fbpx

Szardínia - körutazás, nyaralás

8 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, bérautóval két fő esetén

irányár kb. 130.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 320.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50-60%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 95.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest  – Cagliari (Olaszország, Szardínia) – Budapest (esetleg Bécsből, vagy Pozsonyból) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • a nevezetességek felfedezése egyénileg (igény esetén – többletköltség ellenében – helyi idegenvezetéssel)
 • az út során számos várost, nevezetességet kereshetsz majd fel, pl., Cagliari, Olbia, Costa Smeralda (Smaragdpart), Cala de Volpe, Porto Cervo, Maddalena szigetcsoport, Palau, Orgosolo, Bonifacio (Korzika), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. nyári szünet) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Szardíniai  pillanatképek

Európa-Olaszország-Szardínia-Nuraghe
Európa-Olaszország-Szardínia-La Colba Bay-Stones
Európa-Olaszország-Szardínia -Cala Goloritz
Európa-Olaszország-Szardínia-Castelsardo
Európa-Olaszország-Szardínia-Catamaran Sailing Boat
Európa-Olaszország-Szardínia-Old tradition and folk
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok
Európa-Olaszország-Szardínia-Mamoiada-Sajtok

 • UNESCO világörökségek közül a Su Nuraxi de Barumini
 • A Szardínián megnézhető számos nevezetességből, természeti szépségből, városból (lásd előző és következő szakasz, valamint az ajánló filmek) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen – ha szeretnéd – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett, jelzett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Szadíniához, az első a sziget turisztikai ajánlója, míg a második a Lonely Planet Szardínia ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., sétálj el a Cathedral of Santa Maria-hoz (Cagliari) és csobbanj egyet a Porto Istana Beach-en (Olbia), de ha van kedved, próbálj ki csak Szardíniára jellemző élményeket, kalandokat (pl., keresd fel Tharrost (történelmi emlékhely), vagy nézd meg Nuraghe Arubiu romjait (Orrolli), vagy Nuraghe Sant’Antine-t (Torralba). Ha már itt jársz ne hagyd ki Cala Spinosa-t, ami egy igazi gyöngyszem, és garantáljuk, hogy felejthetetlen élmény lesz.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már Szardínia szigetén vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy hosszabb kiránduláshoz Korzikán?
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Szardíniára több légitársaság is repül és nemcsak Budapestről, hanem Bécsből és Pozsonyból is, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással, nyaralással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy kiindulási várost jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a közvetlen repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak kézenfekvő, átszállás nélkül is elérhető “beutazó” városok, (pl. Cagliari, Olbia, vagy Alghero), vagy még nyáron is nagyon jó árú átszállós csatlakozások pl. Milanó, vagy Róma, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről, vagy Bécsből, esetleg Pozsonyból átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 9.000Ft-nyi euroból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, motorcsónakos kirándulás, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása