fbpx

A legtöbbet igénybevett légitársaságok poggyászszabályzata

Szerző: TripMiner.com, olvasási idő: 4-5 perc

Az elmúlt pár évben nagyon megváltozott a légitársaságok árképzési politikája, így ha repülőjegyet vásárolunk, már nem elegendő csak a repülőjegyárakat nézni és azokat összehasonlítani. Ennek oka, hogy a legtöbb esetben nem poggyász nélkül utazunk, – pláne nem a tengeren túlra – hanem kénytelenek vagyunk magunkkal vinni egy, kettő, három kisebb/nagyobb bőröndöt, táskát, kézi poggyászt  is, amiknek szállítási díja akár többszöröse is lehet a repülőjegynek.

 

Ezért a legoptimálisabb repülőjegy kiválasztása során célszerű olyan metakeresőket (is!) használni, melyen be tudjuk állítani, hogy hány darab és milyen típusú poggyásszal utazunk (pl. Kayak), mert így elkerülhetjük, hogy csak a foglalás véglegesítésekor derüljön ki számunkra, hogy az általunk legjobbnak tartott repülőjegy tulajdonképpen messze nem a legjobb. Hiszen ha magunkkal viszünk akár egy darab feladott poggyászt is, úgy akár 200EURO-val is drágább lehet a repülőjegyünk teljes költsége.

 

Ezért nagyon körültekintően kell eljárnunk, ha a legjobb árú repülőjegyet szeretnénk megvenni, mert képben kell lennünk a szóbajövő légitársaságok poggyászszabályzatával, azok feltételrendszerével és áraival is.

Ebben segít a lenti lista, amiben összegyűjtöttük azon légitársaságok poggyászszabályzatait, melyekre – meglátásunk szerint – a magyar utazóknak leginkább szükségük lehet. Ha – esetleg – kihagytuk volna valamely  rendszeresen igénybevett légitársaságot, úgy kérjük, jelezzétek és ezekkel is kiegészítük ezt a nagyon hasznos listát.

Ha szeretsz külföldre utazni és szeretnél értesülni a leghasznosabb utazási- és foglalási hírekről, tippekről, tanácsokról, valamint a külföldi utazásaidat segítő, megtakarítási lehetőségekről, ötletekről, úgy kövess minket a Facebook-on és iratkozz fel a hírlevelünkre ITT!

Amennyiben hasznosnak találtad ezt a blogcikkünket, kérjük ajánld másoknak is!

Ezek a blogcikkek is érdekesek lehetnek Neked...

Címkefelhő

 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztCiprus – TripMiner Kvíz
  Voltál már Cipruson? ...vagy még csak most tervezed az első utad? Bármelyik is a válasz, ez a kvíz Neked készült! Kattints és próbáld ki, hogy mennyire ismered ezt a csodálatos szigetet! Ha a játék során megtetszik valamelyik ciprusi ...
 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztGörögország – TripMiner Kvíz
  Végigjártad már a görög szigeteket? ...vagy még csak most tervezed az első nyaralásod? Bár, hogy is legyen, ez a kvíz Neked készült! Kattints és teszteld le, hogy mennyire van a kisujjadban Görögország! Ha pedig beleszeretnél valamel...
 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztHorvátország – TripMiner Kvíz
  Jól ismered már Horvátországot, vagy még csak most szeretnéd megismerni? Bármelyik is a válasz, úgy ez a kvíz Neked készült! Kattints a kvízre, tedd próbára a tudásod és ha megtetszik valamelyik horvátországi hely, város, úti cé...
 • Külföldi utazásra invitálunk téged ezzel a játékkalMilyen lesz a külföldi utazások piaca a járvány hatására? (várható változások, tények, elméletek)
  Ebben a blogcikkünkben azt járjuk körül, hogy miként hatott/hat a külföldi utazások piacára a koronavírus járvány, milyen változásokat generált már eddig is és milyen változások várhatók még a (közel)jövőben.

  ...
 • Játssz velünk európai fővárosok témában egy kvíztEurópai fővárosok – TripMiner Kvíz
  Aki szeret külföldre utazni annak gyerekjáték helyesen megválaszolni a TripMiner Kvíz-játékok kérdéseit. Szerinted, Neked is az? Ha ismered az európai fővárosokat, akkor ez a kvíz Neked készült! KATT a kvízre és tedd próbára a tud...
Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása