fbpx

Maldív-szigeteki nyaralás

10 nap / 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 520.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 750.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 30%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 230.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Maldív-szigetek (Male) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • hajós transzfer Male nemzetközi repülőteréről a kiválasztott szállodába, szigetre
 • egy Maldív-szigeteki külföldi utazás a világ egyik legszebb szigeteiről, gyönyörű tengerpartjairól és a szebbnél szebb szállodákban eltöltött pihenésről és feltöltődésről szól, de itt is részt vehetünk olyan kirándulásokon, melyek révén megismerhetjük a Maldív-szigetek egyediségét és a tenger élővilágát,
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Maldív-szigeteki pillanatképek

Ázsia-Maldív szigetek-Trópusi tengerpart-Pálmafák
Ázsia-Maldív szigetek-Trópusi tengerpart-Pálmafák
Ázsia-Maldív szigetek-Trópusi tengerpart-Pálmafák

 • Jelenleg még nincs a Maldív-szigeteken UNESCO világörökségi helyszín, de a klímaváltozás hatásai miatt – vélhetően – globális összefogásra lesz szükség a szigetvilág (egy részének) megmentéséért, hiszen a Maldív-szigetek átlagos magassága mindössze 2(!) méter.
 • Bár nagyon kis alapterületek a nyaraló szigetek, de ennek ellenére a kiválasztott sziget/szálloda saját szolgáltatásain (tematikus éttermek, fitness, wellness, spa, masszázs, fürdőzés, stb.) túl lehetőségünk van aktívan is kikapcsolódni.
 • Befizethetünk egy hajós (vitorlás, motoros, katamarán) kirándulásra, valamelyik álomszép kis szigetre, vagy horgászhatunk, búvárkodhatunk, snorkelezhetünk,  vagy kajakozhatunk, SUP-ozhatunk (stand-up padel), de akár  hirdoplanról is megcsodálhatjuk ezt a gyönyörű vidéket.
 • Ha egy kicsit több életre  vágyunk úgy kiránduljunk el a Male-ba és nézzük meg, miként élik a helyiek  mindennapi életüket a világ egyik legkisebb fővárosában egy piciny szigeten
 • A Maldív-szigeteken elérhető látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy az elérhető programok, látványosságok közül, melyiken szeretnél résztvenni, megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm közül az első a Maldív-szigetek hivatalos turisztikai ajánlója, míg a  második a Lonely Planet Maldív-szigeteket bemutató kisfilmje:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., ha szereted a víz alatti élővilágot akkor búvárkodj vagy sznorkelezz szinte bárhol, de ha inkább helyi kulturális élményeket szeretnél, akkor kirándulj el Male-ba és látogasd meg pl., a Hulhumale Mecsetet, vagy a kivilágított Sinemale hidat.
 • Ha teljesen Maldív-szigeteki élményeket, kalandokat szeretnél, akkor nézd meg pl., Maléban a különleges formájú Tsunami Monument-et, keresd fel a Veligandu szigeten a Veligandu Island Beach-et, vagy Vaavu Atollnál Alimatha partjait és mártózz meg a habokban.
 • Ha megteheted, utazz el még hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további környékbeli látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már ilyen messzire utaztál, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy SriLankai, vagy Indiai kitérőhöz, kiránduláshoz a Maldív-szigeteki nyaralás előtt?
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz a Maldív-szigetekre Doha-n, Dubai.on, vagy Abu Dhabin keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön pár napot.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (A szállás/szolgáltatáscsomag foglalásnál ne felejtsd el, hogy egy szigeten fogsz nyaralni, ahol egy, max. két szálloda található, így nem lesz lehetőséged arra, hogy “más”, olcsóbb, helyi étteremben étkezz, mert minden ilyen lehetőség a szállodához fog tartozni és nagyon magas lesz az ára.)
 • Az, hogy ki, hányszor és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 12.000Ft-nyi helyi pénzből már meg tudod oldani, az étkezésed egy négy csillagos szállodában alapszinten. De persze, nagyon sokan nem négycsillagos szállodába mennek majd, hiszen a Maldív-szigetek a luxusról szól, ami az étkezés árában is meg fog mutatkozni, hiszen a luxusszállodák, egyedi, sokszor nagyon látványos tematikus éttermeiben a határ a “csillagos ég”.
 • Ezért azt javasoljuk, hogy foglalj teljes ellátást, de minimum a vacsorád legyen benne a szobaárban, mert ezzel is sokat meg tudsz takarítani.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl. búvár és snorkeling túrák költsége, luxus víz feletti bungallóban való elhelyezés, business repülőjegy ára, hangulatos vacsora egy vízalatti étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni)
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása