fbpx

Az inkák nyomában - Peru gazdagon

15 nap, 12 éjszaka 4-5*-os magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 520.000 Ft/fő-től

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.000.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 45-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 400.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Lima – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Cuzco – Lima
 • 12 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • autóbuszos/minibuszos közlekedés Lima-Paracas Nemzeti Park-Nazca-Arequipa-Puno-Cuzco útvonalon
 • panoráma vonattal a Cuzco-Aguas Calenties-Cuzco útvonalon, illetve autóbusszal a Machu Picchu-hoz
 • a fenti útvonalon lévő városok, nevezetességek felkeresése
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Perui pillanatképek

Dél Amerika-Bolívia-flamingó csapat
Dél Amerika-Peru-Amazon Rain Forest-óriás liliom levelek
Dél Amerika-Peru-lámák
Dél Amerika-Peru-Titicaca tó-kézműves szélcsengő
Dél Amerika-Peru-Pacasmayo-canyon
Dél Amerika-Peru-Machu Picchu-Inkák völgye
Dél Amerika-Peru-canyon
Dél Amerika-Peru-Huacachina sivatag
Dél Amerika-Peru- színes szövet a perui piacon
Dél Amerika-Peru-Colca Canyon-híd
Dél Amerika-Peru-Cusco-őslakos nő tradicionális inka ruhában
Dél Amerika-Peru-Machu-Picchu-MP közeli
Dél Amerika-Peru-Cusco-színes gyapjú anyag szövése
Dél Amerika-Peru-Cusco-Huaynapicchu-Szent völgy
Dél Amerika-Peru-Machu Picchu-felhős hegyek
Dél Amerika-Peru-Cusco-Szent Péter templom
Dél Amerika-Peru-Cusco-Plaza de Armas
Dél Amerika-Peru-Colca Canyon-kaktusz
Dél-Amerika-Peru-Machu Picchu-láma
Dél-Amerika-Peru-Machu Picchu külföldi utazás
Dél-Amerika-Peru-Cusco-templom
Dél-Amerika-Peru-Cusco-Perui táncosok fesztiválja
Dél-Amerika-Peru-Taquile sziget-Textilművészet
Dél-Amerika-Peru-Szent hét-Virágszirmokból készült szőnyeg
Dél Amerika-Peru-Puno-Titicaca tó
Dél-Amerika-Peru-Machu Picchu-Láma
Dél-Amerika-Peru-Cusco-Tradicionális sálak
Dél-Amerika-Peru-Puno-Lagunillas-tó

 • UNESCO világörökségek közül Lima óvárosa, Nazca vonalak, Arequipa óvárosa, Cuzco óvárosa, Machu Picchu
 • Ezen az útvonalon lévő rengeteg látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Peruhoz: az első az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Peru ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., hajózás a Titicaca tavon, kirándulás La Paz-ba (Bolívia), hegyi túrázás az Andokban, túrázás az Inca ösvényen, helyi sportesemény vagy színházi előadás megtekintése, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Perura jellemző élményeket, kalandokat (pl., cocalevél rágás)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hét) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további dél-amerikai látványosságokat, országokat, hiszen ha már Dél-Amerikában vagy, akkor ezt már „fillérekből” megteheted. Logikus kapcsolás pl.: Equador (Quito és Galapagos), Bolívia (Titicaca tó és La Paz), Chile (Santiago és Valparaiso), stb.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Peruba New Yorkon, vagy Miami-n keresztül, így lehetőséged lesz egy New York-i városnézésre, vagy hazafelé befizetni egy bahamai hajóútra, hogy kipihend a perui kirándulásod fáradalmait. …vagy mit szólnál hozzá, ha Panamán keresztül utaznál és megnéznéd az Atlanti- és a Csendes Óceánt összekötő, egyben a Világ legnagyobb zsiliprendszerét?

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi solból (hivatalos perui pénz) már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., sétarepülés a Nazca vonalak felett, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása