fbpx

Benelux körút

6 nap, 5 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 140.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 275.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 80.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Brüsszel (Belgium) – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 5 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • a nevezetességek felfedezése egyénileg (igény esetén – többletköltség ellenében – helyi idegenvezetéssel)
 • az út során számos várost, nevezetességet és látványosságot kereshetsz majd fel, pl., Amszterdam (Nemzeti emlékmű, Királyi Palota, Rijksmúzeum, Van Gogh múzeum, Városháza, stb.)  Waag, Gouda, Rotterdam, Brugge, Gent (Gravensteen erőd, Harangtorony), Waterlooi csata emlékhely, Oroszlán domb, Brüsszel (Grand Palace, Manneken Pis, Atomium, Európa Parlament, stb.), Luxemburg (Grand Ducal Palace, Notre Dame Katedrális, Adophe Bridge, Vianden Kastély, stb.), Orval apátság, Antwerpen, Hága stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (nyári szünet, Karácsony, stb.) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Benelux államokbeli pillanatképek

Európa-Luxemburg-Vianden Castle -rengeteg lufi
Európa-Luxemburg-Petrusse Park
Európa-Luxemburg
Európa-Luxemburg- Esch-sur-Sure-Kastély
Európa-Luxemburg-Black Ernz folyó-Schiessentmpel vízesés
Európa-Luxemburg-Bourscheid Kastély
Európa-Luxemburg-Játszótér
Európa-Luxemburg-Templom
Európa-Luxemburg-Középköri erődítmény

 • UNESCO világörökségek közül nagyon sokat “kipipálhatsz” ezen út során. Pl., Belgium középkori harangtornyai, Brugge történelmi óvárosa, Grand-Place és Victor Horta épületei, (Brüsszel), Plantin Moretus múzeum és Le Corbusier építészeti munkái (Antwerpen),  Amszterdam védművonala, Amszterdam csatornái, Watt-tenger, Van-Nelle gyár (Rotterdam), Luxemburg városa: az óvárosi negyed és az erődrendszer, stb.
 • A Benelux államokban megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző pont és az ajánló filmek) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen – ha szeretnéd – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett, jelzett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm a Benelux államokhoz, a 3 ország turisztikai ajánlója, míg a második a Lonely Planet Amszterdam ajánlója:

 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., Belgiumban feltétlenül keresd fel a Bellewaerde-t (Ypres), vagy a PlopsaLand De Panne-t (De Panne), Amszterdamban javasoljuk, hogy tégy egy sétát a Vondelpark-ban és ne hagyd ki az Anne Frank és a NEMO Science Múzeumokat sem. Luxemburgban pedig ajánljuk a Notre Dame Cathedral-t, a Pfaffenthal Lift tornyot, és a különleges Casemates du Bock-ot.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Benelux államokra jellemző élményeket, kalandokat (pl., kihagyhatatlan az Aventure Park Wavre-ban és a Mini-Europe Brüsszelben, ahol garantáljuk, hogy sokat fogod kattintgatni a fényképezőgéped mindkét helyen.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már a Benelux államokban vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy hosszabb kerékpáros kiránduláshoz Belgiumban, vagy egy párnapos csatornatúrához Hollandiában. Esetleg tölts el pár napot “vidéken” és gyönyörködj a kiváló állapotban megőrzött szélmalmokban.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel a megnézendő terület nem nagy kiterjedésű és számos beutazási pont van a Benelux államokba (pl., Brüsszel, Luxemburg, Amszterdam, Eindhoven, de akár Frankfurt Hahn, Köln, vagy Dortmund is szóbajöhet), így mindig fogsz találni nagyon olcsó repülőjegyet. Arról nem is beszélve, hogy ha nagyon magasak a budapesti repülőjegyárak, akkor repülhetsz akár Debrecenből, Bécsből, vagy Pozsonyból is.
 • A sok repülőjáratnak van még egy fontos előnye, maximalizálni tudod az – adott napon belüli – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy kiindulási várost jelent.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi euroból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajókirándulások költsége, múzeumi belépők, luxus lakosztályban való elszállásolás, hangulatos vacsora és esti programok költsége, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása