fbpx

Koppenhága - városnézés, hosszú hétvége

4 nap, 3 éjszaka, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 110.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 15-20%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 65.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Koppenhága – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Koppenhága felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetővel a Neked fontos látnivalóknál – többletköltség ellenében)
 • ezen utazás során kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Amalienborg Palota, Városháza, Tőzsde palota, Christiansborg palota, Nyhavn negyed, Kis Hableány szobra, Tivoli Park, Helsingör, (Kronborg várkas­tély), Hilleröd, (Kronborg várkas­tély), Roskilde (Viking Hajók Múzeuma) stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján tetszőlegesen bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Koppenhágai pillanatképek

Európa-Dánia-Koppenhága-Nyhavn
Európa-Dánia-Koppenhága-Rosenborg Castle
Európa-Dánia-Koppenhága-Rosenborg Castle
Európa-Dánia-Koppenhága-Rosenborg Castle
Európa-Dánia-Koppenhága-Charlottenlund Palace,
Európa-Dánia-Koppenhága-Nyhavn
Európa-Dánia-Koppenhága-Nyhavn-modern híd
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden
Európa-Dánia-Koppenhága-Frederiksberg Garden

 • UNESCO világörökségek közül Roskildei Székesegyházat javasoljuk
 • Koppenhágában megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a jelen oldalon felsorolt helyek, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Koppenhágához: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Koppenhága ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy hosszabb sétán a Sondermarken csodás parkjában, vagy látogass el a Copenhagen Zoo-ba, (mindkettő Frederiksbergben), de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha végigsétálsz Nyhavn festői szépségű utcáin, ahol különleges színes házakat láthatsz a csatorna mentén.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Koppenhágára jellemző élményeket, kalandokat, rendezvényeket. Pl., keresd fel a Kastellet-et, ami egy csillag alakú erőd és a közelben van a Kis hableány szobra – ami a méretét tekintve, biztos csalódás lesz 🙂 – vagy látogass el Koppenhága ikonikus épületébe, az Operaházba egy felejthetetlen előadásra, de ha a kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor próbáld ki Koppenhága valamelyik híres éttermét, pl. a Nyhavns Faergekro-t, vagy az Enomania-t.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további dániai látványosságokat, pl. vegyél részt egy kastélytúrán és nézd meg North Zealand kastélyait, vagy kirándulj át Svédországba és nézd meg Malmö és Lund városát, hiszen ha már Koppenhágában jársz, akkor ezt már kisebb többletköltség árán megteheted. De az is egy érdekes “bővítés”, ha felszállsz egy Koppenhágából induló hajóra és bejárod a Balti-tenger melletti fővárosokat (Stockholm, Helsinki, Riga, Tallinn), de akár Szentpétervárt is.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy sok pénzbe kerülne. Pl., kezd meg ezt az utazást Koppenhágában és repülj haza Malmöből, de ha számodra a gyors oda- és visszajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről Koppenhágába átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 9.000Ft-nyi dán koronából már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., Tivoli Park  belépőjegy, luxus lakosztály a szállodában, sörvacsora egy hangulatos helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása