalmas (szervezési) teher a válladról és hátradőlhetsz 🙂
 2. A viccet félretéve, a szolgáltatás alapdíjának kifizetése után megnyílik Neked a weboldalunkon egy kérdéssor, melyben minden olyan információra rákérdezünk, ami ahhoz kell, hogy a leginkább Rád és az igényeidre szabott utazást tervezhessük meg Neked.
 3. Ezen kérdéssorban a tervezett utazással kapcsolatos kérdéseken túl a személyes preferenciáidat, elvárásaidat és igényeidet is szeretnénk majd megismerni.
 4. Ha – esetleg – még nem lenne kiforrott, hogy hova és hogy szeretnél menni, mit szeretnél csinálni,  stb. semmi gond, ebben is segít a kérdőívünk, hiszen a kérdéseink Neked is segítenek majd átgondolni  az utazási elképzeléseidet, vágyaidat, igényeidet.
 5. A kérdéssorra nem kell egyből válaszolni. Rajtad múlik, hogy mikor van rá időd, energiád és ha kell, egyeztess majd róla a pároddal, barátaiddal, úti társaiddal, hiszen mi az alapján fogunk Neked/Nektek dolgozni, amilyen információkat megadsz/megadtok nekünk
 6. Ha véglegesítetted az infókat, onnan számítva 5 munkanapon belül elkészítjük a teljesen Rád szabott  javaslatot, úti-, foglalási- és költségtervet, valamint minden olyan extra infót, tippet, tanácsot tartalmazó linkgyűjteményt, ami a leginkább Rád szabott utazáshoz kell.
 7. Ezen javaslathoz fogjuk csatolni a fent megadott tanácsadódíjunkból még ki nem fizetett összegről szóló végösszegbekérőt, melynek kiegyenlítése után küldjük az erről szóló számlát és lesz lehetőséged szóban is átbeszélni az összeállított útitervet, javaslatokat.
 8. Ha – esetleg – az általad megadott információkon túl, valamilyen egyéb infóra még szükségünk lenne a tervezés során, úgy a megadott elérhetőségeiden megkeresünk, de igyekszünk a legkevésbé zavarni, hiszen azért fordultál hozzánk, hogy mindent a lehető legjobban összeállítsunk Neked.

100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garancia

 • A szolgáltatásunknak ez az egyik legcsodálatosabb része, hiszen semmit sem veszíthetsz, ha igénybeveszed, hiszen 100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát adunk arra, hogy maradéktalanul elégedett leszel.
 • Ha az általad megadott információk alapján elkészített és Neked megküldött úti-és foglalási tervben foglaltaknál összességében kedvezőbb és olcsóbb – ugyanazon elemekre és utazási paraméterekre – ténylegesen lefoglalt utazást mutatsz be nekünk, a személyes elvárásaidra összeállított anyag kiküldésétől számított 24 órán belül, úgy az utolsó fillérig visszafizetjük az általad már kifizetett alapdíjat és a szolgáltatásunkból hátralévő díjat sem kell kifizetned.
 • Mit veszíthetsz? Már csak kíváncsiságból is érdemes kipróbálni, hogy mennyire egyedi, a saját igényeidre szabott külföldi utazáson vehetsz részt, ha minket kérsz meg annak összeállítására és tényleg ilyen sokat spórolhatsz, ha segítünk megtervezni az utazásodat!?

Megrendelő űrlap

menü bezárása