fbpx

Vietnám-Laosz-Kambodzsa körutazás

16 nap, 13 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 380.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 995.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 60-65%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 310.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Hanoi és Saigon – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Hanoi – Luang Parbang és Luang Prabang – Siem Reap
 • 13 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az út során az egyes országokon belül autóbusszal, minibusszal, komppal, hajóval, iránytaxival utazunk annak megfelelően, hogy melyik a legmegfelelőbb/legideálisabb számunkra
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk majd fel, pl., Luang Prabang, Hanoi, Ha Long-öböl, Hoi An, My Son, Hue, Saigon, Cu Chi alagutak, Siem Reap, Banteay Srei, Angkor, Chong Khneas, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., a lenyűgöző Kunag Si vízesést, Angkor Wat-ot, a Pillangó farmot, hajózhatunk azokon  a helyszíneken ahol az Indokína című filmet forgatták, vagy a Parfüm folyón a Thien Mu pagodát is meglátogathatjuk
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Holdújév) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Laoszi, Vietnámi, Kambodzsai pillanatképek

Ázsia-Vietnám-Laosz-Tad Pha Suam vízesés-Bambusz függőhíd
Ázsia-Vietnám-Laosz-Viantiane-Fekvő buddha szobor
Ázsia-Vietnám-Mu Cang Chai-Yen Bai-Rizsteraszok
Ázsia-Vietnám-Idős néni telefonnal
Ázsia-Vietnám-Fröcskölő gyermek a folyónál
Ázsia Vietnám Mu Cang Chai Yen Bai Riszteraszok külföldi utazás
Ázisa-Vietnám-Laosz-Barlang bejárata
Ázsia-Vietnám- Mu Cang Chai-Rizsmezők
Ázsia-Vietnám-Hanoi-Motorosok
Ázsia-Vietnám-Ho Chi Minh-Motorosok
Ázsia-Vietnám-Ho Chi Minh-Suoi Tien Park
Ázsia-Vietnám-Laosz-Triumph kapu
Ázsia-Vietnám-Mu Cang Chai-Rizsföldek
Ázsia-Vietnám-Burma-Buddhista pagoda
Ázsia-Vietnám-A leghosszabb felvonó a Phu Quoc-szigeten
Ázsia-Vietnám-Hue-Díszes épület
Ázsia-Vietnám-Sapa-Rizsföld teraszok
Ázsia-Vietnám-Thanh Hoa-Lam Kinh templom
Ázsia-Vietnám-Hoi Ann-Fedett híd
Ázsia-Kambodzsa-Angkor Wat templom
Ázsia-Kambodzsa-Angkor-Fagyökerekkel körülvett Ta Prohm templom romjai
Ázsia-Kambodzsa-Angkor-Bayon templom bejárata
Ázsia-Kambodzsa-Angor Wat-Buddhista templom
Ázsia-Laosz-Tradícionális ruhás hölgy
Ázsia-Kambodzsa-Siem Reap-Angkor-Bayon templom
Ázsia-Laosz-Vientiane-Ázsia lány
Ázsia-Laosz-Viabtine-Hor Phra Keo templom-Buddha szobor
Ázsia-Laosz-Nam Song folyó-Hőlégballon
Ázsia-Vietnám-Luang Prabang-Tat Kuang Si vízesés
Ázsia-Kambodzsa-Sihanoukville-Napozóágyak a parton

 • UNESCO világörökségek közül: Angkor Wat és Angkor Thom romjai (Kambodzsa), Luang Prabang óvárosa (Laosz), Ha Long öböl, Hué császárváros műemlékegyüttese és a My Son Szentély (Vietnám)
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül, tételesen felsorolva az előző blokkban) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a körutazáshoz: az első Vietnám hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Kambodzsa, Laosz és Vietnám ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., pihenj az utad végén a tengerparton, akár Sihanoukville-ben Kambodzsában, de akár bármelyik Thai szigeten)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a felkeresett országokra jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el Si Phan Don-ra (a 4000 szigetre), ahol édesvízi delfinekkel találkozhatsz, vagy keresd fel a Bolaven Plateau régiót, ahol hideg éghajlat, érdekes természeti látnivalók és csodás vízesés vár rád, vagy látogass el a Sun World Ha Long Parkba, horgássz a Ha Long Bay öbölben, vagy ha kedved van hozzá, keresd fel a szörfözés fővárosát Vietnámban, a China Beach-et, de mindenféleképpen ülj fel egy riksára és azzal indulj városnézésre, stb.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl. három-négy hétre) és nézz meg minden olyan Dél-kelet Ázsiai látnivalót, mely Téged érdekel. Nagyon jó ötlet egy tengerparti pihenéssel lezárni egy ilyen hosszú körutat, így tölts egy hetet Sihanoukville, vagy bármelyik közeli sziget (pl., Koh Ru) tengerpartján. De ha egy kicsit nagyobb életre és “aktivabb” helyekre vágysz, úgy ugorj át bármelyik felkapott Thai szigetre (pl., Phuket, Koh Samui, Koh Phangan), vagy nem annyira felkapottra (pl., Kho Chan, Kho Lanta, vagy Kho Lipe).
 • Nagyon jó ötlet összekötni egy ilyen összetett Délkelet-Ázsiai utat, még további környékbeli, de teljesen más típusú országgal, hiszen – szinte – fillérekért juthatsz el ezekbe, hála a rengeteg nagyon kedvező árú fapados (és nemzeti) légijáratnak. Kézenfekvő megoldás lehet Szingapúr, vagy Hongkong, de akár Burma is nagyon jó választás lehet.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., érkezz meg Dél-kelet Ázsiába Malájzián (Kuala Lumpur), vagy Hongkongon, esetleg Pekingen, Shanghaj-on keresztül és így szinte ingyen, betekintést nyerhetsz ezen országok mindennapi életébe is. Pláne, ha nemcsak egy hosszabb átszállást választasz ezekben a városokban, hanem, akár több napot is eltöltesz itt.
 • Mivel Budapestről (még) nincs közvetlen járat Délkelet-Ázsiába, így az is egy érdekes megoldás, ha olyan európai városból utazol közvetlen repülőjárattal ide, ahol még nem voltál, és egy hosszabb stop esetén ezekben a városokban is tehetsz egy élménydús városnézést. Egy-két tipp: Helsinki, Moszkva, vagy Isztambul.
 • Az ilyen távoli célpontok/járatok esetén, szinte határtalanok a lehetőségek, így csak rajtad múlik, hogyan teszed még élménygazdagabbá az utazásod.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajókirándulás a Halong Bay öbölben, vagy barlangtúra a Dau Go Cave-ban, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi felső kategóriás étteremben, vagy business osztályú nemzetközi repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása