fbpx

Nyaralás Bali szigetén

15 nap / 12 éjszaka Bali nyaralás 4-5*-os magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 345.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 590.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 210.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Denpasar (Bali, Indonézia) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 12 éjszakára szállás 4-5*-os magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • reptéri transzfer érkezéskor, induláskor
 • 2-3 félnapos kirándulás autóköltsége: Bali Indonézia egyik legnépszerűbb és legkedveltebb utazási célpontja, mely gyönyörű tengerpartjairól, egyedülállóan csodás rizsteraszairól és a helyeik  nagyon barátságos vendégszeretetéről szól, de mindehhez gazdag kultúra és történelem is párosul. Így a tengerpari aktív és passzív pihenésen és a finomnál finomabb helyi éttermek kipróbálásán kívül számtalan kulturális programlehetőségből választhatsz. Ilyen program pl., az ubudi szobrászat, festészet, tánc, templomok felkeresése, stb. Mivel szinte fillérekért lehet autót (taxit) bérelni, így a megadott irányárba beleszámoltuk, hogy kétszer-háromszor egy kb. félnapos kirándulás keretében felfedezitek a szigetet.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazás tervezzük meg Neked úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron tudod lefoglalni.

Bali-szigeteki pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül az alábbiakat lesz lehetőséged megnézni, Bali vidéki kultúrtáj: a Subak-rendszer, mint a Tri Hita Karana filozófia megnyilvánulása
 • A Bali szigetén elérhető számtalan látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy az elérhető programok, látványosságok közül, melyiken szeretnél résztvenni, megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm közül az első Indonézia/ Bali-szigetek hivatalos turisztikai ajánlója, míg a  második a Lonely Planet Bali-szigetek (Ubud) bemutató kisfilmje spirituális megközelítésből:
 • Ez a Bali nyaralás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. Ha (pl.,) vízimádó vagy, akkor feltétlenül keresd fel Kuta-ban a Waterbom Bali-t, és extra adrenalin “löket”-ben lesz részed a temérdek csúszdával felszerelt vízi vidámparkban, de ha a víz alatti élővilág is érdekes számodra, akkor búvárkodj vagy sznorkelezz szinte bárhol. Ha inkább helyi kulturális élményeket szeretnél, akkor irány Tabanan, ahol egy igazán különleges élményben lesz részed, mikor megpillantod a Beratan tóban úszó Bali templomot (Ulun Danu Bratan Temple).
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Balira jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el Singaraja-ban a Banjar Hot Springs termálforráshoz, vagy kirándulj egyet és nézd meg Tampaksiringben az ókori romakat (Mount Kawi) vagy Sukuwatiban az igazán különleges maszkokat (Setia Darma House of Maskand Puppets).
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további környékbeli látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már ilyen messzire utaztál MAgyarországról, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy – közeli – lomboki, darwin-i (Ausztrália), esetleg cairns-i (Ausztrália) kiránduláshoz, vagy egy pár napos “körülnézős” megálláshoz Malajziában Kuala Lumpurban vagy Szingapúrban? Esetleg állj meg Jakartában pár napra, mielőtt megkezded a nyaralásod Balin!
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Utazz Balira (pl.) Kuala Lumpuron, vagy Szingapúron keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön is pár napot.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod lefoglalni, átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi helyi pénzből ból már bőségesen meg tudod oldani az ebéded és a vacsorádat.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl. búvár merülések és kishajós snorkeling túrák költsége, business osztályú repülőjegy ára, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged. Csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel- és bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni.
 • útlemondási biztosítás. (Mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani.)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz.

 • Ha szeretnéd, segítünk Neked összeállítani, vagy megtervezzük és összeállítjuk Neked bármely utazásod, úgy hogy teljesen Rád (az igényeidre, vágyaidra, álmaidra) lesz szabva és rengeteg extra infót, tippet, foglalási trükköt adunk majd mellé, mellyel további nagy összegeket takaríthatsz meg az utad során. A komplett út, utazás összeállító szolgáltatásunkat ITT találod!
 • Ha az utazásaidat Te szeretnéd Magadnak megtervezni, míg tőlünk csak javaslatokat, ötleteket, tippeket szeretnél, úgy inspirációs jelleggel mindig nézz szét a weboldalunkon, míg a nagyon hasznos és költségkímélő utazási tippekért, ötletekért iratkozz fel a hírlevelünkre ITT; de ha elakadtál a szervezésben, vagy szeretnéd tudni, hogy miként spórolhatsz több tíz-, de akár százezer forintot az egyes utazási tételeken, költségeken, kérj tőlünk telefonos segítséget, támogatást, utazási tanácsadást ITT!
 • Ha már összeállítottad a saját utazásod, vagy kacérkodsz egy utazási irodánál befizetni egy hasonló, vagy ugyanilyen utazásra, de kíváncsi vagy, hogy tudunk-e ugyanazért az árért jobb, tartalmasabb, személyedreszabottabb utazást ajánlani, vagy tudunk-e egy ugyanolyan utat kedvezőbb áron Neked megtervezni, akkor KATT IDE és kérd a nagyon kedvező árú ár/út összehasonlító szolgáltatásunk!

 

További ázsiai ötletadó minta útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása