fbpx

Írország felfedezése

7 nap, 6 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 160.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 350.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 110.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Dublin (Írország) – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 6 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, korlátlan kilométer használattal, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztünk beleszámolni)
 • Írország felfedezése egyénileg (a nagyobb nevezetességeknél, igény esetén – többletköltség ellenében – idegenvezetéssel)
 • A megnézni javasolt  látványosságok, nevezetességek: Dublin (Trinity College, Saint Patrick Cathedral, St. Stephen’s Green, Merrion Squere, Drimnagh Castle, Phoenix Park, Dublin Zoo, Temple Bar, Guinness Sörház, Ír whiskey kóstoló, stb.), Wexford (Tintern Apátság, The Twin Church, Slade Castle, stb.), Kinsale (Desmond Castle, Charles Fort, stb.), Avoca, Curracole Beach, Hook világítótorony, New Ross, Waterford, Midleton, Cork, Blarney, Kilkenny, Wicklow, stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. nyári szünet) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Írországi pillanatképek

Európa-Írország-Hiastorical Hous
Európa-Írország- Ballintoy
Európa-Írország-Ballymoney
Európa-Írország-Remote Rocky Beach
Európa-Írország-Dublin-Penny Bridge
Európa-Írország-St. Patrick's Day
Európa-Írország-Tara hegy
Európa-Írország-Dunluce Castle
Európa-Írország
Európa-Írország-Blarney kastély
Európa-Írország-St. Patrick's Day
Európa-Írország-Tradicionális hajók

 • UNESCO világörökségek közül a Brú na Bóinne-régészeti együttes és a Skellig Michael kora középkori kolostoregyüttes, amit érdemes megnézni
 • Írországban megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből pedig annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél – hiszen ha minket bízol meg az utazás megtervezésével – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a betervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Írországhoz: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Írország ajánlója:
>
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy tekintsd meg a King John’s Castle-t, (Limerick), vagy a Kilkenny Castle-t (Kilkenny), tegyél egy túrát a Ring of Kerry-hez, de  szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Wild Atlantic Way-hez és a környékére (Galway)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Írországra jellemző élményeket, kalandokat: nézd meg az Irish Whiskey Múzeum-ot, a Guinness Sörfőzdét és a Kilmainham Gail-t (Dublin), majd autózz el a Glenveagh National Park-hoz (County Donegal), stb.)
 • Próbáld ki Írország valamelyik elegáns éttermét (pl. a Wilde Restaurant vagy a Mulberry Garden Dublinban, vagy a Zuni Restaurant & Bar-t Kilkennyben.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további ír, vagy északír utazási csemegéket, kalandokat! Pl. Ne csak délre utazz Dublinból, hanem nézd meg Észak-Írországot is. Vár Téged Belfast, Londonderry, a Giant’s Causeway és a Carrick-a-Rede Rope Bridge. De résztvehetsz egy hajóskiránduláson is Írország partjai mentén,  vagy járd végig és kóstold meg Írország legnevesebb whiskey lepárlóiban az eredeti ír whiskey-ket, hiszen ha már ide eljutottál, akkor ezeket már relative kisebb plusz költségből megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Írországba (Dublin, Cork) több légitársaság is repül Budapestről, vagy Bécsből és Pozsonyból is, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy kiindulási várost jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél Írországba utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak kézenfekvő (pl. London) és érdekes, de még nyáron is nagyon jó árú csatlakozások pl. Brüsszel, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről (vagy Bécsből, Pozsonyból) átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 11.000Ft-nyi euróból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl. kastélypark belépők, luxus lakosztály valamelyik szállodában, whiskey/pub túra Dublin bulinegyedében, hajókirándulás Dublinban, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és – ha igényled – mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása