fbpx

Tokiói Olimpia Utazás
(tetszőlegesen választott időszakra/versenyekre)

Tokiói Olimpia Utazás (pl. 8 nap, 7 éjszaka – a választott időszakra) 3-4*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 490.000Ft/főtől

 A Tokiói Olimpiára meghirdetett, hasonló hosszúságú, utazási iroda által szervezett csoportos utazás átlagára kb. 1.100.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha még sikerül akciós repülőjegyeket vásárolni, úgy akár már 340.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • Nemzetközi repülőjegy (Budapest – Tokió /Japán/  – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal.
 • 7 éjszakára szállás 3-4*-os, magas utasértékelésű hotelekben, Tokió vonzáskörzetében kétágyas elhelyezéssel, reggelivel.
 • Az utazás alatti vonatköltség (Japan Rail Pass – bérlet). A világhírű japán vonatokkal közlekedünk az egyes úti célok, városok között, illetve a városokon belül a helyi tömegközlekedést (vonat, metró, busz, stb.) vesszük igénybe.
 • Ezen utazás fő célja az Olimpia eseményein (versenyek, mérkőzések, stb.) való szurkolói részvétel, de javasoljuk, Japán legismertebb, legfontosabb látnivalóinak a megnézését, felkeresését is. A fenti irányárba a javasolt látnivalók felkeresését belekalkuláltuk, de az Olimpiai versenyekre szóló belépőjegyeket nem, mivel ezek típusa és ára érdeklődés-, sportág és versenynap függők, így egyedi szempontok és igények alapján szerzendők be a jegyek itt: https://olimpiajegy.hu.
 • A versenyhelyszínek mellett, a Tokiói Olimpia Utazás során az alábbi nevezetességek, látnivalók felkeresését javasoljuk. Tokióban és környékén: Skytree torony, Asakusa templom, Daiba (a kivilágított Rainbow híd), Meiji-szentély, Kamakura, Hakone (Nemzeti Park), Taitó-ban az Asuka, a Tokyo Nemzeti Múzeum, és az Ueno Park, Chuo-ban a Ginza és a Hama Rikyu Gardens és a Fuji, a japánok szent hegye. Kyoto-ban Kiyomizu buddhista templom, Ginkakuji ezüst pagoda, Heinan szentély, Arany Pavilon. Nara-ban Todai-ji templom, Nara Park, Kasuga Grand Shrine, Yoshikien, stb.
 • Ezen felsorolás nem teljes, inkább ötletadó, de a Japan Rail Pass bérletünk révén érdemes végigjárnunk ezen helyeket, városokat, hiszen Sinkanszen szuper-vonatokkal relatíve gyorsan elérhetők és felkeresésükkel  betekintést nyerhetünk mind a mai (Olimpia mögötti), mind az ősi Japán életébe.
 • Az itt javasolt városokban, helyszíneken – felsoroltakon kívül – számtalan egyéb nevezetességet és látnivalót nézhetünk meg, így célszerű ezen kirándulásokat az egyedi igényekre, érdeklődésre szabni.
 • Tokió már korábban is rendezett nyári játékokat, míg Naganó-ban és Sapporo-ban, téli olimpiai a játékok kerültek megrendezésre korábban. A 2020-as nyitóünnepség július 24-én lesz, míg a záró rendezvény augusztus 9-én. Az Olimpia hivatalos programját és a versenyek menetrendjét ITT találod
 • A fent megadott irányár február elején került megállapításra. Mivel az Olimpia a Világ legismertebb és legtöbb néző által követett eseménye, így nagyon sokan szeretnék a helyszínen megnézni és szurkolni a kedvenceiknek. Ezért – ahogy ahogy közeledik a verseny időpontja – egyre magasabbak lesznek a repülőjegyárak, de legfőképp a szállásárak. Tokióban már most aranyáron mérik a szállásokat, ráadásul sokkal kevesebb áll a nézők, szurkolók rendelkezésére, mint amennyire szükség lenne. Ezért jópár foglalási trükköt, megoldást, lehetőséget be kell vetnünk, ha “reális árat” szeretnénk fizetni ezért a semmi máshoz nem fogható, négy évente átélhető, fantasztikus élményért.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk. A Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást tervezzük meg Neked, úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

 Pillanatképek Japánból

Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió Oszlopok
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió Nara Park
Ázsia Japán Tokió Kyoto Bambuszok
Ázsia Japán Tokió Lámpák
Ázsia Japán Tokió Nara Park
Ázsia Japán Tokió
Ázsia Japán Tokió Lampionok
Ázsia Japán Tokió Mount Fuji
Ázsia Japán Tokió Mount Fuji
Ázsia Japán Tokió Építészet
Ázsia Japán Tokió Mount Fuji
Ázsia Japán Tokió Fuji
Ázsia Japán Tokió Kastély
Ázsia Japán Tokió Építészet
Ázsia Japán Tokió Olimpia 2020
Ázsia Japán Tokió Csodás természet
Ázsia Japán Tokió

 • Ennek az utazásnak a legfontosabb látványossága, eseménye maga az Olimpia, így mindenki annyi és olyan olimpiai versenyen, mérkőzésen vesz részt, amennyin csak szeretne és amennyit az ideje,  pénztárcája megenged. Ezek mellett mindenképpen javasoljuk, hogy minél több – Olimpiától független –  japán nevezetességet, látnivalót is nézzetek meg!
 • UNESCO világörökségek közül Tokióban felkereshetők az Ogaszavara-szigetek és Le Corbusier építészeti munkái. Melyek mellett megtekintésre ajánljuk még az alábbi japán UNESCO világörökségi helyszíneket is. A teljesség igénye nélkül: Fudzsi, a japánok szent hegye, az ősi Kyoto történelmi műemlékei (Kyoto, Uji és Otsu városa), hiroshimai Béke Emlékmű (Genbaku Dome), Nikko szentélyei és temploma, Himeji-jo, stb.
 • Ezen utazás során megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (lásd előző blokk, illetve az ajánlók, úti könyvek) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva tervezzük meg Neked, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Tokiói Olimpia Utazás-hoz: az első, Tokió bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Tokió ajánlója:
 • Ez a Tokiói Olimpia utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. Sőt, sokan csak az Olimpián szeretnének kint lenni és annak keresik a lehető legkedvezőbb árú módját, megoldását (időzítés, repülőjegy, szállás, közlekedés, stb.). így ha Te is csak ezt keresed, úgy ebben is tudunk segíteni.
 • De ha az Olimpián kívül más is érdekel Japánból úgy az alábbiakat javasoljuk. (pl.) Látogass el Kiotóba, Japán régi fővárosába, számtalan gyönyörű templomot, szentélyt, épületet, kertet találsz, pl., Kinkakuji Temple, vagy Fushimi Inari-taisha Shrine, mely a japánok egyik vallási szent helye. A történelem iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk Hiroshima-ban a Béke Emlékparkot és a Chureito Pagodát Fujiyoshida-ban, amely magában is különleges, de emellett még csodás a kilátás nyílik a Fudzsira is.
 • Ha érdekelnek az építészeti látványosságok, ha vonz a felhőkarcolók hihetetlen magassága, akkor keresd fel a Tokyo Metropolitan Government Buildings épületegyüttesét (Sindzsuku), valamint a Tokyo City Observation Deck égbe nyúló tornyait (Roppongihills), vagy a Tokyo Towert (Minato). Utóbbi esetében a torony tetejéről az egész várost láthatod, este pedig kivilágítva igazán különleges látványban lehet részed.
 • Amennyiben az aktív pihenést részesíted előnyben, akkor látogass el a Hama Rikyu Gardensbe, vagy akár Nikko-ba, és körülötte lévő Nemzeti Parkba Ha távolabbi kirándulásra vágysz, úgy túrázz el a Cape Kamui-hoz Hokkaidoban és sétálj végig a gerincen, vagy keresd fel a japánok szent szigetét a Miyajima-t útban Hiroshima felé, stb.
 • A vonatok szerelmesei ne hagyják ki a SCMAGLEV and Railway Park-ot Nagoyaban, de Tokióban – az olimpiai helyszínekre való eljutás során – és azon túl is – érdemes tesztelni a metróhálózatot, mely nagyon gyors és könnyen átlátható rendszer.
 • A kulináris élvezetek kedvelői, pedig több ezer ínyenc étterem közül válogathatnak (pl., Sindzsukuban a Ninja Shinjuku, vagy Otemachiban a Zessan, stb.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót Japánban, mely Téged érdekel és ha már elég volt a sok különleges és egyedi látnivalóból, úgy repülj át Okinawa-ra és nyaralj pár napot ezen a szubtrópusi szigeten. De ha inkább a “hidegebb” területek érdekelnek, úgy  látogasd meg a Hokkaido prefektúrát és keresd fel Szapporót, az 1972-es Téli Olimpiai Játékok helyszínét.
 • Amennyiben jó áron szeretnél eljutni az Olimpiára, úgy használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket. Így egyrészt sokkal olcsóbban fogsz eljutni az Olimpiára, mintha “egyenes” repülőjegyet vásároltál volna, másrészt szinte extra utazási költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Japánba/Tokióba Kínán (Peking, Shanghai) keresztül és tölts el ezekben a városokban is pár napot, így saját szemeddel is megtapasztalhatod, milyen eltérő módon éli mindennapjait ezen két, ázsiai gazdasági hatalom. Természetesen még számos más országon, városon keresztül is utazhatsz Japánba/Tokióba, így csak rajtad (és a kedvezőbb repülőjegyárakon) múlik, hogy mely országot/várost kapcsolod bele a Tokiói Olimpia utazásodba.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen utazási tippet, megoldást, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe. Ezek által egy teljesen Rád szabott utazáson vehetsz majd rész, mely mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen kirándulásokon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre lesz szabva.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott Tokiói Olimpia Utazást, a programokat és a kirándulásokat az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni és átélni.

 • A reggelin kívüli étkezések. Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de alapesetben kb. napi 6.000Ft-nyi  jenből már bőségesen meg tudod oldani az ebéded és a vacsorádat alapszinten. Fontos információ, hogy az Olimpia alatt az árak az egekben lesznek, ami az éttermi árakra is vonatkozik – főleg az olimpiai helyszínekhez közel eső területeken. Ezért nagyon nem mindegy, hogy hol fogsz étkezni. Így – ha fontos számodra az ár – úgy mindig tervezd meg előre, hogy az adott nap, mit és hol étkezel.
 • Az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, business repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • Poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni.
 • Útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani).
 • Ajándékok, “vásárfia”, költőpénz.

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása