fbpx

Utazás a Szentföldre

5 nap, 4 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 188.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 358.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 45-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 128.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • közvetlen repülőjegy (Budapest – Tel Aviv – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 4 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • helyi közlekedés (busz, taxi, illetve gyalogosan)
 • az út során számtalan nevezetességet és látványosságot nézhetünk majd meg, pl., Betlehem: Születés Temploma, Pásztorok Mezeje, Júdeai sivatag, Móáb hegy, Jeruzsálem: Masada (Heródes egykori királyi erődje), Gethsemane kert, Siratófal, Via Dolorasa, Szűz Mária sírhely,  Sion hegy, Dávid király sírja, Elszenderülés Bazilika. Tel Avivban óváros és újváros, majd Carmen piac, óratorony,  de ellátogathatunk Jaffa-ba és a Holt-tengerhez is, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Izraeli pillanatképek

Ázsia-Izrael-Holt tenger-Sókristályok
Ázsia-Izrael-Holt tenger-Sókristályok
Ázsia-Izrael-Carmel Market-Könyvtartó hímzett táska
Ázsia-Izrael-Negev sivatag-kanyon
Ázsia-Izrael-Shofar
Ázsia-izrael-Tel Aviv-Kikötő napnyugtakor
Ázisa-Izrael-Haifa-Bahai Garden
Ázsia-Izrael-Öreg város-Fűszerek a piacon
Ázsia-Izrael-Rosh Hanikra Cliff
Ázsia-Izrael-Holt-tenger partja-Víz alatti sópaszták
Ázsia-Izrael-Jeruzsálem-Nyugati fal-Hanukiah
Ázsia-Izrael-Jeruzsálem-Bazár
Ázsia-Izrael-Jeruzsélem-Óvárosi bazár-Lámpások
Ázsia-Izrael-Jeruzsélem-Templom hegy
Ázsia-Izrael-Héber Biblia-Aleppo Codex
Ázsia-Izrael-Bethlehem-Jézus szülővárosa
Ázsia-Izrael-Nazareth-St. Josepf Bazilika
Ázsia-Izrael-Tel Aviv-Régi kikötő napnyugtakor
Ázsia-Izrael-Jeruzsálem-Zsidó férfi rituális ruházatban
Ázsia-Izrael-Jeruzsálem-Arany Dóm nyolcszögletű épülete a kupolával
Ázsia-Izrael-Bethlehem-Jézus Krisztus Egyháza
Ázsia-Izrael-Jeruzsálem-Arany Dóm mecset
Ázsia-Izrael-Tel-Aviv-felhőkarcolók
Ázsia-Izrael-Tel Aviv-Al Bahr mecset
Ázsia-Izrael-Tel Aviv-Jaffa-Abrasha Park

 • UNESCO világörökségek közül: Tel Aviv, Fehér Város – a modern stílus, Masada régészeti lelőhelye
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Izraelhez: az első az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Tel Aviv ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., javasoljuk hogy vegyél részt egy túrán a Masada National Parkban, vagy egy másikon, ahol megtekinted a Ramon Crater-t, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Dávid toronyba, ahol egy látványos és zenés lézer show keretein belül Jeruzsálem történelmét ismerheted meg, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Izraelre jellemző élményeket, kalandokat (pl., lebegj a Holt-tengerben, ahol a nagyon magas sótartalom miatt nem merülsz el a vízben), vagy keresd fel a Herod’s Western Palace-t, a Holt-tengeri régióban, de ne hagyd ki a Mahane Yehuda Market-et sem Jeruzsálemben.
 • Látogasd meg és próbáld ki Tel Aviv valamelyik híres éttermét (pl. a Mashya-t, vagy a Hatraklin Bistro Meat & Wine-t, vagy Jeruzsálemben a Machneyuda ínyencségeit)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-két és fél hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további izraeli városokat (pl., Eilat), vagy környékbeli országokat (pl. Jordánia, vagy Libanon), hiszen ha már Izraelben utazgatsz, akkor ezt már kisebb többletköltségből könnyedén megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel napi két járat is van Budapestről Izraelig, indulj a reggeli járattal és gyere vissza este, mert ezzel is maximalizálhatod a kint töltött időt és szállásköltség nélkül “megúszható” napok számát. De akár indulhatsz Debrecenből, vagy Bécsből is, attól függően, hogy milyen szempontjaid vannak (repjegyár, közeli reptér, indulási időpont, stb.)
 • Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. nagyon jó áron utazhatsz Budapestről, vagy Pozsonyból Paphos-on vagy Athénon keresztül, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről, vagy Debrecenből, esetleg Bécsből.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., lézer show belépőjegy a Dávid tornyban, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása