fbpx

Walesi kirándulás

5 nap, 4 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, bérautóval két fő esetén

irányár kb. 120.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 160.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 25%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 85.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Bristol – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal,
 • 4 éjszakára szállás Cardiffban 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó korlátlan kilométer használattal, biztosítással és még 500 km-re az üzemanyagot is beleszámoltuk
 • Wales felfedezése egyénileg (igény esetén a szükséges helyeken – többletköltség ellenében – idegenvezetéssel)
 • A megnézni javasolt  látványosságok, nevezetességek: Wales Millennium Központ, Nemzeti Múzeum, Galéria, Millennium Stadion, Cathays Park, Gower-félsziget, Rhossili , Swansea, Swansea-öböl, Prembrokeshire, Glamorgan-völgy, Breacon Beacons Nemzeti Park stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Walesi pillanatképek

 • UNESCO világörökségek közül Eduárd király várait és városfalait nézhetjük meg Gwynedd grófságban, melyek a Beaumarisi vár, Harlechi vár és a Caernarfoni vár.
 • Walesben megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből pedig annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél – hiszen ha minket bízol meg az utazás megtervezésével – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a fent javasolt, tervezettek látnivalók közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Waleshez: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Wales ajánlója:
>
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy látogass el a Snowdonia Nemzeti Park-ba és keresd fel a Zip World Forest élmény és kalandparkot – főleg, ha gyerekekkel utazol.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Walesre jellemző élményeket, kalandokat: keresd fel egy kirándulás során Church Bay Beach-et, (Anglesey), ha szereted a történelmi nevezetességeket, akkor pedig tégy egy túrát a Tregedar House-hoz (Newport), vagy tekintsd meg a Glastonbury Tor-t (Glastonbury), stb.)
 • Próbáld ki Wales valamelyik elegáns éttermét (pl. a Santiago’s Tapas, vagy a Heaney’s (mindkettő Cardiffban található.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további utazási csemegéket, kalandokat, pl. ne csak Walest nézd meg, hanem kirándulj egyet Anglia közelben lévő, “Londonon túli” területére is, pl., tekintsd meg a Cheddar Caves & Gorge csodás természeti képződményeit, látogass el Oxford-ba, vagy vegyél részt egy FC Liverpool meccsen az Anfield Stadionban a “Vörösök” otthonában, hiszen ha már ide eljutottál, akkor ezeket már relative kisebb plusz költségből megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy jóval több pénzbe kerülne. Pl. érkezz meg Bristol-ba és utazz haza Liverpool-ból, vagy Londonból, esetleg kösd össze az utazásod egy igazi kuriózum, a Man sziget meglátogatásával, de  ha számodra a gyorsaság  a legfontosabb tényező, akkor utazz egyenesen, Budapestről Bristolba átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi angol fontból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajókirándulás, múzeumi belépőjegyek, luxus lakosztály bármely szállodában, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és – ha igényled – mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása