fbpx

Lappföldi Mikulás-túra (Finnország, Rovaniemi)

4 nap, 3 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 175.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára ezen összeg több, mint duplája is lehet utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás, nem pont Mikuláskor utazol és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 95.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Rovaniemi (Finnország) – Budapest illetékkel, adókkal, ideális átszállással, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • reptéri transzfer (oda-vissza)
 • Mikulásfalva meglátogatása busszal és találkozás a Mikulással
 • Belépőjegy a Santa Park-ba, mely a Rovaniemi legnagyobb témaparkja, számtalan szórakozási és étkezési lehetőséggel, előadással
 • Rovaniemi és a környék felfedezése egyénileg (igény esetén, külön fizetett programok keretében)
 • az utazás során megnézett látványosságok, nevezetességek: Mikulásfalva (Postahivatal, Mikulás dolgozószobája, az északi sarkkört jelző vonal, mézeskalácssütés, a Mikulás rénszarvasai és persze találkozás a Joulopukkival, a Mikulással), Santa Park (a világ legjobb Karácsonyi témájú szórakoztató parkjának választott témapark, benne számtalan szórakoztató eszköz, program, előadás és étkezési, vásárlási lehetőség). Ezen  programokon túl, külön fizetett fakultatív programok keretén belül számtalan egyéb autentikus Lappföldi programon vehetünk részt, pl., kutyaszánozás, hómobilozás, rénszarvasfarm látogatás, északi fény nézés, stb.
 • a megadott ár, a Mikulás időszakára (november vége – december eleje) lett kalkulálva, de az egyedi igényeid, elvárásaid, illetve a tényleges foglalás ide akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Lappföldi pillanatképek

Európa-Finnország-Lappföld- Havas táj
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Havas fák
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Rénszarvasszán
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Santa Claus ház
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Santa Claus ház
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Santa Claus ház
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Mikulásnak levelet író kislány
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Husky Dog
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Husky Dog
Európa-Finnország-Lappföld-Sarki fény
Európa-Finnország-Lappföld-Sarki fény
Európa-Finnország-Lappföld-Rénszarvasszán
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Kézi készítésű kiscsizma
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi-Kézi készítésű kiscsizma
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi- Kismadár
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi- Kismadár
Európa-Finnország-Lappföld- Rovaniemi- Kismadár

 • Mivel ez egy nagyon tematikus utazás, így legtöbben kisgyerekekkel utaznak ide és általában Mikulás környékén, hiszen ekkor a legautentikusabb Rovaniemi és a behavazott, gyönyörűen feldíszített Mikulásfalvát látva, tényleg elhisszük, hogy a Mikuláshoz érkeztünk látogatóba.
 • Ennek ellenére a Lappföldön megnézhető rengeteg egyéb, nem csak gyermekeknek szóló látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a Lappföldhöz: az első, a Mikulás otthonának bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Lappföld ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk, hogy mindenféleképpen vegyél részt egy husky kutyafogat húzta szános túrán a csillogó fehér hóban, vagy egy rénszarvas-szán kiránduláson, de felejthetetlen élmény lesz, ha sikerül meglesned a sarki fényt valamelyik kirándulásod során.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Lappföldre jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el a Snow Village-be (Kittilä) és ha már a Joulopukki hazájában jársz, ne hagyd ki a Santa Parkot sem, ahol számtalan programlehetőség vár, és nem csak a gyerekeket! 😉
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., egy hétre) és mivel úgyis át kell szállnod valahol – mert nincs rendszeres közvetlen járat Budapest és Rovaniemi között – így állj meg Helsinkiben is pár napra, melynek felfedezése után, egy-két napos városlátogató túrát is tehetsz Tallinnba, de akár Szentpétervárra is, hiszen ha már ideutaztál, akkor ezeket kirándulásokat már szinte fillérekből megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket! A téli főszezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni Rovaniemibe és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Helsinki a kézenfekvő átszállás, de az télen nagyon drága (lehet), így érdemes ilyenkor Londonon, vagy Manchester-en keresztül ideutazni.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi euróból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., rénszarvas szánozás, hómobilozás, szállás a Snow Hotelben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása