fbpx

Hétvége Amszterdamban

4 nap, 3 éjszaka, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 85.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 20-40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 60.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Amszterdam – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Amszterdam, Rotterdam, Volendam felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetővel)
 • a kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Rijksmuseum, Anne Frank Ház, Van Gogh Múzeum, Vondelpark, Central Station, Heineken Experience, stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján tetszőlegesen bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Amszterdami pillanatképek

Európa-Hollandia-Amszterdam-Fiatal lány tulipánnal ül a kanális közelében
Európa-Hollandia-Amszterdam-Keukenhof park-tulipánok
Európa-Hollandia-Amszterdam-Sajtkészítő üzem-sárga és zöld sajtok
Európa-Hollandia-Amszterdam-Csatorna a naplementében
Európa-Hollandia-Amszterdam-Klasszikus bicikli a csatorna mellett
Európa-Hollandia-Amszterdam-Nagyablakos házak naplementében
Európa-Hollandia-Amszterdam-Central Station
Európa-Hollandia-Amszterdam-Naplemente
Európa-Hollandia-Amszterdam-Bicikli a hídon
Európa-Hollandia-Amszterdam-Biciklik a csatorna mentén
Európa-Hollandia-Amszterdam-Tavaszi tulipánok-csatorna
Európa-Hollandia-Amszterdam-Működő szélmalmok
Európa-Hollandia-Amszterdam-Zuiderkerk templom
Európa-Hollandia-Amszterdam-Havas város-napnyugta
Európa-Hollandia-Amszterdam-Szélmalmok-külváros
Európa-Hollandia-Amszterdam-Csatorna tipikus holland házakkal
Európa-Hollandia-Amszterdam-Python híd
Európa-Hollandia-Amszterdam-Esős nap az esti nap fényében

 • UNESCO világörökségek közül Amszterdam védművonala, Amszterdam XVII. századi csatornagyűrű területe a Singelgrachten belül
 • Amszterdamban megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Amszterdamhoz: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Amszterdam ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy hajós városnézésen a csatornarendszerben, látogass el Rotterdamba, vagy Hágába, de  szintén felejthetetlen élmény lesz, ha végigsétálsz a festői szépségű Volendam zegzugos utcáin, vagy megnézed a világ egyik legnagyobb virágoskertjét Keukenhof-ot Lisse-ben.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Amszterdamra jellemző élményeket, kalandokat, rendezvényeket (pl., Király Napja – Hollandia legnagyobb nemzeti fesztiválja, Anne Frank Ház megtekintése, “Amsterdam Light” – 55 éjszakán át tartó esemény csodálatos fényinstallációkkal, stb.)
 • Látogasd meg és próbáld ki Amszterdam valamelyik híres éttermét (pl. az Amsterdam Withlocals-t vagy a Hungry Birds-öt)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további környékbeli városokat (pl., Hága, Rotterdam) vagy a többi Benelux ország (Belgium, Luxemburg) nevezetességeit, hiszen ha Európa ezen szegletében jársz, akkor ezt már kisebb többletköltség árán megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., érkezz Amszterdamba és utazz haza Brüsszelből, vagy Eindhoven-ből, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről Amszterdamba átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi euróból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajókázás Delftben, Keukenhof belépő jegy, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása