fbpx

Indiai utazás-Arany Háromszög

9 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 255.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 330.000Ft/főtől (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 20-25%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 175.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • repülőjegy (Budapest – Delhi – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó sofőrrel, korlátlan kilométer használattal, biztosítással
 • az út során az Aranyháromszög nagyobb városait (Ó-Delhi és Új-Delhi, Jaipur, Agra) és a környékükön található nevezetességeket nézhetjük majd meg, de mivel bérelt autóval és sofőrrel utazol, így azt nézel meg, amit szeretnél, illetve ott és akkor állsz meg, ahol és amikor csak akarsz.
 • A kihagyhatatlan  látványosságok, nevezetességek: Ó-Delhi és Új-Delhiben: India kapu, Raj Ghat, Indira Ghandi emlékműve, Laksmi Narajan szentély, Qutab Minar komplexum, Jama Masjid, Vörös Erőd sikátorai, a Nagy Bazár, Parlament. Jaipurban és környékén: Jal Mahal, Jaigarh erőd, Gaitor és a maharadzsa palotaegyüttese, Szelek Palotája, Albert Hall, Amper Palota, Jantar Mantar, Amber Fort. Míg Agraban Sikandra mauzóleum, Agrai erőd, Taj Mahal (amit a világ 7 csodája között tartanak számon).
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Szilveszter) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Indiai pillanatképek

Ázsia-India-Goa-Fákkal benőtt régi erőd
Ázsia-India-Jaipur-Hawa Mahal-(Szél Palota)
Ázsia-India-Turbános kígyőbűvölő
Ázsia-India-Ganesha-Buddha figurák a bazárban
Ázsia-India-Hemis Nemzeti Park-Hóleopárd
Ázsia-India-Rajasthan-Szent emberek
Afrika-Zanzibár-Nungwi strand
Ázsia-India-Aromás fűszerek a piacon
Ázsia-Nepál-Chitwan National Park Nepal-Orrszarvú
Ázsia-India-Menyasszony keze hennával és ékszerekkel díszítve
Ázsia-India-Agra-Mosolygós nő
Ázsia-India-Punjab-Szikh férfi
Ázsia-India-Boldog család
Ázsia-India-Henna és esküvői gyűrű a menyasszony kezén
Ázsia-India-Goa-Színes tükrös övek
Ázsia-India-Delhi-Színes fűszerek és gyógynövények a piacon
Ázsia-India-Delhi-Holi fesztivál
Ázsia-India-Egy hennás menyasszony keze-Eskűvői rituálé
Ázsia-India-Amber Fort-Festett elefánt
Ázsia-India-Jaipur-Tradicionális zenét játszó zenészek
Ázsia-India-Hennázott női kezek-Esküvői szertartásra készülve
Ázsia-India-Goa folyó-Dudhsagar vízesés
Ázsia-India-Agra-Uttar Prades-Mókusok hada
Ázsia-India-Bangalore-Bangalore Palota
Ázsia-India-Goa-Zuari folyó trópusi erdővel és pálmafákkal
Ázsia-India-Rajasthan-Vidám bajuszos bácsi
Ázsia-India-Delhi-Vörös erőd
Ázsia-India-Delhi-Vörös erőd
Ázsia-India-Delhi-Humayun's Tomb
Ázsia-Bhután-Fecskefarok pillangó
Ázsia-India-Agra-Taj Mahal
Ázsia-India-Delhi-Sansad Bhawan-Szökőkút
Ázsia-India-Delhi-Jahaz Mahal Ship Palace napfelkeltekor
Ázsia-Nepál-Chitwan Nemzeti Park-Orrszarvú
Ázsia-Bhután-Fecskefarok pillangó

 • UNESCO világörökségek közül: Agra erődje,Tadzs Mahal, Fatehpur Sikri (a nagymogul városa), A Vörös Erőd épületegyüttese, Jantar Mantar (Jaipur), Qutab Minar és építményei (mecsetek, sírépítmények), umayun császár síremléke (Delhi)
 • Az Indiában megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből pedig annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Indiához: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet India ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy igazi indiai különleges programon, pl., a Holi fesztiválon, ahol az emberek máglyával űzik el a gonoszt, színes festékes vízzel locsolják egymást, emlékezvén Krishna cselekedeteire, de  szintén felejthetetlen élmény lesz, ha egy kicsit letérsz a városi főutcákról és betekintesz a mellékutcákba és a házak kapuján.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Indiára jellemző élményeket, kalandokat: pl., vegyél részt egy helyi esküvőn, ahol minden vendéget szívesen látnak, vagy “edd végig” az indai konyhát és kiderül, hogy az Erős Pistánál is vannak sokkal csípősebb fűszerek.
 • Próbáld ki Delhi valamelyik elegáns éttermét (pl., a Chor Bizarre-t, vagy a Karim’s éttermet).
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további indiai látványosságokat, vagy közeli országokat, hiszen ha már ide eljutottál, akkor ezt már relative kisebb plusz költségből megteheted. Pl., ugorj le egy kicsit pihenni a tengerpartra Goa-ba vagy kapcsolj hozzá ezen kiránduláshoz egy izgalmas Sri Lankai körutazást, esetleg egy Maldív-szigeteki nyaralást.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. viszonylag jó áron repülhetsz Delhibe Isztambulon vagy Kijeven keresztül, de  ha számodra a gyorsaság  a legfontosabb tényező, akkor utazz egyenesen, Bécsből Indiába átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl.,belépőjegy a Jaigarh-erődbe,vagy a Jai Viilas palotába, kirándulás és belépőjegy Gwaliorba, luxus lakosztály bármely szállodában, hangulatos vacsora egy helyi luxus étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása