fbpx

Körutazás Srí Lankán, Maldív-szigeteki pihenéssel

13 nap, 10 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 470.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 820.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 305.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Colombo (Sri Lanka) – Male (Maldív-szigetek) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 10 éjszakára (Sri Lanka 7 éjszaka, Maldív-szigetek 3 éjszaka) szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás alatt Srí Lankán bérelt autó, biztosítással, (akár helyi sofőrrel)
 • a Maldív-szigeteken hajós transzfer Male nemzetközi repülőteréről a kiválasztott szigetre/szállodába
 • az utazás során számos látványosságot, nevezetességet és nemzeti parkot keresünk fel, pl., Colombo, Negombo, Pinnawala, Dambulla, Polonnaruwa, (romváros), Sigiriya, Matalé (fűszerkert látogatás), Kandy (botanikus kert, folklórbemutató), Nuwara Eliya (a fény városa, teatermelő vidék) Yala nemzeti Park, Galle kereskedőváros, majd az utazás végén a Maldív-szigetek valamelyik Male közeli 4-5*-os nyaralószigetén töltődhetünk és megismerhetjük egyediségét, valamint a tengeri élővilágát.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., a Szent Fog temploma Kandyban, barlangszentély együttes Dambullaban, egy gyönyörű teaültetevény Nuwara Eliya környékén, ahol megismerhetjük a tea készítés évezredes hagyományát, illetve dzsip szafari az ország legnagyobb nemzeti parkjában Yala-ban
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Sri Lankai, Maldív-szigeteki pillanatképek

Ázsia-Sri Lanka-Tradicionális halászok a naplementében
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya Fortress-kanyargós lépcsősor
Ázsia-Sri Lanka-Lótuszvirág
Ázsia-Bhután-Fecskefarok pillangó
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya-Majom család
Ázsia-Sri Lanka-Sigiriya Lion Rock Fortress
Ázsia-Sri Lanka-Tea ültetvény-tealevelet gyűjtő asszony
Ázsia-Sri Lanka-Pinnawala-Fürdőző elefántok
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya tea ültetvény
Ázsia-Sri Lanka-Nuwara Eliya tea ültetvény

 • Számos UNESCO világörökségi helyszínt nézhetünk meg Srí Lankán:  pl., Polonnaruva ősi városa, Kandy Szent Városa, Galle óvárosa és erődítményei, Sigiriya ősi városa, Dambulla Arany Temploma, stb.
 • A Maldív-szigeteken jelenleg még nincsen UNESCO világörökségi helyszín, de a klímaváltozás hatásai miatt – vélhetően – globális összefogásra lesz szükség a szigetvilág (egy részének) megmentéséért, hiszen a Maldív-szigetek átlagos magassága mindössze 2(!) méter.
 • A kiválasztott Maldív-szigeteki szálloda saját szolgáltatásain túl, lehetőségünk van aktívan is kikapcsolódni, így befizethetünk egy hajós (vitorlás, motoros, katamarán) kirándulásra, valamelyik álomszép közeli kis szigetre, vagy horgászhatunk, búvárkodhatunk, snorkelezhetünk, vagy kajakozhatunk, SUP-ozhatunk (stand-up padel), de akár hirdoplanról is megcsodálhatjuk ezt a gyönyörű vidéket.
 • A többi ajánlott utunkhoz hasonlóan, ezen utazás alatt megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm közül az első, Maldív-szigetek turisztikai ajánlója, míg a második a Lonely Planet Sri Lanka látványosságainak ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., vadles a Yala Nemzeti Parkban, elefánt fürdetés a Pinnawella-i elefánt menhelyen, látogatás a csodás növények között a Royal Botanical Gardensben Peradeniya-ban stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Sri Lankára jellemző élményeket, kalandokat (pl., a Kataragama Fesztivál elefántokkal és dobosokkal, Colombo-ban a  Cinnamon Gardens, teaszüret útban Nuwara Eliya felé, a Pidurangala Rock megmászása Sigiriyaban, vagy a csodás fehér homokos part Unawatuna Beach-en, stb.)
 • Ha teljesen egyedi Maldív-szigeteki élményeket, kalandokat szeretnél, akkor nézd meg pl., Maléban a különleges formájú Tsunami Monument-et, keresd fel a Veligandu szigeten a Veligandu Island Beach-et, vagy Vaavu Atollnál Alimatha partjait és mártózz meg ott a habokban.
 • Ha megteheted, utazz el még hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további környékbeli látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már ilyen messzire utaztál, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy Indiai kitérőhöz, kiránduláshoz Sri Lanka és a Maldív-szigeteki nyaralás előtt?
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Sri Lankára és a Maldív-szigetekre Doha-n, Dubai-on, vagy Abu Dhabin keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön pár napot.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de Sri Lankán kb. napi 4.000Ft-nyi  rúpiából már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten. A Maldív-szigeteken viszont javasoljuk, hogy foglalj teljes ellátást, de minimum a vacsorád legyen benne a szobaárban, mert ezzel is sokat meg tudsz takarítani.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., utazás elefántháton, hangulatos vacsora egy víz alatti étteremben, búvár és snorkeling túrák költsége, luxus víz feletti bungallóban való elhelyezés stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása