fbpx

Kirándulás, nyaralás a Fülöp-szigeteken

13 nap, 10 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 390.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett utazás átlagára kb. 880.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 55%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülő- és hajójegyet, úgy akár 295.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Manila (Fülöp-szigetek) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belső repülőjegy: Clark – Bohol – Manila
 • 10 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Az egyes helyszínek között busszal, taxival, jeepney-vel és gyalogosan közlekedünk
 • az út során számos várost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetsz majd fel, pl., Manila, Banaue, Banga, Ifuago és Batad rizs-teraszai, Sagada, Clark, Pinatubo kráter, Bohol szigete, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., Manila (Rizal park, Santiago erőd,  San Augustin Templom, Quiapo – ami a világ legöregebb kínai negyede,),  Rizsteraszok (Banau-ban, Banga-ban és Batad-on), Kobold maki menedék és a Nemzeti Múzeum (Bohol szigetén), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Fülöp-szigeteki pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül az alapútba a Kordillerák rizsteraszait terveztük bele, de ha több időt kívánsz a Fölöp-szigeteken tölteni, úgy “fillérekért” lesz lehetőséged felkeresni a következő UNESCO világörökségi helyszíneket is: Tubbataha-zátony Természeti Park,  Vigan történelmi városa, Mount Hamguitan Bioszféra Rezervátum, vagy a Puerto-Princesa föld alatti folyó Nemzeti Parkot.
 • Az utazás alatt megnézhető számos más, nem UNESCO világörökségi helyszínből, látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm a Fülöp-szigetekhez: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Fülöp-szigetek ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., Keresd fel Fülöp-szigetek egyik kevésbé látogatott, Palawan szigetén a gyönyörű fehér homokos Nachan Beach-et, vagy legyél azon kiváltságosok egyike, aki nyaralhat az újra megnyitott Boracay-on, de ha történelmi látványosságra vágysz, akkor pedig keresd fel az Manila Intramuros városrészét.
 • Ha van kedved próbálj ki csak a Fülöp-szigetekre jellemző élményeket, kalandokat (pl., feltétlenül menj el a Small Lagoon-hoz (El Nido) és lenyűgöző látványban lesz részed, de ha kedveled a túrázást, akkor rád vár a Mount Mayon (Luzon sziget), de szintén egy varázslatos hely a Taal Volcano is, Batangas City-től nem messze. De választhatsz Fülöp-szigetek számtalan vízesése közül is, mint pl., Lugnason Fals (San Juan), Kawasan Falls (Badian), vagy Kabigan Falls (Pagudud), stb.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan Fülöp-szigeteki látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved, járd be nemcsak a Fülöp-szigetek minden érdekes, látványos szigetét, de akár más közeli, Délkelet Ázsiai országot, várost, látványosságot is. pl. Brunei, Borneo, Celebesz, Bali, vagy akár Port Moresby Pápua Új Guineá-ban.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz és megnézhetsz olyan helyeket, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Malájzián (Kuala Lumpur), vagy Thaiföldön (Bangkok) keresztül, de ha a legkedvezőbb árú repülőjegyet keresd, úgy valamelyik kínai város (pl. Peking) lesz a megoldás.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi  Fülöp-szigeteki pesoból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., business osztáylú repülőjegy, luxus lakosztályban való elhelyezés, búvárkodáshoz hajóbérlés költsége, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása