fbpx

Bergeni kirándulás, hosszú hétvége

5 nap, 4 éjszaka min. 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 145.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 220.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 30-35%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 125.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Stavanger (Norvégia) – Budapest vagy Budapest – Oslo (Norvégia) – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal (jelenleg – sajnos – nincs közvetlen Budapest-Bergen repülőjárat, csak Bécsből…)
 • 4 éjszakára szállás min. 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, korlátlan kilométer használattal, biztosítással
 • Bergen felfedezése egyénileg (igény esetén – többletköltség ellenében – helyi idegenvezetéssel)
 • Az utazásba tervezett és megnézni javasolt  látványosságok, nevezetességek: Karl Johans gaten, Kon-Tiki és a Fram Múzeum, Városháza, Királyi palota, Vigeland-park, Hardanger Nemzeti Park, Hardanger-híd, Voringsfossen vízesés, Floyen hegy, Mária templom, Bryggen színes házai, Tvindefossen vízesés, Gudvangen, stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Bergeni pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül Bryggen, és a West Norwegian Fjords (Geiranger fjord és a Naeroyfjord)
 • Bergenben megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből pedig annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél – hiszen ha minket bízol meg az utazás megtervezésével – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Bergenhez: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Bergen ajánlója:
>
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy Bergenben feltétlenül kirándulj el és nézd meg a Stoltzekleiven-t, ahol lenyűgöző a kilátás, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz siklóval a Mount Flyen and the Funicular-hoz vagy a Mount Ulikent csodálod meg (felvonó segítségével)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Bergenre jellemző élményeket, kalandokat: ha szereted testközelből megnézni az állatokat, akkor nézd meg a Bergen Aquarium-ot, de nagyon érdekes történelmi emlékhely a Sailor’s Monument is.
 • Próbáld ki Bergen valamelyik elegáns éttermét is (pl. az 1877, vagy a Colonialen 44), ahol skandináv és norvég ínyencségeket egyaránt kóstolhatsz.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további utazási csemegéket, kalandokat, pl. utazd be a norvég fjordvilágot (pl., Hardanger fjord, Sognefjord, stb.), látogass el Flam-be, de akár utazz el a Sarkkörön túlra Tromso-ig, vagy a Spitzbergákra, hiszen ha már ide eljutottál, akkor ezeket már relative kisebb plusz költségből megteheted.
 • Mivel jelenleg nincs közvetlen repülőjárat Budapestről Bergenbe, így Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. viszonylag jó áron repülhetsz Bergenbe Budapestről Berlini, vagy Londoni átszállással, de  ha számodra a gyorsaság  a legfontosabb tényező, akkor utazz egyenesen, Bécsből Bergenbe átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 10.000Ft-nyi norvég koronából már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., Hurtigurten fjordhajózás költsége, luxus lakosztály bármely szállodában, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és – ha igényled – mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása