fbpx

Skócia felfedezése

8 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 180.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 300.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 125.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Glasgow – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetsz majd fel, pl., Glasgowban a Katedrális, Egyetem, Fő tér, Falkirk kerék, Lintithgow palota, Stirlingi vár, Loch Lomond-tó, Gleonce-völgy, Glen Shiel hegyszoros, Loch Ness, Urquarto romvár, Dunrobin kastély, Girnigoe Sinclair várrom, Orkney-szigetek, Scapa Flow, Kirkwall, Blair kastély, Gkamis kastély, St. Andrews (Forth Bridge híd, Britannia Yacht, Holyrood palota, Royal Mile városrész), Edinburgh, Rosslyn kápolna, New Lanark falu, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Skóciai pillanatképek

Európa-Skócia-Glasgow-Pollok Nemzeti park
Európa-Skócia-Glasgow-George Square
Európa-Skócia-Whiskey a fahordón
Európa-Skócia-Fort William-Old Inverlochy kastély
Európa-Skócia-Highland tehén
Európa-Skócia-Loch Ness közelében-Urquhart kastély
Európa-Skócia-Mey vár
Európa-Skócia-Highland tehén
Európa-Skócia-Edinburgh-Forth vasúti híd
Európa-Skócia-Isle-Világítótorony
Európa-Skócia-Dalmore-Skót whiskys hordók
Európa-Skócia-Edinburgh-Circus Line
Európa-Skócia-Orkney-Álló Kövek
Európa-Skócia-Glasgow-Glasgow katedrális főcsarnoka
Európa-Skócia-Isle-Világítótorony
Európa-Skócia-Edinburgh kastély
Európa-Skócia-Edinburgh-Forth vasúti híd
Európa-Skócia-Edinburgh-Forth vasúti híd
Európa-Skócia-Skót szoknyások
Európa-Skócia-Old Man of Storr skye
Európa-Skócia-Skótdudások

 • UNESCO világörökségek közül Edinburgh ó- és újvárosa, valamint Orkney-szigetének neolitikus építményei
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Skóciához: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Skócia ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., látogass el a BobCat Alpacas természetvédelmi területre, keresd fel Puck’s Glen-t, vagy a Dalhouise Castle Falconry-t, csodáld meg az The Old Man of Hoy-t, vagy Pentland Hills környékét, de megteheted, hogy felkeresel egy helyi labdarúgó mérkőzést, vagy megtekintesz egy színházi előadást, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Skóciára jellemző élményeket, kalandokat (pl. tegyél egy túrát az Arthur’s Seat kirándulóhelyen, vagy látogass el a Camera Obscura and  World of Illusions kiállításra, garantáljuk, hogy életed egyik legnagyobb élménye lesz.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már az Egyesült Királyságban vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy Man szigeteki, vagy észak-írországi kiránduláshoz?
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Skóciába több légitársaság is repül Budapestről, vagy Bécsből és Pozsonyból is, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy kiindulási várost jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak kézenfekvő (pl. London) és érdekes, de még nyáron is nagyon jó árú csatlakozások pl. Berlin, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi fontból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása