fbpx

Moszkva - városnézés, hosszú hétvége

4 nap, 3 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 70.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 20-40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 45.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Moszkva – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Moszkva felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetővel)
 • a kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Vörös tér, Kreml és a Kincstár, Lenin Mauzóluem, Megmentő Krisztus Székesegyház, Novogyevicsij kolostor és temető, Tretyakov képtár, a moszkvai metró, Arbat (sétálóutca), stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján tetszőlegesen bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Moszkvai pillanatképek

Európa-Oroszország-Moszkva-Nagy színház éjjel
Európa-Oroszország-Moszkva-Vörös tér-Kreml-Lenin Mauzóleum-Kuranti óra
Európa-Oroszország-Moszkva-fagyott berkenye ág
Európa-Oroszország-Moszkva-Az ismeretlen katona emlékműve-őrségváltás
Európa-Oroszország-Moszkva-Bagration Bridge-felhőkarcolók
Európa-Oroszország-Fiatal nő tradícionális öltözetben
Európa-Oroszország-Orosz vodka jéggel
Európa-Oroszország-Fa matryoshka babák
Európa-Oroszország-Balalaika
Európa-Oroszország-két kislány orosz népviseletben-kaviár, szamovár
Európa-Oroszország-Ushanka orosz népi kalap viselet
Európa-Oroszország-Solyanka-hagyományos orosz leves
Európa-Oroszország- Matryoshka baba
Európa Oroszország Szentpétervár a Vérző Megváltó temploma külföldi utazás
Európa-Oroszország-Szibéria-Jégcsap és napsütés
Európa-Oroszország-Moszkva-Nagy színház éjjel
Európa-Oroszország-Moszkva-Rézcsészés koktél
Európa-Oroszország-Moszkva-Big Moskvoretsky Bridge-Hóesés
Európa-Oroszország-Moszkva-Timiryazevskiy park
Európa-Oroszország-Kreml-Éjszakai fények
Európa-Oroszország-Moszkva-Moszkvai ZOO-Sarki róka
Európa-Oroszország-Moszkva-Bolshoi Theater

 • UNESCO világörökségek közül Kreml, Vörös tér, Novogyevicsij kolostoregyüttes, Kolomenszkoje (moszkvai építésztörténeti múzeum és park), a komplexum leghíresebb épülete pedig a Mennybemenetel temploma
 • Moszkvában megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Moszkvához: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Moszkva ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy orosz balett előadáson a Bolsoj Színházban, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Lenin Mauzóleumba.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Moszkvára jellemző élményeket, kalandokat (pl., Szpartak Moszkva jégkorong-mérkőzés, vagy az alábbi helyek megnézése: GUM Áruház, Űrhajósok emlékmúzeuma, Gorkij park, Gulag Történelmi Múzeum, Moszkvai Állami Egyetem, Fegyvertár, Állami Történelmi Múzeum, stb.
 • Látogasd meg és próbáld ki Moszkva valamelyik híres éttermét (pl. a Varvary-t ahol egy Michelin csillagos séf specialitásait kóstolhatod meg, vagy a Skazka Vostoka-t ).
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további “útbaeső” országokat (pl., Balti országok) vagy más oroszországi városokat (pl., Szentpétervár, vagy az Arany Gyűrű városai), hiszen ha már Oroszországban kalandozol, akkor ezt már kisebb többletköltség árán megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. Riga, Tallinn, Minszk, vagy Kijev, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről Moszkvába átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi orosz rubelből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajózás a Moszkva folyón, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása