fbpx

Római kiruccanás, városnézés

5 nap, 4 éjszaka, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 105.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 20-40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 50.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • A legtöbb európai ország nyár elejére feloldotta az utazási korlátozásokat és 2020. június 18-tól a Magyar Kormány is eltörölte a kötelező magyarországi karantént – térjünk haza bárhonnan is a nagyvilágból.
 • Ez nagyon jó hír mindenkinek, aki utazni szeretne és már idén nyáron külföldi nyaralást tervez. DE! A betegség ellenszere még nincs meg és a járványveszély sem múlt még el! SŐT! A határnyitások után jópár európai ország több városában, régiójában újra emelkedni kezdett a koronavírusos megbetegedések száma és emiatt az érintett országok kormányai újra szigorítani kezdtek és különböző – köztük utazási – korlátozásokat is bevezettek.
 • Ez még nem jelenti azt, hogy ne utazz külföldre, de legyél nagyon óvatos és körültekintő!
 • A konkrét úti cél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az általános- (pl., EU-s, repülésügyi, stb.) és az adott országra vonatkozó egyedi egészségügyi és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat, elvárásokat!
 • Mivel most már teljesen másképp és új prioritásokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így nagyon szívesen segítünk Neked ebben, ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, biztonságos, rugalmasan változtatható, alakítható, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron! KATT IDE a részletekért!
 • A célország jelenleg korlátozások nélkül látogatható és nem kell karanténba vonulnod sem akkor, amikor beutazol, sem akkor, ha hazatérsz onnan.
 • Az éppen aktuális beutazási szabályokról és fennálló egészségügyi korlátozásokról mindig több forrásból és folyamatosan tájékozódj, hogy elkerüld a helyszíni csalódásokat és az utazás alatti, nem kívánt kellemetlenségeket!
 • Fontos, hogy ne csak az utazásod tervezésekor, hanem az indulásod előtt is és az utazásod teljes időtartama alatt is képben legyél az országra vonatkozó aktuális egészségügyi előírásokkal, szabályokkal.
 • Így lesznek mindig naprakész információid az utazási helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • Nagyon jó hír és fontos info, hogy a fent megadott árak – a koronavírus-járvány miatt – egyelőre irányadók! Ennek oka, hogy a turizmus újraindulásával minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket ad, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez, vagy egy ilyen utazás a célországba, írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb, itt nem részletezett kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címre, és segítünk!

 • repülőjegy (Budapest – Róma – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 4 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Róma felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetővel)
 • a kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Szent Péter Bazilika, Sixtusi Kápolna, Angyalvár, Spanyol lépcső, Trevi-kút, A Vatikán, Miniszteri Palota, Parlament, Pantheon, Navona tér, Colosseum, Forum Romanum  stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján tetszőlegesen bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Római pillanatképek

Európa-Olaszország-Róma-Trevi kút
Európa-Olaszország-Róma-Fesztivál, felvonulás
West coast of USA-California-San Francisco-Presidio Park-Vidám lány a fák között
Európa-Olaszország-Róma-Fesztivál-római kori katonák
Európa-Olaszország-Róma-Olasz pizzakenyér, saláta
Ázsia-India-Aromás fűszerek a piacon
Európa-Olaszország-Róma-Szent Angyal híd-Szent Péter bazilika-Tiber folyó
Európa-Olaszország-Róma-Spanyol lépcső
Európa-Olaszország-Róma-Colosseum-Tavaszi nap-virág
Európa-Olaszország-Róma-Olasz ételek
Európa-Olaszország-Róma-Fórum Románum napfényben
Európa-Olaszország-Róma-Fórum Románum
Európa-Olaszország-Róma-Angyalok Kastélya híd
Európa-Olaszország-Róma-Trevi kút
Európa-Olaszország-Róma-Fórum Románum
Európa Olaszország Róma Colosseum külföldi utazás
Európa-Olaszország-Róma Italy-Szt. Péter tér-Vatikán város légi nézet

 • UNESCO világörökségek közül Róma történelmi központja és a Vatikán birtokában levő, extraterritoriális jogokkal rendelkező terület 
 • Rómában megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Rómához: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Róma ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy sétán a Szent Péter Székesegyházban, és nézd meg Michelangelo Pietóját, azonban előtte kapaszkodj fel  a kupolájába, de  szintén felejthetetlen élmény lesz, ha végigsétálsz a Via Appia Articán
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Rómára jellemző élményeket, kalandokat (pl., a Vatikán Múzeumban található hihetetlen műkincsgyűjteményt vagy az alábbi helyek megnézése: Angyalvár, Angyal híd, Chairamonti Múzeum, Sixtus-kápolna, Villa Borghese Park és környéke, Római Nemzeti Múzeum stb.
 • Látogasd meg és próbáld ki Róma valamelyik híres éttermét (pl. a La Rosetta vagy a Piperno nagyon magas színvonalú éttermet, vagy a Gelateria Giolittit, ahol 70 féle egzotikus fagylalt közül választhatsz (pl. a mázas gesztenyét, ami II. János Pál pápa kedvence volt.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további olaszországi városokat (pl., Nápoly, Firenze, Pisa, stb.) vagy kalandozz egy kicsit Toscana-ban, hiszen ha már Olaszországban jársz, akkor ezt már kisebb többletköltség árán megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik olasz városon keresztül szeretnél “beutazni” és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes lehetőségek pl. Pisa, Nápoly, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről Rómába átszállás nélkül.

Ha minket kérsz meg az utazásod megtervezésére – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi EURO-ból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., a Villa d’Este palota meglátogatása Tivoliban, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása