fbpx

Barangolás Perzsiában

9 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 285.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 560.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 190.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Bécs – Teherán – Budapest) közvetlen járat illetékkel, adókkal, csomagdíjjal és étkezéssel
 • belföldi repülőjegy: Shiraz – Teherán
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az egyes városok között bérelt autó/taxi sofőrrel
 •  az út során számos várost, nevezetességet keresünk majd fel. Teherán (pl., Archeológiai Múzeum, ékszermúzeum, Golesztán Palota-együttes), Khomeini Ayatollah mára zarándokhellyé vált síremléke, Kásán (oázisváros), Iszfahán (Ali Qapou palota, Imam és Sheikh Lot Follah mecset, Chehel Sotun, Vank Katedrális, Péntek mecset, stb.), Jazd (Jame mecset, Amir Chakhmaq komplexum, Tűz Templom, stb.), Paszargadai (Kürosz király sírhelye), Perszepolisz, Shirazban  Narenjestan vagy az Eram kert, Nasir ol Molk mecset, Háfiz sírja, Karim Kán erőd és a Vakil mecset, stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján tetszőlegesen bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Iráni pillanatképek

Ázsia-Irán-Út a hegyekbe
Ázsia-Irán-Isfahan-Shah-mecset
Ázsia-Irán-Öreg kastély
Ázsia-Irán-Chahkooh Valley
Ázsia-Irán-Imam Huszein szentélye
Ázsia-Irán-Persepolis-Ősi Achaemenid királyság fővárosa-Napkelte
Ázsia-Irán-Teherán-Grand Bazár-édesség shop
Ázsia-Irán-Isfahan-Nagy Bazár-Kézműves termékek
Ázsia-Irán-Teherán-Grand Bazár-Fűszerek, aszalványok
Ázsia-Irán- Nain-i Jame-mecset mennyezeti díszítése
Ázsia-Irán-Fiatal muszlim nő virágok közt
Ázsia-Irán-Kendős muszlim nő
Ázsia-Irán-Mahan-Shazdeh kert
Ázsia-Irán-Shiraz-Vakil Bazár-Perzsa szőnyegek
Ázsia-Irán-Modern muszlim nő fiával
Ázsia-Irán-Kharanaq-Elhagyott sár és tégla falu
Ázsia-Irán-Teherán-Golestan Palace
Ázsia-Irán-Teherán-Azadi Tower
Ázsia-Irán-Arg-e Rayen agyagromok
Ázsia-Irán-Teherán-Azadi-emlékmű-Fény show
Ázsia-Irán-Teherán-Golestan Palace
Ázsia-Irán-Isfahan-Imam mecset
Ázsia-Irán-Perzsa nők a homokban

 • UNESCO világörökségek közül: Persepolis romjai, Irán örmény monasztikus épületei, A Meidan Imam (Királyi Tér) Isfahanban, Golesztán Palota
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen – ha szeretnéd – ezt az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze Neked, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok és nevezetességek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Iránhoz: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Irán ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető, csak döntsd el, hogy mi érdekel, vagy kérdezz meg minket, hogy mit javasolunk.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Iránra jellemző élményeket, kalandokat (pl., keresd fel a csodálatos Chahkook Canyon-t Qeshm-ben, vagy a Shazdez Garden-t  Kerman-ban, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (két, három hétre) és nézz meg minden olyan iráni látnivalót, mely Téged érdekel, vagy kösd össze ezt az utazást, pl. Azerbajdzsáni, vagy Törökországi kirándulással.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Iránba Isztambulon, vagy Bakun keresztül, így ezen városokkal is megismerkedhetsz, de ha számodra a gyors odajutás a fontos szempontból, akkor indulj Bécsből és úgy átszállás nélkül utazhatsz.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., business osztályra szóló repülőjegy,  luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi exkluzív étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása