fbpx

Körutazás Japánban

10 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 390.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 800.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50-55%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 290.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Tokió /Japán/ és Osaka /Japán/ – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás alatti vonatköltség, ugyanis a világhírű japán vonatokkal közlekedünk az egyes úticélok, városok között, illetve a városokon belül a helyi buszközlekedést vesszük igénybe
 • az út során számos helyi várost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk fel, pl., Tokióban a Skytree torony, Meiji-szentély, Kamakura, Hakone (Nemzeti Park), Kyoto-ban (Kiyomizu buddhista templom, Ginkakuji ezüst pagoda, Heinan szentély, Arany Pavilon), valamint ellátogathatunk Nara-ba és Osaka-ba is.
 • ezeken a városokban, helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk majd meg, köztük a leghíresebbeket, pl., Asakusa-templom (Tokió legrégibb és legnépszerűbb buddhista temploma), Kegon-vízesés  és az ország szent hegyének tartott Fudzsit
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást tervezzük meg Neked, úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

 Pillanatképek Japánból

 • UNESCO világörökségek közül: az ősi Kyoto történelmi műemlékei (Kyoto, Uji és Otsu városa), hiroshimai Béke Emlékmű (Genbaku Dome), Nikko szentélyei és temploma, valamint a Fudzsi, a japánok szent hegye
 • Ezen utazás során megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva tervezzük meg Neked, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Japánhoz: az első, az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Japán ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl. ha szereted az aktív pihenést akkor látogass el Nikko-ba, és körülötte lévő Nemzeti Parkba, túrázz el a Cape Kamui-hoz Hokkaidoban, és sétálj végig a gerincen, vagy keresd fel a japánok szent szigetét a Miyajima-t stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Japánra jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el Kiotóba, ahol egy mesterséges tó partján álló nagyon szép templomot láthatsz (Kinkakuji Temple) vagy Fushimi-be, a japánok egyik vallási szent helyére (Fushimi Inari-taisha Shrine). A történelem iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk Hiroshima-ban a Béke Emlékparkot, míg az építészet iránt iránt érdelődőknek a Chureito Pagodát Fujiyoshida-ban, amely magában is különleges, de emellett még csodás a kilátás a Fudzsira is. A vonatok szerelmesei ne hagyják ki a SCMAGLEV and Railway Park-ot Nagoyaban, a szusi kedvelők pedig többezer ínyenc étterem közül válogathatnak (pl., Tokióban a Nobu Tokyo, Sushiryori Inose, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót Japánban, mely Téged érdekel. Ha van kedved, utazz el Okinawa-ra és nyaralj pár napot ezen a szubtrópusi szigeten, de ha inkább a “hidegebb” területek érdekelnek, úgy  látogasd meg a Hokkaido prefektúrát és vegyél részt a ‘juki macurin’, azaz a szapporói hófesztiváon.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Japánba Kínán (Peking, Shanghai) keresztül és tölts el ezekben a városokban is pár napot, így saját szemeddel is megtapasztalhatod, milyen eltérő módon éli mindennapjait ezen két, ázsiai gazdasági hatalom. Természetesen még számos más országon is utazhatsz Japánba, így csak rajtad múlik, hogy mit, mely országot/várost kapcsolod bele ezen utazásodba.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi  jenből már bőségesen meg tudod oldani az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, business repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása