fbpx

Portugália - Történelem és napfény

7 nap, 6 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 190.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 288.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 30-35%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 127.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Lisszabon – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 6 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, korlátlan kilométer használattal, biztosítással, a városokban gyalogos közlekedés
 • Portugália felfedezése egyénileg (igény esetén, idegenvezetéssel)
 • A kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Coimbra, XII–XVII. század között épült vár-erődítménye (Tomar), Guimaraes, (mely Portugália első fővárosa volt), Hercegi Palota, Bom Jesus do Monte-ben zarándokhely, Sé katedrális (Braga), Porto, Dom Luis híd (Portot köti össze a szemközti Vila Nova de Gaiaval), Alapító kápolna (Batalha), Alcobaca, Óbidos, Jelenések Kápolnája (Fátima), Queluz Nemzeti Palota, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Felfedezések Emlékműve, Szent Jeromos Templom és Kolostor, Vasco da Gama és Camoes szarkofágjai (Lisszabon), Comercio és a Rossio szökőkutak, Nemzeti Színház, Opera, stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Szilveszter) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Portugáliai pillanatképek

Európa-Portugália-Lisszabon-Alfama-Sárga villamos
Európa-Portugália-Algavre-Red Stone
Európa-Portugalia-Funchal-tapadó tengeri csigák
Európa-Portugália-Algarve-Lagos
Európa-Portugália-Douro völgy
Európa-Portugália-Algarve-Ponta da Piedade
Európa-Portugália-Coimbra katolikus templom
Európa-Portugália-Tomar-Templar kastély
Európa-Portugália-Porto-Douro folyó-Eiffel torony
Európa-Portugália-Lisszabon-Belem torony
Európa-Portugália-Lisszabon-Madeira-Vörös bor
Európa-Portugália-Lisszabon-Sintra-Palacio da Pena kastély
Európa-Portugália-Lisszabon- Palota tér
Európa-Portugália-Lisszabon-Jeronimos kolostor
Európa-Portugália-Sintra-Pena Nemzeti Palota
Európa Portugália Lisszabon Belem torony külföldi utazás
Európa Portugália Lisszabon Sao Jorge kastély külföldi utazás
Európa-Portugália-Lisszabon-Tagus folyó-Belem torony

 

 • UNESCO világörökségek közül Guimarães történelmi központja, tomari Krisztus-kolostor, Oporto (Portó) történelmi központja, Alcobaça-kolostor, Batalha-kolostor, Sintra kultúrtáj, Jeromos-rendiek kolostora és a Torre de Belém Lisszabonban
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb, fent – a teljesség igénye nélkül – felsorolt látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Portugáliához: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Portugália ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy tekintsd meg a csodálatos Quinta da Regaleira természeti parkot (Sintra), Parque Eduardo VII (Lisszabon), vagy kipróbálod a Cable Car-t, de  szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Ponte de Dom Luis hídjára.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Portugáliára jellemző élményeket, kalandokat: LX Market, Babamúzeum, Nathional Panthenon, Praca do Comrrcio,  (Lisszabon), National Palace and Gardens (Queluz), Fado zene, a 28-as nosztalgia villamos Lisszabonban, stb.), vagy próbáld ki Portugália valamelyik elegáns éttermét (pl. Rapos (Sintra), Há Tapas no Mercado (Lisszabon), stb.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további portugál vagy spanyol városokat (pl., Sevilla), vagy utazz el Madeira szigetére egy kicsit pihenni, kirándulni, hiszen ha már ide eljutottál, akkor ezt már relative kisebb plusz költségből megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Portugáliába számos egyenes járat van, melyek a főszezonban jelentősen megdrágulnak, így gondold át, hogy nem jársz-e jobban, ha Bécsből utazol, vagy egy nagyobb európai városban való átszállással mész el Portugáliába (pl., Berlinen keresztül). Az is jó megoldás lehet, ha más városból, jössz haza, mint ahova érkezel (pl., Lisszabon és Porto), mert így nem kell visszautaznod oda, ahova megérkeztél.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 5.000Ft-nyi euróból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., kaszinózás Estorilban, luxus lakosztály bármely szállodában, business osztályú repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása