fbpx

Örményország-Grúzia-Azerbajdzsán körutazás

14 nap, 12 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 325.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 533.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 195.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!
.

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Jereván – Baku – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Tbiliszi-Baku
 • 12 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az út során az egyes országokon belül autóbusszal, iránytaxival és bérelt autóval utazunk annak megfelelően, hogy melyik a legmegfelelőbb/legideálisabb választás.
 • mindhárom fővárosban (Tbiliszi, Jereván, Baku) három-három napra javasolt autót bérelni, hogy a városon kívüli nevezetességeket és látványosságokat is meg tudjuk nézni.
 • az utazás során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk majd fel, pl., Jereván, Garni,  Geghard, Ararát hegy, Szeván-tó, Alaverdi, Tbiliszi, Mcheta, Upliszcihe, Sighnaghi, Sheki, Kish, Gabala, Shamakhi, Baku, Gobusztan, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl.,Garni pogány templom, Ecsmiadzin (Szent Hripszime templom és katedrális), Zvartnotsz templom, Khor Virap kolostor, Noravank apátság, Szevan-tó, Szevanavank apátság, Goshavank kolostor, Alaverdi, Sanahin és Haghpat apátság, Metekhi templom, Sulphur fürdő, Narikala erőd, Ancsiszkáti templom, Grúz Nemzeti Múzeum (Tbiliszi), Jvari kolostor, Szveticholi Székesegyház, Upliszcihe – barlangváros, Gergeti  Szentháromság templom, Sighnaghi erőd, Bobde apátság, Sheki kán nyári palotája, Szent Elishe templom,  Juma mecset, Bakuban hajókirándulás, karavánszeráj, középkori piactér, szőnyegszövő műhely, “Égő hegy” és Tűz temploma, Sziklarajz Múzeum, Bibi Heybat mecset, Kristálypalota, Szőnyegmúzeum.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kaukázusi pillanatképek

Ázsia-Örményország-Jereván-Republic Square-Szökőkút
Ázsia-Örményország-Jereván-Kézzel készített táskák
Ázsia Örményország Jereván A Zvartnots templom romjai háttérben az Araráttal külföldi utazás
Ázsia-Örményország-Jereván-Grand Hrazdan híd
Ázsia-Örményország-Ararát hegység közelében-Khor Virap kolostor
Ázsia-Örményország-Jereván-Central Square-Szökőkút
Ázsia-Örményország-Jereván-Republic Square-Kormányzati épület
Ázsia-Örményország-Jereván-Hangszerpiac
Ázsia-Örményország-Jereván-Zvartnos templom
Ázsia-Örményország-Azat víztározó-Kilátás az Ararátra
Ázsia-Örményország-Tegh-Barlanglakás
Ázsia-Örményország-Jereván-Kék Mecset
Ázsia-Örményország-Jereván-Szent Anna templom
Ázsia-Örményország-Jereván-Ékszerpiac
Ázsia-Örményország-Ararát-Ararát völgy
Ázsia-Örményország-Jereván-Kék Mecset
Ázsia-Örményország-Érdekes híd a Noravank kolostor környékén
Ázsia-Örményország-Keresztény egyház öreg kapuja
Ázsia-Grúzia-Kazbegi hegység-Szentháromság templom
Ázsia-Grúzia-Kaukázusi hegyek-Függőhíd
Ázsia-Grúzia-Barbari kenyér
Ázsia-Azerbajdzsán-Baku-Tradicionális színes lámpák
Ázsia-Azerbajdzsán-Baku-Fűszerárus néni a piacon
Ázsia-Azerbajdzsán-Baku-Flame Towers
Ázsia-Azerbajdzsán-Baku-Gobustan Nemzeti Park
Ázsia-Azerbajdzsán-Tradicionális sütemény-Shekerbura
Európa-Grúzia - Tbiliszi
Európa-Grúzia-Tbiliszi-Antik tárgyak piac
Európa-Grúzia-Tbiliszi-Béke híd

 • UNESCO világörökségek közül: Mtskheta múzeumváros, Echmiatsin katedrálisa és templomai, Zvartnots régészeti lelőhelye, Haghpat és Sanahin kolostorai, Geghard kolostora és a Felső Azat-völgy. Baku kőfallal kerített része a Shirvanshah Palotával és a Szűz (Giz Galazy) toronnyal, Gobusztáni sziklarajzok.
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Azerbajdzsánhoz: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., látogatás az Ararát hegység környékére, valamint felfedezni a Kazbegi környéki hegyeket, megnézni a Kaszpi tengert, kilátogatni  a piacra Sakiba, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Kaukázusi országokra jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el egy fürdőházba Tbilisziben, nézz meg egy XVII. századbéli erődöt Ananuriban, látogass el Laza gyönyörű völgyébe, vagy vegyél részt Lahic-ban egy szőnyegkészítő workshopon, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved túrázz sokat a hegyekben, de akár Iránba is ellátogathatsz, hiszen Baku-ból “fillérekért” lehet oda eljutni.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. Kijev, Bukarest, vagy Isztambul, de ha a gyors hazajutás a fő szempont, akkor gyere haza Bakuból egyenesen a Wizzair-rel.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 
 
 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi előkelő étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További ázsiai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása