fbpx

Sevilla és Andalúzia - városlátogatás, hosszú hétvége

4 nap, 3 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 95.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 35-40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 65.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Sevilla (Spanyolország) – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • az utazásba tervezett és megnézni javasolt látványosságok, nevezetességek: Sevilla (Alcazar, Katedrális, Santa Cruz negyed, Giralda torony, Torre del Oro, Maria Luisa park, Plaza de Espana, Metropol Parasol, Casa de Pilatos, Flamenco Show), Cordoba (Mesquita, római kőhíd, arab vízimalom, Alcazar de los Reyes katolikus templom, akvárium, stb.) Carmona (Necroplis Romana), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Sevillai pillanatképek

Európa-Spanyolország-Sevilla-Lovaskocsi
Európa-Spanyolország-Sevilla-Alcazar Palace-Költők kertje
Európa-Spanyolország-Sevilla-Plaza de America-Szökőkút
Európa-Spanyolország-Sevilla-Iveta-erkélyek
Európa-Spanyolország-Sevilla-Fűvel tarkított macskaköves járda
Európa-Spanyolország-Sevilla-Guadalquivir folyó
Európa-Spanyolország-Sevilla-Levendulák
Európa-Spanyolország-Sevilla-Fehér páva
Európa-Spanyolország-Sevilla-Maria Luisa park-Szökőkút
Európa-Spanyolország-Sevilla-Maria Luisa park-Fügefa
Európa-Spanyolország-Sevilla-Spanyolország tér
Európa-Spanyolország-Sevilla-Spanyolország tér
Európa-Spanyolország-Sevilla-Spanyolország tér
Európa-Spanyolország-Sevilla-Spanyolország tér

 • UNESCO világörökségek közül: Alcázar, Archivo de Indias, Cordóbai nagymecset
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző szakasz) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Sevilla-hoz: az első a város turisztikai bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Spanyolország ajánlója:

>
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. pl., látogass el a méltán híres Torre Giralda kilátóteraszhoz, vagy ne hagyd ki az Aventura Sevilla tematikus kalandparkot sem.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Sevillára jellemző élményeket, kalandokat! pl. keresd fel a La Noria de Sevilla-t és ülj fel az óriáskerékre, tegyél egy kellemes a sétát az Iglesia de Santa Maria de la Asuncion katedrálishoz, keresd fel a Las Duenas kertjét és feltétlen nézz meg egy igazi Flamenco Show-t és garantáljuk, hogy életed egyik felejthetetlen élménye lesz.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., egy, vagy két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további Andalúz látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már Sevillában vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy Granadai vagy Gibraltári kiránduláshoz, esetleg egy pár napos, hetes nyaraláshoz a Costa Del Sol-on, mondjuk Marbellaban?
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Andalúziába (Sevilla, Malaga, stb.) több légitársaság is repül Budapestről, Bécsből és Pozsonyból is, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy repülőteret jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes és még nyáron is nagyon jó árú csatlakozások pl. Milánó, vagy London, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről átszállás nélkül, de ha a költségeket is minimalizálni szeretnéd, úgy utazz Bécsből, vagy Pozsonyból, ha Magyarországról már csak drága jegyeket találsz.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi euróból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, hőlégballon túra, hangulatos vacsora egy helyi Tapas Bárban, Borvacsora, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása