fbpx

Moszkva és Szentpétervár

8 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 145.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 230.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 35-40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 90.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • közvetlen repülőjegy (Budapest – Szentpétervár  és Moszkva – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Sipsan Express vonat a Szentpétervár-Moszkva szakaszon
 • autóbuszos közlekedés a Szentpétervár – Puskin és Pavlovszk útvonalon
 • helyi közlekedés Moszkvában és Szentpéterváron (metró, busz és gyalogosan)
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet keresünk majd fel, pl., Nyevszkij Proszpekt, Szent Izsák székesegyház, a Vérző Megváltó templom, Téli Palota, Nyári Kert, Felvonulás tér, Péter-Pál erőd, Vaszilievszkij-sziget (Szentpétervár), Katalin-palota, Sándor-palota (Puskin), I. Pál cár palotája, a palotához tartozó park és a Barátság templom (Pavlovszk), Lomonoszov Egyetem, Novogyevicsij kolostor, Megmentő Krisztus Székesegyház, Vörös tér, Kreml és a Kincstár, Kolomneszkoje múzeum, Caricinó park (Moszkva), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Szentpétervári és moszkvai pillanatképek

Európa-Oroszország-Szibéria-Altaihegyek-Katun gerinc
Európa-Oroszország-Fiatal nő tradícionális öltözetben
Európa-Oroszország- Matryoshka baba
Európa-Oroszország-Szibéria-Jégcsap és napsütés
Európa-Oroszország-Balalaika
Európa-Oroszország-Moszkva-Vörös tér-Kreml-Lenin Mauzóleum-Kuranti óra
Európa-Oroszország-Moszkva-Bagration Bridge-felhőkarcolók
Európa-Oroszország-Solyanka-hagyományos orosz leves
Európa Oroszország Moszkva Vörös tér Állami Történelmi Múzeum külföldi utazás
Európa-Oroszország-Moszkva-Nagy színház éjjel
Európa-Oroszország-Fa matryoshka babák
Európa-Oroszország-Moszkva-Az ismeretlen katona emlékműve-őrségváltás
Európa-Oroszország-két kislány orosz népviseletben-kaviár, szamovár
Európa-Oroszország-Orosz vodka jéggel
Európa-Oroszország-Ushanka orosz népi kalap viselet
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Jégcsap a balkonon
Európa-Oroszország-Szentpétervár-St. Isaac Cathedral
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Bolshoy Konyushenny Bridge
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Cathedral Mosque
Európa Oroszország Szentpétervár a Vérző Megváltó temploma külföldi utazás
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Fountains Of Petergof

 • UNESCO világörökségek közül Szentpétervár történelmi központja, és a kapcsolódó műemlékegyüttesek, a moszkvai Kreml, Vörös tér, Novogyevicsij kolostoregyüttes, a Mennybemenetel temploma (Kolomenszkoje)
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Szentpétervárhoz: az első a város hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Szentpétervár ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., javasoljuk hogy vegyél részt egy orosz folklór esten, vagy egy balett előadáson a Bolsoj Színházban, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Lenin Mauzóleumba, vagy a Tretyakov Képtárba, illetve Petrodvorecba, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Szentpétervárra jellemző élményeket, kalandokat (pl., utazz ide kora nyáron, mikor szinte egész éjjel világos van a híres “Fehér Éjszakák” miatt)
 • Látogasd meg és próbáld ki Moszkva valamelyik híres éttermét (pl. a Varvary-t ahol egy Michelin csillagos séf specialitásait kóstolhatod meg, vagy teszteld a céklából készült borscs levest a Skazka Vostoka-ban).
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-két és fél hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további oroszországi városokat, vagy környékbeli országokat (pl. a Balti országok közül Észtországot, de akár Finnország, vagy Fehéroroszország is szóbajöhet), hiszen ha már Szentpétervárra utaztál, akkor ezt már kisebb többletköltségből könnyedén megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. Riga, Tallinn, Minszk vagy Kijev, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről Szentpétervárra átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., sétahajózás a Néván, Ermitázs galéria belépő, Tretyakov képtár belépő, orosz folklór est, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása