fbpx

Svájc - hosszú hétvége, körutazás

5 nap, 4 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 145.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára sok tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
jóval kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 85.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Basel (Svájc) – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 4 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • az utazásba tervezett és megnézni javasolt látványosságok, nevezetességek: Zürich, Luzern, Pilatus, Bern, Zermatt, Montreux, Gruyeres, Broc, Berni Alpok (Jungfrau, Mönch, Eiger), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Svájci pillanatképek

Európa-Svájc-Gonzen Mountain
Európa-Svájc-Fekete tehén a hegyekben
Európa-Svájc-Liechtenstein-Vaduz
Európa-Svájc-Liechtenstein-Vaduz
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux
Európa-Svájc-Lavaux

 • UNESCO világörökségek közül nagyon sokat megnézhetünk, ha ez az utazásunk célja: pl., Müstairi Szent János-kolostor, La Chaux-de-Fonds, Le Locle, Sankt Gallen-i kolostor, Lavaux, Monte San Giorgio, Bern óvárosa, történelem előtti cölöpházak az Alpok közelében, Rhätische Bahn, Jungfrau és Aletsch védett területei, a svájci tektonikus terület Sardonában, Le Corbusier építészeti munkái, Bellinzona várai
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyébnevezetességből, természeti szépségből, városból (a teljesség igénye nélkül lásd előző és következő fejezet, valamint a filmes ajánlók) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Svájchoz: az első az ország turisztikai bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Svájc ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., lanovkázz fel Luzernből a Pilatus csúcsára, vagy tegyél egy hosszabb sétát a Lake Geneve környékén (Genf), de ne hagyd ki a Harder Kulm környékét sem, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Jungfraura (Interlaken), stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Svájcra jellemző élményeket, kalandokat (pl. ha természetkedvelő vagy akkor tegyél egy túrát a Matterhorn-hoz (Gornergrat vasúttal megközelítheted Zermattból), vagy látogasd meg a Zoo Basel-t (Bázel), vagy túrázz el a Rochers-de-Naye közelébe (Montreux), garantáljuk, hogy magával ragadó természeti szépségeket fogsz látni.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., egy, másfél, vagy két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már Svájcban vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy Lichtensteini kiránduláshoz, vagy egy pár napos hegyvidéki kikapcsolódáshoz valamelyik wellness hotelben egy hangulatos alpesi faluban?
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Svájcba több légitársaság is repül Budapestről, és Debrecenből is, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy repülőteret jelent.
 • Főszezonban, mikor drágábbak a svájci repülőjegyek, nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás egyből Svájcba repülni, így érdemes megnézni, hogy mennyibe kerül a repülőjegy Milánóba, vagy Stuttgartba, melyek bár távolabb vannak Svájctól, de szinte fillérekért repülhetünk el ezekbe a városokba, még főszezonban is.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 10.000Ft-nyi svájci frankból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., alpesi vonatjegyek ára, különböző belépőjegyek, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása