fbpx

Costa Rica felfedezése - nyaralás, körutazás

11 nap, 9 éjszaka 4-5*-os magas utasértékelésű hotelekben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 390.000 Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 690.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 260.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – San José – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 9 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni a fenti összegbe).
 • Costa Ricában lévő városok, nevezetességek felkeresése: San Jose, Cano Blanco, Tortugero Nemzeti Park, Arenal vulkán, Monte Verde, La Fortuna vízesés, Tortuga sziget, Irazu vulkán, Cartago romjai(!), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Szilveszter) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Costa Ricai pillanatképek

Afrika-Costa Rica-Idilli ház
Afrika-Costa Rica-Manuel Antonio National Park
Afrika-Costa Rica-The National Theater In San Jose
Afrika-Costa Rica-Zarcero park
Dél-Amerika-Costa Rica-Monte Verde-Esőerdő
Afrika-Costa Rica-Vipera
Afrika-Costa Rica-Virágok
Afrika-Costa Rica-Piros szemű brekkencs
Afrika-Costa Rica-Guayabo
Afrika-Costa Rica-kolibri
Afrika-Costa Rica-Vipera
Afrika-Costa Rica-Arenal Volcano
Dél-Amerika-Ecuador-Kolibri
Dél-Amerika-Costa Rica-Öreg híd
Dél-Amerika-Ecuador-Toucan
Dél-Amerika-Ecuador-Toucan

 • UNESCO világörökségek közül Talamanca Természetvédelmi Területet, Kókusz-sziget Nemzeti Parkot, Guanacaste Természetvédelmi Területet és a Prekolumbán kőgömböket érdemes felkeresni.
 • Ezen az útvonalon lévő rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen ha minket bízol meg az utad megtervezésével, az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Costa Rica-hoz: az első az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Costa Rica ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., keress fel minél többet Costa Rica csodálatos nemzeti parkjaiból és természetvédelmi területeiből, pl., La Fortuna vízesés (La Fortuna de San Carlos), vagy nézz meg egy színházi előadást a Teatro Nacional Costa Rica-ban (San José), stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Costa Ricára jellemző élményeket, kalandokat (pl., tégy egy hosszabb kirándulást a Curi Cancha rezervátumhoz (Monteverde), vagy tegyél egy sétát a Playa Manuel Antonio-hoz (Manuel Antonio). Ha már Costa Ricaban jársz akkor ajánljuk, hogy keress fel egy kávé farmot, és vegyél részt egy kóstolóval egybekötött farmbemutatón, például Liberiaban (Tio Leo Coffe Tour) vagy tölts el pár napot Costa Rica legszebb tengerpartjainak valamelyikén (Conchal Beach, Nacascolo Beach, Dominical Beach, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hét) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további közép/dél-amerikai látványosságokat, országokat, hiszen ha már ideáig elutaztál, akkor ezt már „fillérekből” megteheted. Logikus kapcsolás pl.: Panama vagy Nicaragua, de ha bátrabb vagy, akár egész Közép-Amerikát végig utazhatod (Honduras, El Salvador, Guatemala, Belize).
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Costa Rica-ba az USA-n keresztül, így lehetőséged lesz hazafelé befizetni egy karibi hajóútra Miamiban, hogy kipihend a Costa Ricai kirándulásod fáradalmait. …vagy mit szólnál hozzá, ha Panamán keresztül utaznál és megnéznéd az Atlanti- és a Csendes Óceánt összekötő, egyben a Világ legnagyobb zsiliprendszerét a Panama Csatornát?

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi helyi pénzből (Costa Rica colon) már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., helikopter kirándulás ára valamelyik vulkán felett, luxus lakosztályban való elhelyezés, business repülőjegy ára, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása