fbpx

Milánó - városlátogatás, hosszú hétvége

3 nap, 2 éjszaka repülővel, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 65.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 55-60%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 40.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Milánó (Olaszország) – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 2 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Milánó felfedezése egyénileg (igény esetén – többletköltség ellenében – helyi idegenvezetővel)
 • Az utazásba tervezett és megnézni javasolt látványosságok, nevezetességek: A milánói dóm, a Galéria, azaz a Galleria Vittorio Emanuelle II, a világhírű operaház a Scala, Santa Maria delle Grazie templom (ahol pl. Leonardo da Vinci egyik leghíresebb alkotása az Utolsó vacsora található), de ez a lista a konkrét igényeid és a Milánóban töltött idő alapján tetszőlegesen bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid, akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Milánói pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül a Santa Maria delle Grazie templom és domonkosrendi kolostor Leonardo da Vinci “Utolsó vacsora” című festményével
 • Milánóban és környékén  megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Olaszországhoz: az első, Milánó bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Olaszország ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető, minden attól függ, hány napra tudsz/szeretnél Milánóba utazni.
 • Javasoljuk, hogy amennyiben érdekelnek a kulturális programok akkor feltétlenül keresd fel a Castello Sforzesco-t, (ez az épületegyüttes kastély is meg vár is, igen érdekes ötvözete ezen két funkciónak), de szintén felejthetetlen élményben lesz részed, ha ellátogatsz a Pinacoteca Amrosiana múzeumba, ahol Leonardo da Vinci mellett Botticelli,  és Caravaggio műveit is megtalálod, hidd el megéri!
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Milánóra jellemző élményeket, kalandokat (pl., menj el egy focimérkőzésre (vagy stadionbejárásra) a világhírű San Siro Stadionba, és ne hagyd ki a Bosco Verticale épületét sem, ahol a fák különféle színekben pompáznak az épület erkélyein, de ha aktív pihenésre vágysz, akkor több kerékpáros túraútvonal közül is választhatsz pl. a (Boscoincitta), de ha csupán egy könnyű sétát szeretnél tenni egy parkban, úgy irány a Giardini della Guastalla, ami szintén egy nagyon jó választás.
 • Ha megteheted, ne csak egy hétvégére utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., egy-két-három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további közeli olasz (Como, Belaggio, Verona vagy Cinque Terre), esetleg svájci (Lugano, Locarno, vagy St. Morritz az UNESCO listás Bernina Express útvonalán) ,  városokat, hiszen ha már eljöttél Milánóba, akkor ezeket a kirándulásokat már kisebb többletköltség árán megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Milánóba több légitársaság is repül Budapestről, Bécsből, Pozsonyból, sőt Debrecenből is, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha Milánó esetében, ez két külön légitársaságot és két külön milánói repülőteret jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes és még nyáron is nagyon jó árú csatlakozások pl. Berlin vagy Brüsszel, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről vagy Debrecenből átszállás nélkül, de ha a költségeket is minimalizálni szeretnéd, úgy utazz Bécsből, vagy Pozsonyból, ha Magyarországról már csak drága jegyeket találsz.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 9.000Ft-nyi EURO-ból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., Opera előadás belépő és San Siro stadiontúra/focimeccs belépő költsége, esetleges autóbérlés, célirányosan igénybevett helyi idegenvezető, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása