Betekintés a Himalája csodálatos országaiba

14 nap, 12 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén4

irányár kb. 620.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 969.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 30-35%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Kathmandu – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Kathmandu – Thimpu; Thimpu – Kathmandu
 • 12 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az út során az egyes országokon belül autót, vagy taxit bérlünk sofőrrel, annak függvényében, hogy melyik a legmegfelelőbb/legideálisabb számunkra. Nepálban autót bérlünk sofőrrel és így közlekedünk 5 napon át, majd Bhutánban taxival utazunk
 • az út során nagyon sok várost és helyi látványosságot keresünk majd fel, pl., Kathmanduban Palota tér, Hanuman Dhoka; Nagarkot; Bhaktapurban Durbar tér, Malla uralkodó Palotája Taleju szentély; Taumadhi, Datattraya; Dardzsilingban a Tigriscsúcs és Kőrösi Csoma Sándor sírja; Gangtok, Rumtek kolostor, Thimbuban Zangdopel templom, Changlimathang stadion, Chorten Emlékmű; Paroban Rimpung Dzong, Pashupatinath (a hinduk legszentebb szentélye) Boudhanat, stb.
 • a fenti városokban található leghíresebb nevezetességek, amiket szintén megnézhetünk: pl., Kathmandu-ban: Swayambhunath (a világ egyik legrégebbi sztúpája), Phuntsholing-ban (Zangdo Pelri Templom, ami a Guru Rinpocse mennybéli lakhelye), Paro (Tigris Fészke templom)
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Holdújév) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Nepáli, Bhutáni pillanatképek

Főoldal-Életérzés-Szabadság
Ázsia-Nepál-Katmandu-Bhaktapur Palota-Ősi páva ablak
Ázsia-Nepál-Chitwan National Park Nepal-Orrszarvú
Ázsia-Nepál-Mont Everest alaptábor-Imazászlók
Ázsia-Bhután-Fecskefarok pillangó
Ázsia Nepál Katmandu Sztúpa külföldi utazás
Ázsia-Bhután-Fecskefarok pillangó
Ázsia-Nepál-Sztúpák és a hegyvonulat
Ázsia-Nepál-Trópusi dzsungel a kora reggeli órákban
Ázsia-Nepál-Katmandu-Bhaktapur
Ázsia-Bhután-Thimphu-Rizsföldek a Pho Chhu folyó mellett
Ázsia-Bhután-Thimphu-Buddhista templom
Ázsia-Bhután-Imakerekek
Ázsia-Bhután-Paro völgy-A Tigris fészek kolostora

 • UNESCO világörökségek közül: Sagarmatha Nemzeti Park (Mount Everest), és a Kathmandu-völgy
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Nepálhoz: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Nepál ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., a Pahupati Nath történelmi sétálóövezet felkeresése (Kathmandu), vagy a Golden Temple vallási kegyhely (Patan), stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Nepálra/Bhutánra jellemző élményeket, kalandokat (pl., a túrázás és hegymászás szerelmeseinek kihagyhatatlan az Annapurna Mountain Range (Annapurna Region), és a Mount Everest (Sagarmatha National Park), vagy a szintén csodás Poon Hill (Pokhara) felkeresése, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved túrázz sokat, akár Nepálban, akár Bhutan-ban, vagy tölts el pár napot az idevezető úton, pl., Indiában.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Nepálba Indián, vagy Isztambulon, esetleg Dubai-on keresztül, így lehetőséged lesz ezen városokban is egy hosszabb/rövidebb városnézésre, vagy ha telítődsz a hegyekkel, úgy pihend ki a sok túrázás fáradalmait Goa-ban a tengerparton.
 • Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 

 • a reggelin kívüli étkezések. Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., múzeumok/sztúpák belépőjegyei, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi luxus étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 • Ha nem ilyen (erre az úti célra tervezett) utat/utazást szeretnél, akkor bármely elképzelt/kitalált utazásod megtervezzük és összeállítjuk Neked, úgy hogy teljesen Rád (az igényeidre, vágyaidra, álmaidra) lesz szabva és rengeteg extra infót, tippet, foglalási trükköt adunk majd mellé, mellyel további nagy összegeket takaríthatsz meg az utad során. A komplett út összeállító szolgáltatásunkat ITT találod!
 • Ha az utazásaidat Te szeretnéd Magadnak megszervezni, míg tőlünk csak javaslatokat, ötleteket, tippeket szeretnél, úgy inspirációs jelleggel mindig nézz szét a weboldalunkon, míg a nagyon hasznos és költségkímélő utazási tippekért, ötletekért iratkozz fel a hírlevelünkre ITT; de ha elakadtál a szervezésben, vagy szeretnéd tudni, hogy miként spórolhatsz több tíz-, de akár százezer forintot az egyes utazási tételeken, költségeken, kérj tőlünk telefonos támogatást, utazási tanácsadást ITT!
 • Ha már összeállítottad a saját hasonló utad, vagy kacérkodsz egy utazási irodánál befizetni egy hasonló, vagy ugyanilyen utazásra, de kíváncsi vagy, hogy tudunk-e ugyanazért az árért jobb, tartalmasabb, személyedreszabottabb utazást összeállítani, vagy tudunk-e egy ugyanolyan utat kedvezőbb áron Neked összeállítani, akkor KATT IDE és kérd a nagyon kedvező árú ár/út összehasonlító szolgáltatásunk!

 

menü bezárása