fbpx

Kirándulás és nyaralás Madeira szigetén

8 nap, 6 éjszaka repülővel, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 165.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 325.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 115.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Funchal (Madeira, Portugália) – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal (lisszaboni és/vagy portói átszállással)
 • 6 éjszakára szállás 4-5*-os magas utasértékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni a fenti összegbe)
 • az utazásba tervezett és javasolt városok, látványosságok, nevezetességek felkeresése Funchal (kikötő, Szent Katalin Park, Mercado dos Lavradores a helyi piac), Camara de Lobos (halászfalu), Porto Moniz (vulkáni medencék), Camacha, Pico de Arieiro (ami a sziget 3. legmagasabb pontja), Ribeiro Frio, Santana, Machico, Monte, Eira Do Serrado (Apácák völgye), Camara de Lobos, Porto Moniz, Paul da Serra, Ponta, stb, de ez a lista a konkrét igényeid és a Madeirán töltött tényleges idő alapján tetszőlegesen bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. nyári szünet ideje) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a repülőjegy és a szállás tényleges foglalási ideje, akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Madeirai pillanatképek

Európa-Portugália-Madeira-Burgonya és bor
Európa-Portugália-Madeira-Burgonya és bor
Európa-Portugália-Madeira-Tradicionális ház
Európa-Portugália-Madeira-Tradicionális ház
Európa-Portugália-Madeira-Cabo Girao
Európa-Portugália-Madeira-Kaktusz
Európa Portugália Madeira Camara De Lobos-Színes ernyők külföldi utazás
Európa-Portugália-Madeira-Sárga hibiszkusz
Európa-Portugália-Madeira-Virágfesztivál
Európa-Portugália-Madeira-Virágfesztivál
Európa-Portugália-Madeira-Virágfesztivál
Európa Portugália Madeira Sárga virág külföldi utazás

 • UNESCO világörökségek közül a madeirai “Laurisilva” (babérerdő)
 • Madeirán megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen ha kéred a segítségünket az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Madeirához: az első,  a sziget bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Portugália ajánlója:  (A Madeira-szigetek Portugáliához tartozó 2 nagyobb és számos kisebb szigetből álló szigetcsoport)
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, hány napra tudsz/szeretnél Madeirára utazni, mikor kívánod a tényleges foglalásokat (repülőjegy, szállás) megcsinálni és mi mindent szeretnél Madeirán megnézni, kipróbálni.
 • Javasoljuk, hogy tegyetek egy kirándulást a Funchalban található Pico do Arieiro csúcsára, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz egy félnapos túra keretében a félkör alakú vízeséshez (25 Fontes and Cascada da Risco). Ha a kulináris élményekre vágysz, akkor keresd fel Funchalban a Pereira d’Oliveira vagy a Blandy’s Wine Lodge borászatot.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Madeirára jellemző élményeket, kalandokat, így ha (pl.) aktív pihenésre vágysz, látogasd meg Santana-ban a Reserva Natural da Rocha do Navio parkot, de feltétlenül nézd meg Machico-n a Ponta de Sâo Lourenco félszigetet is, ahol szebbnél szebb vulkanikus alakzatot láthatsz, de ha megmártóznál az Atlanti Óceánban, úgy keresd fel bármelyik hangulatos tengerparti fürdőzőhelyet
 • Ha megteheted, ne csak egy hétre utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., másfél-két hétre) és fedezd fel az egész szigetet és a közelben lévő kisebb szigeteket (pl., Porto Santo) is! …vagy kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további érdekes kirándulásokat, városnézéseket, hiszen jelenleg nem tudsz menetrendszerinti járattal egyenesen Madeirára utazni, így valahol át kell szállnod. …és ha már átszállsz érdemes olyan várost választanod, ahol még nem jártál, hiszen így ezen várost szinte “többletköltség nélkül” nézheted meg. Magától értetődő átszálló hely Lisszabon, melyre készítettünk egy külön minta utat is, ITT!
 • Lisszabonon kívül számtalan más város is szóba jöhet, mint átszállóhely, csak használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Madeirára jelenleg nincs menetrendszerinti egyenes repülőjárat sem Budapestről, sem Bécsből, így számtalan érdekes, szép városban szállhatsz át.  Lisszabon mellett Porto a legkézenfekvőbb választás, de érdemes kipróbálni más – kevésbé “magától értetődő” – átszálló helyeket is, pl., Manchester, Basel, Brüsszel, stb.
 • Érdemes mindig nagyon jól körülnézni, mert mert még a nyári főszezonban is találsz nagyon kedvező árú repülőjegyet Madeirára, ha minden logikus kiinduló és átszálló repülőteret végignézel.
 • Fontos, jó tanács, hogy maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással, fürdőzéssel  tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot, vagy akár repteret jelent.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi EURO-ból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., delfin- és bálnales költsége, dzsiptúrák költsége, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos borvacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai minta útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása