fbpx

Körutazás Kínában

16 nap, 13 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 510.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 850.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 355.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Peking (Kína) ill. Hongkong (Kína) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belső repülőjegy: Xián – Guilin, Guilin – Shanghai, Shanghai – Hongkong
 • Peking – Louyang – Xian szuperexpress vonatjegy
 • Hongkong – Makaó – Hongkong retúr hajójegy
 • reptéri transzferek (busz, metró, vonat, illetve Maglev szuperexpress a világ leggyorsabb vonata Shanghai-ban)
 • 13 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • a javasolt útvonal: Peking – Louyang – Defeng – Xian – Guilin – Shanghai – Hongkong – Makaó
 • a városon belüli látványosságok felfedezése egyénileg, ha szükséges helyi közlekedéssel (metróval, busz, riksa, tuk-tuk, taxi)
 • az utazásba tervezett és javasolt városok, látványosságok, nevezetességek felkeresése Peking (Tiananmen tér, Nyári Palota, Tiltott város, Wangfujing  az ízek utcája, Buddhista Láma templom, Madárfészek Stadion, 798 Art District stb.), a Kínai Nagyfal, Ming sírok, Luoyang (Sárkánykapu-hegy sziklatemplomai), Defeng (Shao Lin Shi a shaolin szerzetesek otthona) Xian (Agyaghadsereg, Kőtábla-erdő múzeum, Nagy Vadlúd Pagoda, Nagymecset, Harangtorony stb.),   Shanghai (Jade Budha templom, Örömök kertje, Bund, Nanjing Road stb.), Hongkong (Viktória csúcs és Viktória öböl, Lantau sziget, Kowloon, stb.), Makaó (St. Paul templom romjai, St- Lazarus negyed, stb.)
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Kínai Holdújév) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kínai körutazás pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül rengeteget megnézhetsz ezen utazás során. A teljesség igénye nélkül: Kínai Nagy Fal, Taishan-hegy, Ming- és Csing-dinasztia császári palotája Pekingben, az első kínai császár, Csin Shi Huang Ti síremléke az agyaghadsereggel, a Nyári rezidencia és a „Császári Kertek” Pekingben, a „Mennyei Béke” temploma: a császári áldozati oltár szintén Pekingben, Ming- és a Csing-dinasztia császári síremlékei, stb.
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (lásd előző szakasz) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Kínához: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Kína ajánlója egy másik megközelítésből:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., ha szereted az állatokat és különösképpen a pandákat, akkor Makóban vár a Macau Giant Panda Pavilion, és ha már itt jársz akkor keresd fel a Ma Kok Miu templomot, nézd meg a Taipa hidat, vagy a Szent Pál székesegyház romjait, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Kínára jellemző élményeket, kalandokat (pl., ha szeretnél kicsit kiszakadni a nyüzsgő városi forgatagból, akkor feltétlenül keresd fel Hongkongban a Lantau szigetét, már a felvonóból is csodás a kilátás, így a természet szerelmeseinek és az aktív pihenést kedvelőknek különösen ajánljuk. Ha már erre jársz Hongkongban, úgy érdemes felkeresni a Stanley tengerparti halászfaluját is, de ne hagyd ki Hongkong kétemeletes villamosát, a Hong King Tramways-t, vagy más néven Ding Ding-et sem. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt nagyon élvezetes program a a Hongkong Disneyland, ami nagyon könnyen megközelíthető a metróval is.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., három hétre) és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel Kínában. Ha van kedved, járj be minél nagyobb területet ebből a csodálatos országból, hiszen szinte minden része más és más arcát mutatja (pl., fedezd fel még Nyugat Kínát benne Tibettel, vagy Sanyát a kínaiak kedvenc nyaralóhelyét, stb.)
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – egy teljesen külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Bár Magyarországról már van több közvetlen járat Kínába, de – hacsak nem fontos a gyors odajutás – úgy utazz átszállással és így lehetőséged lesz open-jaw jegyet vásárolnod, vagy olyan városokban átszállni, ahol még nem voltál. Így “többletköltség nélkül” megállhatsz ezekben az “átszálló” városokban is pár napra és itt is körülnézhetsz. Általában jó árú és kézenfekvő megoldás Moszkván keresztül utazni, de érdekes lehet Kijev, Minszk, de akár Isztambul, vagy Helsinki is.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi  jüanból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., sétahajózás a Huangpu folyón, luxus lakosztályban való elhelyezés, business repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása