fbpx

Malmö - városnézés, hosszú hétvége

4 nap, 3 éjszaka, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 90.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 30-35%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 60.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Malmö (Svédország) – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Malmö felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetővel – külön térítés ellenében)
 • a kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Malmö (Városháza, Stortorget a főtér, Szent Péter templom, Malmöi Vár, Lilla Torg, Turning Torso – a városból szinte mindenhonnan látható, csavart ikonikus toronyház, a fehér homokos strand, stb.), Lund városa, Helsingborg. Ha pedig Európa egyik leghosszabb hídján az Oresundon keresztül teszünk egy fél-, vagy egynapos kirándulást Koppenhágába, úgy ott a Amalienborg Palota, Városháza, Tőzsde palota, Christiansborg palota, Nyhavn negyed, Kis Hableány szobra, Tivoli Park, Citadella, Kerek torony, Nemzeti Múzeum, Operaház, stb. De ez a lista a konkrét igényeid alapján tetszőlegesen bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. nyári szünet, Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Malmöi pillanatképek

Európa-Dánia-Koppenhága-Charlottenlund Palace,
Európa-Dánia-Koppenhága-Charlottenlund Palace,
Európa-Dánia-Koppenhága-Charlottenlund Palace,
Európa-Dánia-Koppenhága-Charlottenlund Palace,
Európa-Dánia-Koppenhága-Charlottenlund Palace,
Európa-Dánia-Koppenhága-Nyhavn
Európa-Svédország-Malmö
Európa-Svédország-Malmö-The Bridge In The Pildammsparken Park
Európa-Svédország-Malmö
Európa-Svédország-Malmö
Európa-Svédország-Malmö-Petri Kyrka Church

 • UNESCO világörökségek sajnos mindegyik picit távolabb található, de a Verbergi Rádióállomás van a legközelebb, illetve Karlskrona Hadikikötője és Dél-Öland mezőgazdasági körzete. Kicsit távolabb pedig Halsingland farmjain lévő díszített parasztházakat tudjuk megnézni
 • A Malmöben megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Malmöhöz: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Svédország ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy hosszabb sétán a Slottstradgarden-ben, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha felkeresed a a Little Square-t és végigsétálsz a középkorkori hangulatú téren. És kihagyhatatlan az Ebba’s House is, ami (egyfajta mini múzeum) Malmö egyik gyöngyszeme. Amennyiben több időd van akkor utazz el Helsinborgba és nézd meg a Sofiero Palotát, a St. Mary Templomot, a Városházát (Radhuset), a Norra Hamnent, stb.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Malmöre jellemző élményeket, kalandokat, pl., sétálj el és nézd meg a Malmohus-t, ami a városközponttól ugyan kicsit kiesik, de érdemes megnézni, hiszen a régi város erődrésze. Ha pedig  a modern építészet is vonz akkor a HSB Turning Torso is érdekes lehet számodra.
 • Szereted a kulináris élvezeteket, új országok ízeit? Ha igen, akkor látogasd meg és próbáld ki Malmö valamelyik ínyenc éttermét, pl., a Vollmers és a Lyran a 10 legjobb étterem egyike.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további környékbeli városokat, területeket! pl. Járd be Svédország déli részeit és menj fel egész Stockholmig, de Koppenhága és Dánia keleti része is egy kézenfekvő választás. Mindössze egy tengerszoros és egy azon átívelő gyönyörű híd (Oresund) választja el a két várost.
 • De az is egy érdekes “bővítés”, ha felszállsz egy Koppenhágából induló hajóra és bejárod a Balti-tenger melletti fővárosokat (Stockholm, Helsinki, Riga, Tallinn), de akár Szentpétervárt is.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy sok pénzbe kerülne. Pl., kezd meg ezt az utazást Malmöben és repülj haza Koppenhágából, de ha számodra a gyors oda- és visszajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről Malmöbe átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 9.000Ft-nyi svéd koronából már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., borkóstolók ára, vidéki utazások költsége, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása