fbpx

TARTALMASABB ÉS MINŐSÉGIBB UTAZÁS JOBB ÁRON

Küldd el nekünk a meglévő utazási ajánlatod, vagy az általad összetett úti terved és megmutatjuk, miként tudod jobbá, tartalmasabbá és kedvezőbb árúvá tenni!

Kinek ajánljuk?

Olyan utazónak, érdeklődőnek aki

 • már rendelkezik (kapott/szerzett/kinézett) konkrét utazási ajánlattal az általa tervezett utazásra és tudni szeretné, hogy meg tudja-e szerezni ugyanazt az utat kedvezőbb áron, vagy létezik-e ugyanazért az árért egy jobb minőséget és/vagy több szolgáltatást kínáló utazás ugyanarra a desztinációra
 • nem rendelkezik elég idővel, vagy/és piacismerettel ahhoz, hogy utánajárjon a lehetőségeknek és megtalálja a legjobb ár/érték arányú utazási ajánlatot/megoldást az általa tervezett/elképzelt utazásra
 • nem ismeri mélységében az utazási piacot, annak lehetőségeit, így nem tudja, hogy a meglévő utazási ajánlata, annak tartalma és ára, milyen szolgáltatási színvonalat képvisel, van-e annál jobb, kedvezőbb mind árban, mind tartalomban
 • tippeket, ötleteket szeretne, hogyan foglalhat a neki meglévő ajánlatnál kedvezőbb áron az általa kinézett utazásra/desztinációra

Kinek nem ajánljuk?

Olyan utazóknak, akik

Mit tartalmaz?

 • A rendelkezésedre álló (a már begyűjtött, valamely utazási szolgáltatótól bekért, vagy általad összetett, stb.) utazási ajánlatot, árat részleteiben átnézzük és pontos választ adunk arra, hogy tudnál-e a meglévőnél kedvezőbb árú, feltételű, vagy ugyanolyan árú, de több szolgáltatást, vagy jobb minőséget kínáló utazást foglalni és azt hol, melyik utazási szolgáltatónál tudod lefoglalni
 • Az általad átnézni kért utazási ár/ajánlat szólhat akár a teljes utazásra, de annak bármely elemére is, mint pl., repülőjegy, szállás, programok, stb.
 • Az átnézésünk eredményét és a kedvezőbb utazási/foglalási lehetőségeket e-mailben fogjuk Neked megküldeni a szükséges linkekkel és ezek mellett még adunk jópár olyan utazási tanácsot, ötletet, tippet, melyekkel további jelentős összegeket spórolhatsz az utazásod során, amennyiben megfogadod ezeket a tippeket és használod is őket.

Mennyibe kerül?

 • A rendelkezésedre álló utazási árat/ajánlatot, bevezetési kedvezményként mindössze 4.900Ft-ért nézzük át, értékeljük és adunk javaslatot, hogy melyik szolgáltatónál tudsz kedvezőbb árú, vagy ugyanolyan árú, de több szolgáltatást, vagy jobb minőséget kínáló utazást foglalni.
 • Bízunk benne, hogy Te is kedvezőnek találod a díjunkat, hiszen akár több tízezer, de akár százezer forintot is spórolhatsz egy jól megválasztott repülőjeggyel, vagy szállással és akkor még az árak mögött álló különböző szolgáltatások színvonalról és minőségéről nem is beszéltünk.
 • Ha nem vagy gyakorlott utazó, aki naprakészen ismeri az online utazási piac minden lehetőségét, megoldását és az egyes utazási régiókra szóló és a legjobb árakat/feltételeket nyújtó foglaló oldalakat, úgy - tapasztalataink alapján - jóval drágábban fogod lefoglalni ugyanazt az utazást (repülőjegyet, szállást, kirándulást, stb.) mintha megfogadod a javaslatainkat, ötleteinket.
 • Mivel mi 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy még a leggyakorlottabb utazóknak is tudunk újat mondani, amivel az általuk fontosnak tartott minőséget, színvonalat megtartva, (sőt, akár növelve), tovább tudják csökkenteni az utazási költségeiket és még inkább az igényeikre, elvárásaikra szabva tudják azokat összeállítani, így olvasd el a 'Miért jó/előnyös Neked ez a szolgáltatásunk? Garanciák...' blokkot, melyből kiderül, hogy semmit nem veszíthetsz, ha kipróbálod ezt a szolgáltatásunk, mert erre is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Hogyan működik?

 • A Megrendelem/Igénybeveszem gomb megnyomása után feljön egy megrendelőlap, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni
 • Itt kell megadni a szükséges információkat a begyűjtött ajánlatról, ami lehet egy link, egy becsatolt fájl, vagy konkrétan leírva az összehasonlítani kért utazás árral. DE! Nagyon fontos, hogy mi csak annak tudunk utánajárni, amit megkapunk Tőled, így kérjük, hogy nagyon konkrétan és pontosan add meg az összehasonlítandó utazást/ajánlatot, árát és küldj el/csatolj be minden olyan információt, amit fontosnak tartasz.
 • A fenti adatok megadása után meg kell adnod az e-mail-es elérhetőséged, ahova a válaszokat és a megoldási lehetőségeket elküldhetjük!
 • Ezután el kell fogadnod az Általános Szerződési Felltételeket és a GDPR miatt kötelező Adatkezelési Szabályzatot.
 • A megrendelés végén már csak ki kell fizetned online bankkártyás fizetéssel a szolgáltatásunk díját és mi max. két munkanapon belül küldjük a feltérképezés/árösszehasonlítás eredményét a fent leírt tartalommal és linkekkel.

Miért jó Neked ez a szolgáltatás? Garanciák...

 • Egy utazás, pláne egy külföldi családi nyaralás sok százezer de akár milliós tétel is lehet, így nem mindegy, hogy tudsz-e rajta akár csak 5-10 százalékot is faragni, hiszen ez több tíz, de akár százezer forint megtakarítást jelenthet, amit másra is elkölthetsz.
 • Több évtizedes piaci tapasztaltunk szerint - vélhetően - jóval kedvezőbb áron fogsz utazni, mint amilyen ajánlat most a rendelkezésedre áll.
 • Rengeteg időt, pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy olyan infókat kapsz majd, amiket elég nehéz összegyűjteni a Netről, mert vagy nem érhetők el ezek egyszerűen, vagy hónapokba, évekbe telik, mire ezeket összegyűjtöd és kipróbálod, hogy működnek-e.
 • Tudomásul kell venni, hogy napjainkra az Interneten történő személyes utazástervezés/összeállítás egy külön "szakma" lett, rengeteg buktatóval és alkalmi utazóknak átláthatatlan mennyiségű információval, így nem csoda, ha sokan nem mernek, vagy tudnak belevágni abba, hogy maguk találják meg a nekik megfelelő, és legjobb árú utazási lehetőségeket, szolgáltatásokat, megoldásokat.
 • FONTOS! Mi nem egy utazási iroda ügynökei vagyunk, hanem Neked dolgozunk, így Neked szeretnék a legjobbat, a legjobb áron ajánlani, mert ha ezt megkapod, akkor elégedett leszel velünk, legközelebb is hozzánk jössz vissza és minket ajánlsz majd az ismerőseidnek a Facebook-on, az Instán és a baráti beszélgetéseken
 • Mit kockáztatsz? Semmit. Garantáljuk, hogy az árösszehasonlítás végén számos olyan javaslatot, ötletet, trükköt kapsz majd tőlünk, melynek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd kedvezőbben foglalni, vagy sokkal személyedre szabottabb utat fogsz összeállítani, mintha nem vetted volna igénybe ezen szolgáltatásunk.
 • Hiszi a piszi, mondhatod. De mivel több évtizedes rutin és tapasztalat áll mögöttünk, így erre a szolgáltatásunkra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek megvalósítása révén ne tudnád az árösszehasonlítás díját megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre a díjat visszafizetjük.
 • Mit veszíthetsz? Szerintünk semmit, így kérd az Árösszehasonlító szolgáltatásunk!

Gyakori kérdések

Szeretnénk ha minden, benned felmerülő és Neked fontos kérdésre választ kapnál, így ha valamely kérdésedre nem találnád meg a választ a Gyakran Ismételt Kérdések vagy a TripMiner Módszer menüpontban, úgy kérjük, írd meg a kérdéseidet a hello@tripminer.com e-mail címre és igyekezni fogunk a lehető leggyorsabban válaszolni

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása